פלאפון משיקה לראשונה מהירות גלישה של 42 מגה בישראל
-
jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000707909
שרון אמר שפלאפון רואה במהירות אמצעי שמבדל אותה ממתחרותיה ולכן היא יוצאת למהלך נרחב של שדרוג הרשת שלה שכולל רכישת רישיונות ל-42 מגה מחברת אריקסון ומעבה בצורה משמעותית את המהירות בליבת הרשת והתמסורת לאתרי הסלולר שלה.
שרון אמר שפלאפון רואה במהירות אמצעי שמבדל אותה ממתחרותיה ולכן היא יוצאת למהלך נרחב של שדרוג הרשת שלה שכולל רכישת רישיונות ל-42 מגה מחברת אריקסון ומעבה בצורה משמעותית את המהירות בליבת הרשת והתמסורת לאתרי הסלולר שלה.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
ממש לא ,זה HSPA+,אבל יש הרבה רמות של מימוש התכונות של HSPA+,לדוג' האייפון 4S הוא מכשיר HSPA+ שתומך עד 14.4Mb כנ"ל האטריקס 4G , הSGS2 תומך עד 21.1Mb ולא הרבה מכשירים כרגע תומכים ב42 ...Asafc כתב:תקנו אותי אם אני טועה אבל מהירות כזו זה לא LTE?...
טוב שמחתי לראות את המהירות אפלאוד שפלאפון נותנת היתי כולי במחשבה להזמין נטסטיק
אבל כשראיתי את המגבלה של 5 ג'יגה בחודש ירד לי כל החשק מה משתמש ממוצע שמוריד קבצים
אמור לעשות אם 5 ג'יגה ??
אפילו פלאפון מציאה ללקוח פרטי אפלאוד של כמעט 6 מגה כשאנחנו צרכנים של תשתית בזק והוט מקבלים 1 מגה עלוב ומסכן
גם אם אנחנו נשלם על 100 מגה חבילה
אבל כשראיתי את המגבלה של 5 ג'יגה בחודש ירד לי כל החשק מה משתמש ממוצע שמוריד קבצים
אמור לעשות אם 5 ג'יגה ??
אפילו פלאפון מציאה ללקוח פרטי אפלאוד של כמעט 6 מגה כשאנחנו צרכנים של תשתית בזק והוט מקבלים 1 מגה עלוב ומסכן
גם אם אנחנו נשלם על 100 מגה חבילה
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
זה לא מפליא כי הם רוצים להציג למי יש את הפס הגדול אך עם שירות גרוע ביותר
ההגבלה של הוט תוסר עם הפעלת אניטרנט של חברת החשמל
כמו כן לבזק לא יהיה ברירה לשדרג את רוחב הפס
ההגבלה של הוט תוסר עם הפעלת אניטרנט של חברת החשמל
כמו כן לבזק לא יהיה ברירה לשדרג את רוחב הפס
דוגרי בשביל מה אתה צריך UPLOAD גדול?
מה תעשה איתו?
תשתף קבצים?
תחסוך לעצמך את הכסף ותקנה SEEDBOX בחול בכמה דולרים והבעיה נפתרה, גם ככה יש THROTTLING מטורף על תעבורת P2P , בNEWS בכלל לא צריך UPLOAD כי אין RATIO
הבכי הזה על מהירות UPLOAD, אני לא מבין אותו ולא יצא לי שהייתי באמת צריך מהירות UPLOAD גדולה יותר ממה שיש לי היום
מה תעשה איתו?
תשתף קבצים?
תחסוך לעצמך את הכסף ותקנה SEEDBOX בחול בכמה דולרים והבעיה נפתרה, גם ככה יש THROTTLING מטורף על תעבורת P2P , בNEWS בכלל לא צריך UPLOAD כי אין RATIO
הבכי הזה על מהירות UPLOAD, אני לא מבין אותו ולא יצא לי שהייתי באמת צריך מהירות UPLOAD גדולה יותר ממה שיש לי היום
יש אגב דגם אמריקאי של S2 שתומך ב 42MBITIamEzio כתב:ממש לא ,זה HSPA+,אבל יש הרבה רמות של מימוש התכונות של HSPA+,לדוג' האייפון 4S הוא מכשיר HSPA+ שתומך עד 14.4Mb כנ"ל האטריקס 4G , הSGS2 תומך עד 21.1Mb ולא הרבה מכשירים כרגע תומכים ב42 ...Asafc כתב:תקנו אותי אם אני טועה אבל מהירות כזו זה לא LTE?......
אורנג' בשלבי פריסה של רשת LTE שאמורה לעלות לאויר מתישהו בסוף שנה הבאה, לא יודע כמה זה יהיה שווה משהו אבל בLTE המהירויות הן במאות מגה לא בעשרות, לפי איך שאני מכיר את אורנג' עד שזה יהיה באמת שימוש כבר ימציאו עוד כמה דורות של סלולר
- Class889
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4081
- נתן תודות: 77 פעמים
- קיבל תודות: 283 פעמים
אם אתה לא צריך UPLOAD גבוה זה לא אומר שאחרים לא צריכים, אני יכול להכין לך עמוד שלם שמראה למה אני צריך UPLOAD גבוה יותר.
בכל אופן זה משמעותי, אם זה לא היה משמעותי גם בחול היו נותנים UPLOAD נמוך, אך לא, זה הקלף שלהם על העסקים הUPLOAD ככה הם מרשים לעצמם לדרוש מעסקים כמה עשרות אלפי שקלים עד מיליונים.
בכל אופן זה משמעותי, אם זה לא היה משמעותי גם בחול היו נותנים UPLOAD נמוך, אך לא, זה הקלף שלהם על העסקים הUPLOAD ככה הם מרשים לעצמם לדרוש מעסקים כמה עשרות אלפי שקלים עד מיליונים.
ידוע,אנחנו חיים במדינת הקומבינה, כמובן שלא הייתי מתנגד ל UPLOAD של 4-5 מגה אבל אני לא רואה את זה קורה לא היום ולא בעוד 10 שנים, מדובר במיליונים של הכנסות ללא שום מאמץ מצד החברות, הרי תשתית כבר יש וללחוץ כמה קליקים במחשב לא באמת משנה משהו.
אלא אם כן הרגולטור יתערב בדיוק כמו בשוק הסלולר והטלוויזיה זה לא יקרה פשוטו כמשמעו
אלא אם כן הרגולטור יתערב בדיוק כמו בשוק הסלולר והטלוויזיה זה לא יקרה פשוטו כמשמעו
- Class889
-
- חבר מביא חבר

זאת הסיבה שבזק עושה ניסוי בGPON FTTH בפתח תקווה כי הם יציאו 1000/20 לעומת חברת החשמל שתציע 100 מגה סימטרי.
אני בכל אופן מעדיף 100 סימטרי מאשר 1000/20, זאת לפי דעתי התשובה של בזק בFTTH של חברת החשמל שאגב גם תיהיה בGPON ובהמשך 10GPON.
אני בכל אופן מעדיף 100 סימטרי מאשר 1000/20, זאת לפי דעתי התשובה של בזק בFTTH של חברת החשמל שאגב גם תיהיה בGPON ובהמשך 10GPON.
- Class889
-
- חבר מביא חבר

20 מגה מספיק נטו מבחינת OVERHEAD כי עצם זה שאתה רק תעלה על 1 מגה המהירות הורדה שלך תרד כבר ב10%.
תמונה אחת שווה 1000 מגה
[img2=550x412]http://img823.imageshack.us/img823/7310/fngn.jpg[/img2]
תמונה אחת שווה 1000 מגה
[img2=550x412]http://img823.imageshack.us/img823/7310/fngn.jpg[/img2]
- Class889
-
- חבר מביא חבר

אני עם הספק של 014 וכשהייתי עם התשתית של בזק גם לי היה מידי פעם null לכן לא מדובר בסימולציה במיוחד שאתה מקבל IP של 014.cobraf כתב:המממ זה מעניין כי בבדיקת מהירות רשום IP-NULL, זה אומר שכנראה שמדובר בסימולציה ע"ג הרשת הפנימית של בזק או משהו כזה.
בכל מקרה 20 מגה עדיף על 1 ללא ספק, בוא נחיה ונראה מתי יהיה לנו כזה חיבור בבית...
בכל אופן מה שיש לנו לעשות זה לקוות לטוב ולחכות
אגב ב200 מגה הם יציעו 2 מגה העלאה, שמבחינת ACK זה רצח. אתה תיהיה חייב למקסם את הTCP WINDOW בשביל להגיע לקצב כזה, הם משוגעים שם, אני לא אומר סימטרי אבל לפחות 10-7.5% אבל פאקינג 1% ב200 מגה ו2% בחבילה של 1 גיגה, זה בדיחה.