הוחלט להחליף את הסטרימר ב... סטרימר! :)

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
shiranaway פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 129
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

טוב, אחרי הרבה מחשבה.. החלטתי להחליף את הסטרימר ב.. סטרימר :lol: (אחרי התלבטות לגבי HTPC)
שימושים:
סרטי בלו ריי/1080/720 - ללא תקיעות/מריחות/ :lol:
אחסון מוזיקה
דרוש:
שינגן את כ-ל האפשרות התוכן/אודיו/פורמט שקיימות
חשוב לי שתהיה אפשרות משיכה של תרגום מהתקייה (ושיבנה את התרגום על הסרט ללא הדבקה מוקדמת). – תמיכה בתרגום עיברי (בלי נקודות בצד ימין...)
אפשרות לוידאו וול אסתטי לעין
קל ונוח לתפעול, ידידותי לנשים :D (אם יש אפשרות לחוברת בעיברית :lol: אחת הבעיה בסטרימר הנוכחי שהיה לי קשה להתמודד איתו, ואני רואה עצמי בעלת ידע טכני קל)
USB 0.3
כונן פנימי רחב (אפשרות להרחבה כמה שיותר...) - שאלה נוספת: יש צפי מתי הדיסקים החיצוניים יחזרו למחירים שפויים?
הסטרימר עובד שעות נוספות, כך שיהיה בנוי טוב עם יציאות איוורור.
שימוש אלחוטי לא חובה (עד כה לא השתמשתי כלל)

דבר נוסף,
נשמע טיפשי, אבל כיום בגלל שנגמר לי הכונן הפנימי בסטרימר, אני חיברתי דיסק חיצוני נייח, מה שמציק לי מאוד זה שאין אפשרות לשלב את הסרטים מהדיסק החיצוני והכונן הפנימי לאותה תיקייה בוידאו וול. אומנם נשמע טיפשי, אבל מציק לי שבמקום שהכל יהיה פרוס ומסודר, אני עוברת בין שני מסכים.....

האם יש סטרימר כזה או שלחכות ל-2019? :lol:
תודה לעוזרים.. וגם לאלה שסתם קראו (Y)

knazi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3293
נתן תודות: 202 פעמים
קיבל תודות: 87 פעמים

שליחה #2 

אפשר לדעת איזה סטרימר יש לך היום כדי לדעת ממה את לא מרוצה?

אני מבין שהניגון הוא רק מכונן קשיח פנימי\חיצוני ולא מהרשת נכון? יש צורך גם בכונן בלו ריי?

בכלליות נשמע שA300 יתאים לך הכי טוב.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78931
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #3 

ממליץ בחום על nas במקום usb3

shiranaway פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 129
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #4 

oferlaor כתב:ממליץ בחום על nas במקום usb3
...
מה ההבדל ביניהם? Nas זה לא חיבור אלחוטי?

Bonanja
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1665
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #5 

shiranaway כתב:
...
...
http://www.hometheater.co.il/vt156191.% ... 7%9E%D7%A8

במילים פשוטות, קופסה שאת שמה בה כמה דיסקים קשיחים, מחברת את העסק לרשת ויש לך גישה למאגר שלך מכל מקום בבית.

b2k
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4709
נתן תודות: 204 פעמים
קיבל תודות: 711 פעמים

שליחה #6 

shiranaway כתב:
...
...

NAS‏ (ראשי תיבות של Network-attached storage - "אחסון על הרשת") היא שימוש בתקשורת הנתונים הרגילה (לרוב רשת TCP/IP) לחיבור רכיבי אחסון וגיבוי חיצוניים ועצמאיים לשרתים. תעבורת הנתונים ברשת מדמה שיתוף קבצים משרתים רגילים (באמצעות NFS, CIFS או פרוטוקולים דומים) ברמת מערכת הקבצים.

התקן NAS הוא במהותו התקן בלתי תלוי במחשב המחובר לרשת, שמטרתו הבלעדית היא אספקת שירותי אחסון נתונים למחשבים (או התקנים אחרים) ברשת. מטרת מערכת ההפעלה ותוכנות אחרות על התקן NAS היא לספק את הפונקציונליות של אחסון נתונים, שימוש במערכת קבצים, גישה לקבצים, ואת הניהול של פונקציות אלה. התקן NAS איננו מיועד לביצוע משימות מחשוב כלליות. אם כי במקרים מסוימים ניתן מבחינה טכנית להפעיל עליו תוכנות אחרות (למשל, במקרה שהוא מבוסס מערכת הפעלה סטנדרטית כמו חלונות או Linux).
התקן NAS ייעודי הוא למעשה שרת בפני עצמו, עם כל הרכיבים העיקריים של מחשב טיפוסי - מעבד, לוח אם, זיכרון RAM, וכדומה. התקני NAS מכילים דיסקים קשיחים (אחד או יותר), המחולקים לעתים קרובות ליחידות לוגיות, המשתמשות באחסון עם דיסקים יתירים או במערכי RAID. השימוש בהתקן NAS מונע את הצורך בניהול מערכת הקבצים על ידי שרתים אחרים ברשת (לעומת זאת מתווספת תחבורת רשת רבה, שגם אותה יש צורך לנהל, הגם שרוב העבודה מושקעת בדרך על ידי כרטיס הרשת הקיים כבר במחשב).
התקני NAS אינם כוללים בדרך כלל מקלדת או תצוגה, ונשלטים ומוגדרים באמצעות הרשת, לרוב על ידי התחברות בדפדפן לכתובת הרשת שלהם (הגם שלרוב ניתן להתחבר גם בכבל טורי, במקרים שבהם הגדרת הרשת איננה תקינה).
התקן NAS מחליף למעשה את השימוש במחשב בתור שרת קבצים אשר בצורתו הבסיסית ביותר הוא לא יותר מאשר התקן NAS עם מקלדת, מסך ואופטימיזציה של מערכת ההפעלה עבור מתן שירותי אחסון; שרת הקבצים יכול אמנם להריץ גם משימות אחרות, אולם שרתי קבצים משמשים יותר ויותר לספק פונקציונליות אחרות, כגון אספקת שירותי נתונים, שירותי דואר אלקטרוני וכיוצא באלו.
פונקציונאלית כללית (כזו שאיננה קשורה למערכת הקבצים) של מערכת ההפעלה איננה נדרשת בהתקן NAS, ולעתים קרובות מסופקת פונקציונליות מינימלית או חלקית עבור חלקים אלו של מערכת ההפעלה.
NAS משתמש בפרוטוקולי מערכות קבצים רשתיות כגון NFS (פופולרי על מערכות Unix)‏, SMB/CIFS (בשימוש עם מערכות חלונות), או AFP (בשימוש עם מחשבי מקינטוש). לצורך העברת נתונים לרכיבי גיבוי, משתמשים בפרוטוקול NDMP. התקני NAS מגבילים רק לעתים רחוקות את הלקוחות לפרוטוקול יחיד, עובדה הנחשבת ליתרון נוסף שלהם.

http://he.wikipedia.org/wiki/NAS

nadavgr
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 193
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #7 

בוקסי עונה לכל הדרישות שלך למעט USB2 במקום USB3. למרות זאת, בגלל שברור שאת מחפשת סטרימר ולא HTPC, אני לא מבין למה ההתעקשות על USB3 דווקא - USB2 מספיק מהיר בשביל להציג סרטים ב-1080P ותלת מימד וממילא מהירות כתיבה לא צריכה לעניין אותך ברגע שזה רק סטרימר ולא מכשיר שאת מורידה דברים איתו.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”