התחברות למהירות 20 מגה
שלום לכולם,
אני מחובר כ-3 חודשים לאינטרנט במהירות של 10 מגה בתשתית של בזק וספק של 013.
עכשיו אני רוצה לשדרג את המהירות ל-30 מגה.
השאלה שלי האם המודם\ראוטר שלי D-LINK 2760u e1 יתמוך במהירות הנ"ל?
אני כרגע משלם 84 ש"ח לבזק ועוד 30 ש"ח ל-013.
***עידכון***:
היום קיבלתי הצעה מבזק למהירות 30 מגה:
84 ש"ח ל-3 חודשים ואז אחרי זה 120 ש"ח אז הנציגה אמרה לי להתקשר לקראת סוף ההטבה ולהוריד מחיר.
אתם חושבים ששווה להתחבר?
תודה רבה לכל העוזרים!
אני מחובר כ-3 חודשים לאינטרנט במהירות של 10 מגה בתשתית של בזק וספק של 013.
עכשיו אני רוצה לשדרג את המהירות ל-30 מגה.
השאלה שלי האם המודם\ראוטר שלי D-LINK 2760u e1 יתמוך במהירות הנ"ל?
אני כרגע משלם 84 ש"ח לבזק ועוד 30 ש"ח ל-013.
***עידכון***:
היום קיבלתי הצעה מבזק למהירות 30 מגה:
84 ש"ח ל-3 חודשים ואז אחרי זה 120 ש"ח אז הנציגה אמרה לי להתקשר לקראת סוף ההטבה ולהוריד מחיר.
אתם חושבים ששווה להתחבר?
תודה רבה לכל העוזרים!
נערך לאחרונה על ידי nati086 ב 25/12/2011 17:19, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Nazaret2005
-
- חבר פעיל

- תגובות: 51
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
מודם D-LINK 2760u e1 מיועד אצל בזק לאינטרנט עד 100מגה, זאת אומרת שיתמך ב 20מגה אם המרחק מהארון (מסאג) יאפשר זאת ... מחיר בבזק ל 20 מגה זה 70 ש"ח ללקוחות חדשים , אבל תמיד אפשר להגיע להסכם מצד הלקוח הוותיק לסכום זהה, אם כרגע אתה משלם על האינטרנט פחות מזה, כי הם בדרך כלל לא מורידים מחיר אלה מעלים ... ממליץ ללכת על 30 מגה בבזק, זה עולה 75 ש"ח (כלומר ב 5 ש"ח יותר מ 20מגה)
http://www.bezeq.co.il/Internet/FastInt ... packs.aspx
http://www.bezeq.co.il/Internet/FastInt ... packs.aspx
גם אם תקח 100 מגה זה לא שווה את זה
על 30 מגה אתה תקבל אפלאוד של בקושי 1 מגה ככה שבפועל אתה תשלם רק על הורדה בלבד שזה חצי מוצר
הראוטרים של בזק כולם *** מיוצרים עבור בזק בלעדית אם חומרה ישנה וחלשה אם תקבל קליטה של 3-40 אחוז במרחק 20 מטר
תגיד תודה ואני אחד שהיה לו 50 מגה אם ראוטר דלינק 6740U נטגייר VVG2000 שניהם *** הנטגייר אוהב לתקוע את הכרטיס VDSL בארון
ככה שרק טכנאי יכול לסדר וכבר היה לי מקרה שנתקעתי 4 ימים בלי אינטרנט בכלל והדלינקים אוהבים לאפס את עצמם ללא סוף
ה 6740U איפס את עצמו להגדרות ברירת מחדל בשבוע 4 פעמים ללא סיבה מוצדקת
מרוב התקלות שהיו לי היו לי לא מעט טכנאים של בזק וכולם אמרו לי שהתשתית יעני הרשת NGN עצמה טובה אבל הציוד
שלקוח מקבל הוא *** וזה כל טכנאי של בזק יגיד לך
שתבין אני מאוד אוהב את בזק כי ספקית תשתית אינטרנט קו פרטי ללא שכנים עליו פול מהירות הורדה 99 אחוז מעל החבילה
רק בגלל הראוטרים האלה בטלתי את ה 50 מגה וחזרתי ל 10 מגה כדי לשתמש במודם רגיל דלינק 2500U שמחובר לראוטר של אדימקס
וואלה עובד פצצה אבל הבעיה של בזק היא חוסר השקעה בציוד שהם נותנים ללקוחות שלה
שלא נדבר על זה שבזק יכולה לכנס לך לראוטר ללא ידיעתך או הסכמתך ולראות את כל הקרביים של הראוטר משאתה לא יכול לעשות
שזה מבחינתי חדירה לפרטיות ככה אני רואה את זה
ובעיה שניה של בזק היא המהירות אפלאוד שזה מגוחך בעיני כל משאוהב אינטרנט
גם אם אהיה לך 100 מגה סבבה אתה תוריד קבצים בין 6 -11 מגה בשניה אבל כשתרצה לשלוח קובץ לחבר
או לעלות לאיזה שרת אחסון אתה תחכה שבוע ימים לעלות קובץ של כמה ג'יגות כי אתה תקבל מהירות העלאה של 1 מגה
ככה שלא שווה לשלם על מהירויות גבוהות ולקבל חצי מוצר כנ''ל לגבי הוט ששמה התשתית עיניין של מזל
או שתקבל תשתית תקינה באיזור מגורים שלך או שתקבל *** תשתית וטכנאים ישנו אצלך
ככה שעצה שלי תשאר אם משאתה תתאזר בסבלנות יכול להיות שבמהלך 2012 אנחנו אולי סוף סוף
נזכה לראות שינוי במהירויות אפלאוד כי בזק בנלאומי מסיים לפרוס את הסיב אופטי שלהם לאיטליה
אולי הם סוף סוף ירימו את הכפפה ויעשו משהו כי אחרי הכל 014 היא חברה בת של בזק
ביום שאהיה מהירות אפלאוד נורמלית לפחות חצי ממהירות ההורדה לצורך דוגמה יום אחד בעבודה שלי
בקשתי ממנהלת שלי לשתמש במחשב שלה מאחר ויש לה גישה לאינטרנט שנינו נכנסו לספיד טסט
לבדוק איזה אינטרנט יש לנו בעבודה והינו בשוק של החיים הורדה של 30 מגה העלאה של 15 מגה
וספק זה 012 אם אתה רוצה אני יכול לשלוח לך תמונה גם ככה שיש תשתית שיכולה לספק אפלאוד גבוה
אבל בזק והוט לא מוכנים לתת לצרכנים פרטים כאלה מהירויות כי עסקים משלמים להם אלפי שקלים
ככה הן לא מוכנות לוותר על פרה חולבת שעושה להם כסף בערימות וערימות גדולות מאוד
על 30 מגה אתה תקבל אפלאוד של בקושי 1 מגה ככה שבפועל אתה תשלם רק על הורדה בלבד שזה חצי מוצר
הראוטרים של בזק כולם *** מיוצרים עבור בזק בלעדית אם חומרה ישנה וחלשה אם תקבל קליטה של 3-40 אחוז במרחק 20 מטר
תגיד תודה ואני אחד שהיה לו 50 מגה אם ראוטר דלינק 6740U נטגייר VVG2000 שניהם *** הנטגייר אוהב לתקוע את הכרטיס VDSL בארון
ככה שרק טכנאי יכול לסדר וכבר היה לי מקרה שנתקעתי 4 ימים בלי אינטרנט בכלל והדלינקים אוהבים לאפס את עצמם ללא סוף
ה 6740U איפס את עצמו להגדרות ברירת מחדל בשבוע 4 פעמים ללא סיבה מוצדקת
מרוב התקלות שהיו לי היו לי לא מעט טכנאים של בזק וכולם אמרו לי שהתשתית יעני הרשת NGN עצמה טובה אבל הציוד
שלקוח מקבל הוא *** וזה כל טכנאי של בזק יגיד לך
שתבין אני מאוד אוהב את בזק כי ספקית תשתית אינטרנט קו פרטי ללא שכנים עליו פול מהירות הורדה 99 אחוז מעל החבילה
רק בגלל הראוטרים האלה בטלתי את ה 50 מגה וחזרתי ל 10 מגה כדי לשתמש במודם רגיל דלינק 2500U שמחובר לראוטר של אדימקס
וואלה עובד פצצה אבל הבעיה של בזק היא חוסר השקעה בציוד שהם נותנים ללקוחות שלה
שלא נדבר על זה שבזק יכולה לכנס לך לראוטר ללא ידיעתך או הסכמתך ולראות את כל הקרביים של הראוטר משאתה לא יכול לעשות
שזה מבחינתי חדירה לפרטיות ככה אני רואה את זה
ובעיה שניה של בזק היא המהירות אפלאוד שזה מגוחך בעיני כל משאוהב אינטרנט
גם אם אהיה לך 100 מגה סבבה אתה תוריד קבצים בין 6 -11 מגה בשניה אבל כשתרצה לשלוח קובץ לחבר
או לעלות לאיזה שרת אחסון אתה תחכה שבוע ימים לעלות קובץ של כמה ג'יגות כי אתה תקבל מהירות העלאה של 1 מגה
ככה שלא שווה לשלם על מהירויות גבוהות ולקבל חצי מוצר כנ''ל לגבי הוט ששמה התשתית עיניין של מזל
או שתקבל תשתית תקינה באיזור מגורים שלך או שתקבל *** תשתית וטכנאים ישנו אצלך
ככה שעצה שלי תשאר אם משאתה תתאזר בסבלנות יכול להיות שבמהלך 2012 אנחנו אולי סוף סוף
נזכה לראות שינוי במהירויות אפלאוד כי בזק בנלאומי מסיים לפרוס את הסיב אופטי שלהם לאיטליה
אולי הם סוף סוף ירימו את הכפפה ויעשו משהו כי אחרי הכל 014 היא חברה בת של בזק
ביום שאהיה מהירות אפלאוד נורמלית לפחות חצי ממהירות ההורדה לצורך דוגמה יום אחד בעבודה שלי
בקשתי ממנהלת שלי לשתמש במחשב שלה מאחר ויש לה גישה לאינטרנט שנינו נכנסו לספיד טסט
לבדוק איזה אינטרנט יש לנו בעבודה והינו בשוק של החיים הורדה של 30 מגה העלאה של 15 מגה
וספק זה 012 אם אתה רוצה אני יכול לשלוח לך תמונה גם ככה שיש תשתית שיכולה לספק אפלאוד גבוה
אבל בזק והוט לא מוכנים לתת לצרכנים פרטים כאלה מהירויות כי עסקים משלמים להם אלפי שקלים
ככה הן לא מוכנות לוותר על פרה חולבת שעושה להם כסף בערימות וערימות גדולות מאוד
את האמת אני לא כל כך מעלה קבצים לאינטרנט אני מוריד יותר אבל אתה צודק.
אבל לגבי הראוטר דווקא הוא ממש טוב הוא יציב ומהיר.
עכשיו השאלה שלי היא כמה משלמים לקוחות ותיקים על התשתית והספק למהירות של 20/30 מגה? כי אם זה בעלות של עוד 20 שקל מקסימום לכל החבילה אז משתלם לי לשדרג את המהירות.
אבל לגבי הראוטר דווקא הוא ממש טוב הוא יציב ומהיר.
עכשיו השאלה שלי היא כמה משלמים לקוחות ותיקים על התשתית והספק למהירות של 20/30 מגה? כי אם זה בעלות של עוד 20 שקל מקסימום לכל החבילה אז משתלם לי לשדרג את המהירות.
אדון YAIR, אני לא יודע איפה אתה עובד אבל שלא יהיה לך שום ספקות, מהירות UPLOAD גדולה לא תהיה לנו כל כך מהר, אף ספק תשתית לא יוותר על הכנסות המטורפות שלהם על UPLOAD בשביל לקוחות עסקיים ואפילו אם תהיה חבילה כזאת היא לא תעלה 80 שקל לחודש
קו כזה של 30/15 UBR עולה המון כסף, כשאני אומר המון אנימתכוון לא ל80 שקל אלא תוסיף לזה עוד 2 אפסים לפחות, וזה קו ללא קצב מובטח
קו כזה של 30/15 UBR עולה המון כסף, כשאני אומר המון אנימתכוון לא ל80 שקל אלא תוסיף לזה עוד 2 אפסים לפחות, וזה קו ללא קצב מובטח