מגבר ללא שלט! HELP!
שלום,
רכשתי לאחרונה זוג רמקולים מדפיים ומגבר יד 2. אך מה רבה היתה הפתעתי (טעות שלי שלא חשבתי על זה קודם) אבל...אין שלט!
חיברתי את המגבר לטלויזיה והרמקולים ושומעים מעולה אבל אני צריך לקום כל פעם כדי להוריד או להעלות את הווליום..
יש למישהו פתרון לבעיה הזו?? או שאני מחליף את המגבר לרסיבר מתקדם אך ששומעים בו פחות טוב.
אפשר אולי לסדר את זה כך שאפשר יהיה לשלוט על הווליום של הטלוויזיה?
Please help...
רכשתי לאחרונה זוג רמקולים מדפיים ומגבר יד 2. אך מה רבה היתה הפתעתי (טעות שלי שלא חשבתי על זה קודם) אבל...אין שלט!
חיברתי את המגבר לטלויזיה והרמקולים ושומעים מעולה אבל אני צריך לקום כל פעם כדי להוריד או להעלות את הווליום..
יש למישהו פתרון לבעיה הזו?? או שאני מחליף את המגבר לרסיבר מתקדם אך ששומעים בו פחות טוב.
אפשר אולי לסדר את זה כך שאפשר יהיה לשלוט על הווליום של הטלוויזיה?
Please help...
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
בנוסף - מה המקור? אין בו אפשרות שליטה על הווליום?
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

לא הבנתי אותך - מה זה ישירות לטלויזיה? ליציאה של האודיו מהטלויזיה?
למה לא לחבר ישירות לממיר?
או שאין לך ממיר?
איזה דגם זה של המגבר?
למה לא לחבר ישירות לממיר?
או שאין לך ממיר?
איזה דגם זה של המגבר?
החלטתי להחליף את המגבר הישן לרסיבר חדש- השאלה- לאיזה?
קודם כל ,תודה לכולם על התשובות.
החלטתי להחזיר את המגבר יד שנייה לחנות ממנה נקנתנה ולרכוש במקומו רסיבר.
עכשיו השאלה היא - איזה?
כרגע אני עם 2 רמקולים מדפיים של jamo. ואינני מתכוון לקנות עוד רמקולים בקרוב אבל מצד שני, אינני רוצה להגביל את עצמי מבחינה זו.
בנוסף, הרסיבר הוא לא רק לסרטים אלא גם למוסיקה ועל כן הרסיבר צריך לנטות לצד המוסיקלי יותר.
עכשיו השאלה היא כזו, מצד אחד אני די מוגבל בתקציב אבל מצד שני אני לא רוצה לקנות משהו מעאפן שעוד שנה שניים לא יהיה רלוונטי. האם מתאים רסיבר דוגמת אונקיו 309 ודומים לו (ימהה 467) בסביבות 2000 ש"ח או להשקיע עוד 1000 שקל ולרכוש דגם מתקדים יותר שעושה upconversion?
אשמח לשמוע דעתכם..
תודה!
החלטתי להחזיר את המגבר יד שנייה לחנות ממנה נקנתנה ולרכוש במקומו רסיבר.
עכשיו השאלה היא - איזה?
כרגע אני עם 2 רמקולים מדפיים של jamo. ואינני מתכוון לקנות עוד רמקולים בקרוב אבל מצד שני, אינני רוצה להגביל את עצמי מבחינה זו.
בנוסף, הרסיבר הוא לא רק לסרטים אלא גם למוסיקה ועל כן הרסיבר צריך לנטות לצד המוסיקלי יותר.
עכשיו השאלה היא כזו, מצד אחד אני די מוגבל בתקציב אבל מצד שני אני לא רוצה לקנות משהו מעאפן שעוד שנה שניים לא יהיה רלוונטי. האם מתאים רסיבר דוגמת אונקיו 309 ודומים לו (ימהה 467) בסביבות 2000 ש"ח או להשקיע עוד 1000 שקל ולרכוש דגם מתקדים יותר שעושה upconversion?
אשמח לשמוע דעתכם..
תודה!
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

השאלה לגבי הUPCONVERSION - זה אם יש לך צורך בזה.
כמו כן - אל תשכח שיש עוד דברים מעבר לכך - עוד כניסות HDMI, חיבור רשת, הגברה חזקה יותר, לעתים מערכת כיול טובה יותר וכו'.
כמו כן - אל תשכח שיש עוד דברים מעבר לכך - עוד כניסות HDMI, חיבור רשת, הגברה חזקה יותר, לעתים מערכת כיול טובה יותר וכו'.
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 154
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
בכל מקרה הוא עוד שנה-שנתיים לא יהיה רלוונטי... אם אתה רוצה לשים דגש על איכות הסאונד אתה יכול לקנות ביד שניה רסיבר עם שלט רחוק אבל כזה שעדיין תוכנן עבור סטריאו בלבד, למשל דגם משנות ה-80/90. הם עדיין טובים בהרבה בסאונד מהדגמים החדשים.
אתה אומר שכל שנה-שנתיים צריך להחליף רסיבר?? זה ממש לא התכנון שלי, אני לא מתכוון להחליף בשנים הקרובות. זה ריאלי? מה יקרה אם יהיו פורמטים חדשים שהרסיבר שלי לא תומך בהם? אני לא אשמע אותם?
אני לא מעוניין ברסיבר ישן כי אני מעוניין תמיכה בפורמטים החדשים...
אני לא מעוניין ברסיבר ישן כי אני מעוניין תמיכה בפורמטים החדשים...
- dragon
- חבר פעיל מאוד

לא חייבים להחליף כל שנה-שנתיים, אבל בקצב הפיתוח של פורמטים חדשים מותר להמר שהרסיבר החדש שאתה קונה היום - ואפילו היקר ביותר - ימצא את עצמו נעדר יכולות שונות כבר בעתיד הקרוב. למעשה זה אפילו לא הימור, זה מה שקורה בפועל מזה עשור ואולי יותר.
אני ממש לא חייב להצטייד בכל גאדג'ט אבל אני גם לא אוהב שדברים לא עובדים.
אם יהיו פורמטים שהרסיבר לא יתמוך בהם אז אני לא אשמע אותם? נגיד שאני קונה רסיבר בלי תמיכה בפורמטים החדשים והסרט שאני אראה כן יהיה לו...
האם אני אשמח סאונד או שבכלל לא?
אם יהיו פורמטים שהרסיבר לא יתמוך בהם אז אני לא אשמע אותם? נגיד שאני קונה רסיבר בלי תמיכה בפורמטים החדשים והסרט שאני אראה כן יהיה לו...
האם אני אשמח סאונד או שבכלל לא?
- dragon
- חבר פעיל מאוד

זאת שאלה קצת תיאורטית מדי, אבל באופן עקרוני זה לא שהרסיבר לא יעבוד בכלל, פשוט יהיה downscaling מסוג כלשהו. כלומר תשמע סאונד בפורמט האחרון שהרסיבר יודע לתמוך בו. אבל עזוב, אם תיתן לדברים כאלה להיכנס לשיקוליך אז לא תקנה אף פעם כלום.