צריך עזרה - שרשור Plinius 9200 לרסיבר פיוניר

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
yanivb6 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 136
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

ברשותי אינגרייטד של פליניוס (דגם 9200) אליו מחובר CD ורמקוליים רצפתיים קדמיים לצורך סטריאו בלבד.
בזמן צפייה בסרטים הוא משורשר לרסיבר פיוניר AX5Ai כך שאז הוא מתפקד ע"ת פאואר ואילו הפיוניר הופך למעשה לשמש כ Pre.
יש לי זוג רמקולים נוסף אותם אני רוצה לחבר כאחוריים כך שאוכל ליהנות מק"ב אמיתי (יחסית.. :P ) .
השאלה מה עושים..? אם הפיוניר הוא Pre, זה אומר שלא אוכל לחבר אליו זוג נוסף (הקדמיים משודכים לפליניוס) ?
האם זה אומר שאצטרך לשנות את הקונפיגורציה הקיימת ? (כמו לקנות פאואר 5 ערוצים או משהו דומה)
אשמח לשמוע עצות/תובנות
תודה!

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17927
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2490 פעמים

שליחה #2 

yanivb6 כתב:ברשותי אינגרייטד של פליניוס (דגם 9200) אליו מחובר CD ורמקוליים רצפתיים קדמיים לצורך סטריאו בלבד.
בזמן צפייה בסרטים הוא משורשר לרסיבר פיוניר AX5Ai כך שאז הוא מתפקד ע"ת פאואר ואילו הפיוניר הופך למעשה לשמש כ Pre.
יש לי זוג רמקולים נוסף אותם אני רוצה לחבר כאחוריים כך שאוכל ליהנות מק"ב אמיתי (יחסית.. :P ) .
השאלה מה עושים..? אם הפיוניר הוא Pre, זה אומר שלא אוכל לחבר אליו זוג נוסף (הקדמיים משודכים לפליניוס) ?
האם זה אומר שאצטרך לשנות את הקונפיגורציה הקיימת ? (כמו לקנות פאואר 5 ערוצים או משהו דומה)
אשמח לשמוע עצות/תובנות
תודה!
...
חבר את רמקולי הסראונד ליציאות הרמקולים המתאימות ברסיבר וסע לשלום. הרסיבר יגביר את הסראונד והפליניוס את הקידמיים וזאת מאחר שהרסיבר מחובר לפליניוס, דרך הפרה האוט של הקידמיים ,כלומר לא נעשה שימוש בהגברה של הרסיבר עבור הקידמיים. הסראונד מחוברים ליציאת הרמקולים, כלומר הם כן מוגברים על ידי הרסיבר.

yanivb6 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 136
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #3 

מצוין,איך לא חשבתי על זה.. :?
תודה (Y)
I dont wanna get Daewoo on my hands..

שלח תגובה