חברת פלאפון משיקה היום את מהירות האינטרנט החדשה שלה - 42Mb במהירות שיא. פי שתיים מהמהירות עד כה. בינתיים לא לכולם.
שרשור תגובות: פלאפון מכפילה את מהירות הגלישה ל 42Mb
-
EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3321
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
למאמר: פלאפון מכפילה את מהירות הגלישה ל 42Mb

חברת פלאפון משיקה היום את מהירות האינטרנט החדשה שלה - 42Mb במהירות שיא. פי שתיים מהמהירות עד כה. בינתיים לא לכולם.
הרשת של אורנג' נוראית, הקליטה לא טובה בהרבה מקומות בארץ, המהירויות של הדאטא לא גבוהות, השירות לקוחות מאוד התדרדר, השירות בסניפים איטי כמו צב, ההשקעה במותג פחות טובה ממה שהייתה... אורנג' מאוד מתדרדרת. הבעיה זה שככל שעובר הזמן זה רק מתעצם.
אני מאוד מקווה שמישהו שם יתאפס על עצמו והם יחזרו לעצמם. הם היו בשורה כשהם נכנסו לשוק ועכשיו הם חברה מיושנת עם טכנולוגיה נחותה ומחירים גבוהים.
אני מאוד מקווה שמישהו שם יתאפס על עצמו והם יחזרו לעצמם. הם היו בשורה כשהם נכנסו לשוק ועכשיו הם חברה מיושנת עם טכנולוגיה נחותה ומחירים גבוהים.
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7040
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1460 פעמים
הסיבה העיקרית עבורי למעבר מסלולרי רגיל לסמארטפון זה הגלישה באינטרנט ועבודה עם אימיילים.
חוויתי את המכשירים של אורנג' והחוויה לא היתה מרשימה בלשון המעטה.
היום שי לי את המסלול של פלאפון ובה מהירות הגלישה ממש נותנת חוויה טובה ומרשימה. השימוש שלי לא לסטרימינג אלא להורדת מיילים עם קבצים נלווים די גדולים וחובה עלי לומר שאני ממש מקבל תמורה לאגרה.
פלאפון בהחלט הגדיר סטנדרט ששדרג את חווית הגלישה והאחרים יצטרכו להשלים את הפער או שיאבדו את הלקוחות שלהם.
ההגבלה שלי היום היא 2G ובאם ההגבלה תעלה ל 5G המצב יהיה הרבה יותר טוב.
חוויתי את המכשירים של אורנג' והחוויה לא היתה מרשימה בלשון המעטה.
היום שי לי את המסלול של פלאפון ובה מהירות הגלישה ממש נותנת חוויה טובה ומרשימה. השימוש שלי לא לסטרימינג אלא להורדת מיילים עם קבצים נלווים די גדולים וחובה עלי לומר שאני ממש מקבל תמורה לאגרה.
פלאפון בהחלט הגדיר סטנדרט ששדרג את חווית הגלישה והאחרים יצטרכו להשלים את הפער או שיאבדו את הלקוחות שלהם.
ההגבלה שלי היום היא 2G ובאם ההגבלה תעלה ל 5G המצב יהיה הרבה יותר טוב.
- Yossi_Mizrahi
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 181
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
פלאפון שהייתה החברה שמבחינת קידמה טכנולוגית הייתה הרבה אחרי המתחרות שלה, בשנים האחרונות עשתה קפיצת מדרגה משמעותית ומקדימה את המתחרות שלה בכל נושאי הקידמה הטכונולוגית.
פלאפון מציגה היום את הכיסוי רשת הטוב ביותר, מכשירים מהמתקדמים בעולם ועכשיו גם את רשת האינטרנט הטובה ביותר, בעתיד הלא רחוק אני צופה את הסמארטפונים בשילוב האינטרנט החדש מציעים לנו את כל החוויות שאני מקבלים בבית מהמחשב הביתי.
פלאפון מציגה היום את הכיסוי רשת הטוב ביותר, מכשירים מהמתקדמים בעולם ועכשיו גם את רשת האינטרנט הטובה ביותר, בעתיד הלא רחוק אני צופה את הסמארטפונים בשילוב האינטרנט החדש מציעים לנו את כל החוויות שאני מקבלים בבית מהמחשב הביתי.
לא, זה +HSPA.no_alone כתב:זה
LTE
??...
לפי דעתי פלאפון היא היחידה שקוראת את המפה נכון.
בעוד שהמתחרות עסוקות בחילופי מנכ"לים, השקות תכניות לא תחרותיות והשקת מוצרים ושרותים משלימים שכישלונם ידוע מראש.
פלאפון חתמה הסכמים עם כל המפעילים הוירטואלים פרט לאחד. יש לה את הרשת המתקדמת ביותר. והיא ממשיכה להשקיע ולשדרג את יכולות הרשת למשתמשי הסמארטפונים.
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
תיאור מדוייק של מה שקורה שם.flsh כתב:הרשת של אורנג' נוראית, הקליטה לא טובה בהרבה מקומות בארץ, המהירויות של הדאטא לא גבוהות, השירות לקוחות מאוד התדרדר, השירות בסניפים איטי כמו צב, ההשקעה במותג פחות טובה ממה שהייתה... אורנג' מאוד מתדרדרת. הבעיה זה שככל שעובר הזמן זה רק מתעצם.
אני מאוד מקווה שמישהו שם יתאפס על עצמו והם יחזרו לעצמם. הם היו בשורה כשהם נכנסו לשוק ועכשיו הם חברה מיושנת עם טכנולוגיה נחותה ומחירים גבוהים....
חבל..
...
ה upload יפה לא פחות,
לפלאפון בהחלט יש רשת נתונים איכותית,
יוצא לי די הרבה לשמוע מוזיקה מתחנות אינטרנטיות בקצבים של 250kb ומעלה
במהלך נסיעה באוטו באיכות מעולה בלי גימגומים,
ברשת פרטנר זה היה בלתי אפשרי,
היכולת הזאת מצביעה על איכות רשת הנתונים ופריסת רדיו טובה (לפחות במסלול הנסיעה שלי
).
לפלאפון בהחלט יש רשת נתונים איכותית,
יוצא לי די הרבה לשמוע מוזיקה מתחנות אינטרנטיות בקצבים של 250kb ומעלה
במהלך נסיעה באוטו באיכות מעולה בלי גימגומים,
ברשת פרטנר זה היה בלתי אפשרי,
היכולת הזאת מצביעה על איכות רשת הנתונים ופריסת רדיו טובה (לפחות במסלול הנסיעה שלי
דווקא במסלולי הנסיעה שלי אין שום בעיה לשמוע רדיו אינטרנטי על הרשת של אורנג'. זה לא כל כך קשה כשהמהירות הממוצעת בכבישים בגוש דן היא כמעט 0 אבל...
אגב לגבי קריאת מפה - זה לא מדוייק בכלל. הכיוון הוא לא שם אלא איפה שפלאפון הייתה כל הזמן (חלק מקונצרן שמכיל גם אינטרנט ביתי, טלפון ביתי, שירותי טלויזיה) ובגלל שכבר יש לקונצרן את כל זה אפשר להתפנות ללהיות הספק של רוב הMVNO. פרטנר (אורנג') וסלקום קנו ספקיות אינטרנט וצריכות להשלים את מה שיס, בזק ובזק בינלאומי בנו במשך שנים. העתיד הוא בחבילות QUADRUPLE או TRIPLE.
זה לא משנה מה המחיר של חבילת הסלולרי שלך אם המתחרה שלך מציע הנחת QUADRUPLE על סלולרי, טלפון ביתי, אינטרנט וטלויזיה שהסה"כ שלה הוא כגודל החשבון הסלולרי שאתה מציע ללקוח הפוטנציאלי שלך. מירס ופלאפון יאכלו את אורנג' וסלקום אם לא יהיה להן פיתרון לסביבה הביתית.
אגב לגבי קריאת מפה - זה לא מדוייק בכלל. הכיוון הוא לא שם אלא איפה שפלאפון הייתה כל הזמן (חלק מקונצרן שמכיל גם אינטרנט ביתי, טלפון ביתי, שירותי טלויזיה) ובגלל שכבר יש לקונצרן את כל זה אפשר להתפנות ללהיות הספק של רוב הMVNO. פרטנר (אורנג') וסלקום קנו ספקיות אינטרנט וצריכות להשלים את מה שיס, בזק ובזק בינלאומי בנו במשך שנים. העתיד הוא בחבילות QUADRUPLE או TRIPLE.
זה לא משנה מה המחיר של חבילת הסלולרי שלך אם המתחרה שלך מציע הנחת QUADRUPLE על סלולרי, טלפון ביתי, אינטרנט וטלויזיה שהסה"כ שלה הוא כגודל החשבון הסלולרי שאתה מציע ללקוח הפוטנציאלי שלך. מירס ופלאפון יאכלו את אורנג' וסלקום אם לא יהיה להן פיתרון לסביבה הביתית.