XBMC - אייקונים עודפים
-
sofa_surfer
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 133
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
היי, מקווה שזה הפורום המתאים -
אני משתמש בתכנת XBMC, ואחת לכמה זמן מעדכן את ספריית ה-VIDEOS עם סרטים חדשים. תחת VIDEOS, ואז MOVIES, מופיעים כל הסרטים שלי על כל אייקוניהם/לייבליהם/ת'אמבנייליהם. ויש לי בעייה משונה - בחלק מהסרטים אותו אייקון מופיע פעמיים. לא יעזור לעשות REMOVE כי בפעם הבאה שאעדכן את הספרייה, הוא יופיע שוב.
אמנם בעייה קוסמטית,
אבל מציקה.
רעיונות?
אני משתמש בתכנת XBMC, ואחת לכמה זמן מעדכן את ספריית ה-VIDEOS עם סרטים חדשים. תחת VIDEOS, ואז MOVIES, מופיעים כל הסרטים שלי על כל אייקוניהם/לייבליהם/ת'אמבנייליהם. ויש לי בעייה משונה - בחלק מהסרטים אותו אייקון מופיע פעמיים. לא יעזור לעשות REMOVE כי בפעם הבאה שאעדכן את הספרייה, הוא יופיע שוב.
אמנם בעייה קוסמטית,
אבל מציקה.
רעיונות?
-
sofa_surfer
-
- חבר פעיל מאוד

לצערי כבר ניסיתי את זה, ללא הצלחה
-
sofa_surfer
-
- חבר פעיל מאוד

בדקתי עם סקין אחד שלא עבד ואחד שכן (Neon) אבל לא מתאים לי מבחינות אחרות. לא מכירים אפשרות לשנות את זה בסקין הנוכחי שלי (confluence)? אני חושב שהסיפור הוא קבצי תרגום. הוא כנראה מצמיד להם אייקון, ומוזר שאין אפשרות לשנות את זה.
-
sofa_surfer
-
- חבר פעיל מאוד

1. DorM - איך מנקים מסד נתונים? + למה שזה יחזור ברגע שאעשה update library / scan for new content ?
2. nokobik - אתה מתכוןן לקאבר, כן. זה לא הסאמפל. זה כנראה התרגום.
2. nokobik - אתה מתכוןן לקאבר, כן. זה לא הסאמפל. זה כנראה התרגום.
אין מצב שהוא מזהה קבצים של תרגום, אלא אם כן הם מסתיימים באחת מהסיומות ששמורות לקבצי וידאו (MKV, AVI וכו')
אני לא ליד המחשב, אז אני לא זוכר בוודאות אם זה קיים בסקין הזה, אבל אם תלחץ על ה-INFO של הסרט הוא אולי יראה לך את המיקום של הקובץ המדובר.
אני לא ליד המחשב, אז אני לא זוכר בוודאות אם זה קיים בסקין הזה, אבל אם תלחץ על ה-INFO של הסרט הוא אולי יראה לך את המיקום של הקובץ המדובר.
קובי