סוף סוף טריילר לבאטמן - The Dark Knight Rises !!

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
scsa פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 1428
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 122 פעמים

שליחה #1 

לא התלהבתי יותר מדי.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46427
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5084 פעמים

שליחה #2 

סרט שאף אחד לא ירשה לעצמו לפספס.

manola
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1430
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 118 פעמים

שליחה #3 

ושוב עולה השאלה, איך לעזאזל אין לנו קולנוע איימקס בארץ, איך?
פשוט לא יאמן! למיטב הבנתי הסרט צולם הפעם כולו במצלמות איימקס וזה פשוט יהיה פשע לא לראות אותו
כפי שהתכוון המשורר...

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9464
שם מלא: אורי
נתן תודות: 1147 פעמים
קיבל תודות: 962 פעמים

שליחה #4 

נסתפק ב VIP...

xgr3d
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 128
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #5 

רק אני לא סבלתי את השניים הקודמים (וכמו שזה נראה גם את זה) ובה לי לבכות שמשווים לסרטים של טים בארטון המדהימים???
האחרון היה זוועתי - גרי אולדמן בתפקיד הגרוע בחייו, הקול של באטמן עם מסכה הופך לקול של פרדי קרוגר ( WTF ) , הבחורה משחקת גרוע כמעט כמו קטי הולמס, השחקן שמשחק את "Two-Face" מעצבן ברמות, הג'וקר לא מתקרב לקרסוליים של ג'ק ניקולסון, קריסטיאן בל (באטמן) חלול וחסר רגשות (שחקן בינוני), סצינות העקשן (במיוחד במגע פיזי כשבאטמן הולך מכות עם משהו) מבולבל ולא מובן (הרגל של מי בעטה לי בראש?). רק מייקל קיין ומורגן פרימן סבבה.

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #6 

xgr3d כתב:רק אני לא סבלתי את השניים הקודמים (וכמו שזה נראה גם את זה) ובה לי לבכות שמשווים לסרטים של טים בארטון המדהימים???
האחרון היה זוועתי - גרי אולדמן בתפקיד הגרוע בחייו, הקול של באטמן עם מסכה הופך לקול של פרדי קרוגר ( WTF ) , הבחורה משחקת גרוע כמעט כמו קטי הולמס, השחקן שמשחק את "Two-Face" מעצבן ברמות, הג'וקר לא מתקרב לקרסוליים של ג'ק ניקולסון, קריסטיאן בל (באטמן) חלול וחסר רגשות (שחקן בינוני), סצינות העקשן (במיוחד במגע פיזי כשבאטמן הולך מכות עם משהו) מבולבל ולא מובן (הרגל של מי בעטה לי בראש?). רק מייקל קיין ומורגן פרימן סבבה.
...
האחרון היה מדהים .........
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

shuali
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול
תגובות: 5010
נתן תודות: 80 פעמים
קיבל תודות: 236 פעמים

שליחה #7 

xgr3d כתב:רק אני לא סבלתי את השניים הקודמים (וכמו שזה נראה גם את זה) ובה לי לבכות שמשווים לסרטים של טים בארטון המדהימים???
...

טוב שלא נסחפת בכלל

manola
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1430
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 118 פעמים

שליחה #8 

...
כנראה שזה באמת רק אתה... :wink:
ולגבי הג׳וקר של ג׳ק ניקולסון,
כשאני רואה היום את הצורה שבה הוא עשה את התפקיד בא לי לבכות.
לא יאמן כמה שזה מגוחך ומוגזם.
אני גם מאמין שהית׳ לדג׳ר היה מקבל אוסקר על התפקיד גם אם הוא לא היה מת,
פשוט כי זו הייתה עבודת משחק מדהימה!
הוא עשה עבודת הכנה של כמה חודשים שבמהלכם הוא סגר את עצמו בחדר עם הסרט הראשון, הסדרות המצויירות והקומיקסים כדי ללמוד את הדמות של הג׳וקר מכל הכיוונים. זו מחויבות לתפקיד!

xgr3d
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 128
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #9 

לא יודע כנראה שזה באמת רק אני!!! ניסיתי לראות שוב את האחרון לפני כמה שבועות, לראות אולי פיספסתי משהו אבל ממש סבלתי (באמת שאני לא מגזים) והפסקתי באמצע. ב imdb הוא מקבל 8.9 ואני לא מצליח להבין, באמת שלא.
אולי זה כמו בדיחה מתוחכמת שרק אחרי שמסבירים אותה צוחקים, אולי מישהו יסביר לי!!!
וגם מהית׳ לדג׳ר שקיבל אוסקר (שיסלח לי שם למעלה) לא נפלתי, הוא וכמעט כל שאר השחקנים בסרט חסרי אופי, שכחתי מהם שניה אחרי שנגמר הסרט.
ג'ק ניקלסון בבאטמן הראשון בתפקיד חייו (לדעתי). ראיתי לאחרונה שוב את הראשון ודעתי רק התחזקה.
כריס נולאן (הבמאי) עשה את ממנטו שהיה מעולה ומאז לא התחברתי לאף סרט שלו.

rwg1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1630
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 257 פעמים

שליחה #10 

manola כתב:ושוב עולה השאלה, איך לעזאזל אין לנו קולנוע איימקס בארץ, איך?
פשוט לא יאמן! למיטב הבנתי הסרט צולם הפעם כולו במצלמות איימקס וזה פשוט יהיה פשע לא לראות אותו
כפי שהתכוון המשורר...
...
לפי מה שאני קראתי רק סצינות מסויימות ולא כל הסרט מצולמות ב IMAX (כמו בסרט הקודם)
מספר סצינות מצולמות ב 70 מ"מ
ורוב הסרט ב 35 מ"מ.

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9464
שם מלא: אורי
נתן תודות: 1147 פעמים
קיבל תודות: 962 פעמים

שליחה #11 

xgr3d - אתה במיעוט אבל כמו שנאמר הרבה פעמים - על טעם ועל ריח... :D

MONI
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1341
נתן תודות: 482 פעמים
קיבל תודות: 70 פעמים

שליחה #12 

נראה מבטיח !
מחכה בקוצר רוח שיגיע לאקרנים! (Y)

בועזון
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 959
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 45 פעמים

שליחה #13 

האביר האםל הוא אחד הסרטים הבודדים שאני יכול להכניס לקטגוריה "הטובים שראיתי". אני זוכר בצפייה הראשונה את הרגשת חוסר האונים האמיתי מול הטרור הרנדומלי, והמשחק של כל השחקנים היה מצויין. אבל זו דעתי...

רק חבל לי שהרסתי לעצמי את הסרט כשהפכתי כמה קטעים ממנו ל"רפרנס" לבדיקות מערכת (בעיקר הקטע עם החילוץ המוטס מהבניין), והוא הפך למשהו טכני. Too much of a good thing... :)

Shayosef
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5891
נתן תודות: 443 פעמים
קיבל תודות: 242 פעמים

שליחה #14 

xgr3d אתה לא לבד.

האביר האפל לטעמי סרט פעולה נחמד וזהו, ממש לא מתקרב לכמה מהתאורים כאן וברשת.

פשוט למדו לסחוט מהסרטים הללו הייפ חזק, בנוסף המוות של הית' לדג'ר נתן לסרט איזהשהו טאץ' של יצירה אחרונה ומדהימה של שחקן גדול...מה שלא באמת נכון לדעתי.
שי

ivanhoe888
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1209
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #15 

...
נראה לי זה רק אתה...

LiorDrZ
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1777
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 190 פעמים

שליחה #16 

כשהאביר האפל יצא הייתי ב NY. לקח לי 3 ימים להשיג כרטיס ל IMAX בהצגת בוקר בשעה 10. הקולנוע היה מפוצץ וזו היתה חוויה שלא אשכח מכל הבחינות.

xgr3d,
אתה במיעוט וזה בהחלט רק אתה... ועם כל הכבוד לג'ק ניקולסון שכבודו במקומו מונח. הג'וקר שהוא גילם בדיחה לעומת הג'וקר שגילם הית' לדג'ר אללה ירחמו.
לגבי הקול של באטמן שנשמע כמו דארת' ווידר והתנועות הרובוטיות בקטעי המכות אני מסכים... אבל Who gives a fu*k אחלה סרט.
ליאור

MONI
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1341
נתן תודות: 482 פעמים
קיבל תודות: 70 פעמים

שליחה #17 

LiorDrZ כתב: xgr3d,
אתה במיעוט וזה בהחלט רק אתה... ועם כל הכבוד לג'ק ניקולסון שכבודו במקומו מונח. הג'וקר שהוא גילם בדיחה לעומת הג'וקר שגילם הית' לדג'ר אללה ירחמו.
...
now thats aman that knows whats he talking about!! :wink:

bariko
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9325
נתן תודות: 1557 פעמים
קיבל תודות: 357 פעמים

שליחה #18 

...

זה לא רק אתה.
אני ממש לא מבין את הטררם הזה מסרטיו של כריסטופר נולאן
את "באטמן מתחיל" ראיתי בקולנוע ונרדמתי באולם, דבר מאוד נדיר אצלי
ה"אביר אפל" מתוסבך, ואפילו אחרי צפייה שניה, נשארו מספר נקודות סתומות שלא הבנתי
בנוסף, אני לא סובל את כריסטיאן בייל.
הדבר היחיד שמצא חן בעיניי זה הפסקול.

לעומת זאת שני סרטיו של בארטון היו נהדרים, בעיקר השני, בהשתתפותם הבלתי נשכחת של מישל פייפר ודני דה ויטו

זו דעתי, ולא מעניין אותי שמדובר בדעת מיעוט.
אף אחד לא ישכנע אותי אחרת...

avioren
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2556
נתן תודות: 62 פעמים
קיבל תודות: 127 פעמים

שליחה #19 

xgr3d
כמו שהבנת אתה אכן במיעוט, וזה לגיטימי.
בשרשור הסרט האחרון בו צפית תמצא שיש צופים שנתנו לרובוטריקים ומהיר ועצבני את הציון 9 שמותאם ליצירות מופת.
וגם זה לגיטימי (אם כי מגוחך בעיני).
אישית, הייתי לוקח את כל סרטי באטמן שנוצרו לפני השניים האחרונים של כריסטופר נולן ושולח אותם לגריסה כולל כל העתקים הדיגיטליים, על מנת שניתן יהיה להפיק ולביים אותם באופן ראוי מחדש.
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.

rwg1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1630
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 257 פעמים

שליחה #20 

קטע וידאו חדש מאחורי הקלעים של The Dark Knight Rises לקראת היציאה של הסרט

שלח תגובה

חזור אל “סרטים וטלויזיה”