סקירה של ANAND, ל7970 שהוא הראשון שיוצא בסדרה והוא חלק הHIGHEND שלה, לאחר מכן יצאו חלקי הMIDEN כמו ה7750 או 7770 והLOW END 7350 וכו'
יש הרבה תוספות,
מEYEFINITY 2 שמאפשר ניהול יותר נכון של מסכים מרובים :
דרך DDM AUDIO שמאפשר שיחות וועידה מתוחכמות :
וכמובן EYFINITY 3D - הווה אומר ריבוי מסכים עם תמיכת תלת מימד
מה שמעניין זה התמיכה בFASTHDMI שמאפשר 2K*4K רזולוציות, היום זה ניתן בסדרה 6 רק דרך DISPLAYPORT בתקן 1.2 ולא HDMI כולל תקן 1.4A
ואילו FAST HDMI מאפשר הרבה יותר רוחב פס מה שמאפשר רזולוציות גבוהות על HDMI.
מידיעתכם או נסיונכם.
יש לי את asus 5870 בן שנתיים +. משודך ל amd 955 ו 4GB, ולצערי ל WD GREEN (כשרכשתי לא הבנתי את המשמעות ולך תחליף עכשיו הרד דיסק).
המשחק היחיד שגורם לי לחשוב על שיוני הוא באטמן שמפעיל שרירים ובהגדרות הגבוהות ביותר מתחיל לקרטע.
אם אני רוצה להוסיף כרטיס מהסדרה החדשה (לא בהכרח מהסדרה הגבוהה), יש סיכוי שיהיה שימוש בכח העיבוד שלו?
אני אוכל לנצל את התמיכה של הכרטיס החדש ב 3D למשל ועדיין לנצל את הכח של ה 5870?
אחי אמור לבקר בפנטיפ פלאזה בקרוב ואני מכין רשימת קניות
להחליף כונן זה קל. תוכנה כמו GHOST תעשה לך את זה בקלות.
לגבי הכרטיס על מה אתה בונה ? נכון להיום רק הHIGHEND יוצא, מעבר לזה אני משער שהMIGEND כמו ה7850 יהיה חזק יותר משמעותית מה5870 שלך.
אזל א שווה להוסיף אלה רק להחליף.
התכוונתי לך תקנה הרד דיסק במחירים היום , אני ביקרתי לפני חודש בפנטיפ והמוכרים פשוט אמרו לי לא לקנות.
השאלה ברמת העיקרון למה לא לנצל את שני כוחות העיבוד ואם זה יוסיף או יגרע... או שזה לא נהוג לחבר שני כרטיסים מסדרות שונות...
Almogc כתב:אל תשלול אופציה של CF עם הכרטיס שיש ברשותך.
מדובר על אחד הכרטיסים הטובים שיצאו ל AMD עם Benchmark מרשים ביותר עד היום ושלא נדבר על CF.
אם יש לך בעיה של סלוטים, גודל מארז וכד' אז בהחלט הייתי שוקל להביא כרטיס בודד מסדרה גבוהה.
...
מלבד הבעיתיות של צריכת חשמל, מקום ורעש. הצרה של CF ב ATI ועם שני כרטיסים שונים היא שהכרטיס החדש והמהיר יותר חייב לעבוד בהתאמה לכרטיס הישן מה שפוגע קצת בביצועים. ולכן תמיד עדיף לעשות CF ב ATI עם שני כרטיסים זהים. עם הכרטיסים של nVidia ניתן לעשות CF אבל לתת לכרטיס הישן לעבוד רק עם חישובי הפיסיקה והכרטיס החדש יטפל בגרפיקה.
בכל אופן סדרה חדשה ומעניינת מבחינה טכנולוגית יצאה ל ATI. עכשיו צריך לחכות לתשובה של nVidia.
האמת שמאז ה 6880GT שלי אני נאמן עיוור ל ATI ו AMD , שלושה מחשבים עברו בנהר.
במחשב הבא, אם לא תהיה פריצת דרך רצינית מצד AMD במה שקשור למעבדים כנראה שנעבור לאינטל, מבחינת כרטיסי מסך עדיין יהיה לי קשה להיגרר ל NVIDIA, אלא אם כן יהיה שוני ממש משמעותי.
Almogc כתב:אל תשלול אופציה של CF עם הכרטיס שיש ברשותך.
מדובר על אחד הכרטיסים הטובים שיצאו ל AMD עם Benchmark מרשים ביותר עד היום ושלא נדבר על CF.
אם יש לך בעיה של סלוטים, גודל מארז וכד' אז בהחלט הייתי שוקל להביא כרטיס בודד מסדרה גבוהה.
...
סלוטים, מארז וספק מתאימים קיימים ל CF, הבעיה היא היעדר תמיכה ב 3D סדרה 5... ואם אני מסתכל קצת קדימה הייתי רוצה להינות ממשחקי תלת מימד (בהנחה שהטכנולודיה תצלח גם במשחקים).
[left]If you can hold your breath until February, it looks like AMD will introduce the smallest 28nm graphics chip at a very affordable price.
The Radeon HD 7770 is based on the Cape Verde XT chip and it should end up clocked at 900MHz. It has 896 stream processors as well as 56 texture units and 16 ROPs. The memory is clocked at 1375MHz (5.5GHz GDDR5 effective).
Since the card is trimmed to a 128-bit memory interface, its memory bandwidth is 88GB/s and it comes with 1GB memory. It should start selling at some point in February for $149.
The runner up is HD 7750 based on Cape Verde PRO, works at 900MHz has 832shaders, 52 TMUs and 16 ROPs. The memory works at 5.0GHz bringing the total possible bandwidth to 80 GB/s for its 1GB of memory. This one will sell for $10 less, or $139.
Of course, for more demanding users Pitcairn cards will be the preferred choice. The HD 7870 and HD 7850 feature a 256-bit memory bus, along with more shaders and higher clocks. They will sell for $299 and $249 respectively.
There are more details to follow, but we know that Pitcairn should also come in February and that the chip measures 245 square millimeters.
[/left]