d500 vs u30 vs לדים 46"
-
עמישי
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 568
- נתן תודות: 15 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
כאמור, זה זמן מה אני מחפש מסך חדש במקום ה crt 29 טושיבה שיש לי, שתיבדל לחיים ארוכים.
רציתי 40-42, השתכנעתי ל46-47, ואפילו מתלבט לגבי 50-51.
כאשר בחנויות רואים את הלדים 46 כמו סמסונג, ל.ג'י, אפילו שארפ, הצבעים נראים יותר עזים וחדים מהפלאזמות, ובכל זאת, המבינים בתחום ממליצים על הפלאזמות. למה? האם בגלל הגודל? מה עושה את הפלזמה לאיכותית יותר מהלד? ואני בכוונה משווה בין פלאזמה 50-51, לבין לד 46-47, כי הם פחות או יותר באותו תקציב.
ועוד דבר, האם ההשתקפויות של הפלזמות לא מפריעות? אצלי הסלון מואר, השמש לא מגיעה, רק אור, מחלון הנמצא מימין לטלויזיה. האם זה יפריע?
כאשר בחנויות רואים את הלדים 46 כמו סמסונג, ל.ג'י, אפילו שארפ, הצבעים נראים יותר עזים וחדים מהפלאזמות, ובכל זאת, המבינים בתחום ממליצים על הפלאזמות. למה? האם בגלל הגודל? מה עושה את הפלזמה לאיכותית יותר מהלד? ואני בכוונה משווה בין פלאזמה 50-51, לבין לד 46-47, כי הם פחות או יותר באותו תקציב.
ועוד דבר, האם ההשתקפויות של הפלזמות לא מפריעות? אצלי הסלון מואר, השמש לא מגיעה, רק אור, מחלון הנמצא מימין לטלויזיה. האם זה יפריע?
המסכים במרבית מהחנויות מכוונים באופן נורא עם מקסימום צבע, קונטרסט ובהירות וזאת מתוך מטרה אחת - לבלוט למשוך את העין.
זאת לא התמונה שאתה רוצה לראות והיא רחוקה מלשקף צבעים או מציאות.
בחירה מושכלת במסך צריכה להיות בנחת מתוך שיקול דעת לאחר שיכולת לצפות בכל סוגי התכנים (HD, SD, BR) ולשנות את הכיוונים של המסך.
אם אתה רוצה למצות את חווית ההתנסות והרכישה פנה לך זמן וגש לחנות מתמחה, אני בטוח שתצא נשכר ותהנה.
זאת לא התמונה שאתה רוצה לראות והיא רחוקה מלשקף צבעים או מציאות.
בחירה מושכלת במסך צריכה להיות בנחת מתוך שיקול דעת לאחר שיכולת לצפות בכל סוגי התכנים (HD, SD, BR) ולשנות את הכיוונים של המסך.
אם אתה רוצה למצות את חווית ההתנסות והרכישה פנה לך זמן וגש לחנות מתמחה, אני בטוח שתצא נשכר ותהנה.
אני מצוי באותו צומת כמוך. ממה שראיתי עיקר הבעיה במסכי LCD, על כל סוגיהם, היא פיקסליזציה חריפה במיוחד בשידורי SD. מבחינה זו הפלסמה עדיפה, אם כי גם היא אינה מגיעה לרמת החלקת התמונה של ה CRT שלך. והשתקפויות הפלסמה מפריעות, אבל להערכתי פחות מאלו של ה CRT וכדאי לדעת שגם מסכי LED מצוידים לעיתים במסך מבריק או זכוכיתי, מה שנותן מצידו עומק וחיים עדיפים על מסכי מט, לצד השתקפויות. בכל מקרה יש גם מסכים בהם מותקנים פילטרים העוזרים במניעת השתקפויות.עמישי כתב:כאמור, זה זמן מה אני מחפש מסך חדש במקום ה crt 29 טושיבה שיש לי, שתיבדל לחיים ארוכים.
ועוד דבר, האם ההשתקפויות של הפלזמות לא מפריעות? אצלי הסלון מואר, השמש לא מגיעה, רק אור, מחלון הנמצא מימין לטלויזיה. האם זה יפריע?...