מרחק צפיה
עם האזור הרחוק לצפיה הוא 3.5 מטר והאזור הקרוב הוא 2.5 מטר. ורוב הצפיה
הוא sd עד שנעבור בערוץ 2 ו 10 לHD השאלה שלי היא עם אני יכול לקנות 55 אינץ או שב 47 אינץ
אני יראה יותר טוב .ועוד שאלה אני מתלבט בין סוני ex720 או פיליפס 7606 הלב רוצה פיליפס אבל בגלל
האחריות אולי סוני.
הוא sd עד שנעבור בערוץ 2 ו 10 לHD השאלה שלי היא עם אני יכול לקנות 55 אינץ או שב 47 אינץ
אני יראה יותר טוב .ועוד שאלה אני מתלבט בין סוני ex720 או פיליפס 7606 הלב רוצה פיליפס אבל בגלל
האחריות אולי סוני.
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
בשביל תכני SD במרחק הנמוך מבניהם - 2.5 מטר... לא הייתי כ"כ בטוח כמו דור8 בנוגע ל-55'
בשביל מרחק של 3.5 מטר בכל התכבים מסך איכותי יראה מצויין.
הייתי שוקל כאן 50'-51' בגלל המרחק הנמוך מבניהם, אם וכאשר הצפייה ברוב הזמן היא מהמרחק הגדול יותר אז הייתי הולך בלב שלם על 55'.
בנוגע ללב עם הפיליפס והאחריות עם סוני -
העיניים שלך בוחרות, לא הלב ולא האחריות... יש מסכים עם 5 שנים אחריות שגם אם היו נותנים לי 15 לא הייתי קונה... כמו כן, יש מסכים שהלב שלי רצה אך הכיס לא איפשר... אז
לך עם העיניים ! [עם הרגליים תלך.. תבחר מסך עם העיניים... ]
בשביל מרחק של 3.5 מטר בכל התכבים מסך איכותי יראה מצויין.
הייתי שוקל כאן 50'-51' בגלל המרחק הנמוך מבניהם, אם וכאשר הצפייה ברוב הזמן היא מהמרחק הגדול יותר אז הייתי הולך בלב שלם על 55'.
בנוגע ללב עם הפיליפס והאחריות עם סוני -
העיניים שלך בוחרות, לא הלב ולא האחריות... יש מסכים עם 5 שנים אחריות שגם אם היו נותנים לי 15 לא הייתי קונה... כמו כן, יש מסכים שהלב שלי רצה אך הכיס לא איפשר... אז
לך עם העיניים ! [עם הרגליים תלך.. תבחר מסך עם העיניים... ]