היי! קיבלתי היום את הPHD8.. רשמים מחר
בנתיים כבר 3 שעות התחלתי את ההרצה... (מדיסק שהביאו בAVS Forum)
קראתי את 2 שהכתבות באתר.. אבל לא הבנתי ממש כמה זמן בערך מומלץ להריץ את דיסק ההרצה.. אני יודע ש100 שעות ראשונות הפלזמה רגישה יותר.. אך לא נראה לי הגיוני להריץ את הקובץ ל100 שעות רצופות חחח..
אז כמה זמן אתם ממליצים?
והאם לדעתכם זה בסדר לראות בפלזמה דברים ביום.. ובשעת הלילה לפני שהולכים לישון להמשיך את ההרצה לפלזמה בכדי לקדם כמה שיותר מהר יגיע ל100 שעות..
דווקא המאמרים מאוד ברורים..
מה עוד שחברה כמו פנסוניק " מודה " שהמסך רגיש ב 100 שעות הראשונות שלו.
ההמלצה היא ברורה , לעשות הרצה למשך 100 שעות עם ערכים נמוכים של ברייטנס וקונטרסט ובמאה שעות לאחר מכן עדיין לעבוד עם קונטרסט נמוך , מה כל אחד עושה עם זה , זה כבר משהו אחר.
אני לא יכלתי להריץ בצורה רציפה 100 שעות, לכן עשיתי בדיוק מה שהצעת,
הרצה בלילה וצפיה במשך היום, עם ערכים נמוכים של ברייטנס וקונטרסט.
האם זה טוב או לא , אני לא יודע בוודאות, אבל זה מה יש.
גיסי ואני התקנו את הפלסמה בהפרש של יום.
אני הרצתי את קובץ ההרצה 48 שעות רצוף ואח"כ עברתי לצפיה בערכים נמוכים למשך 150 שעות נוספות.
אצל גיסי עברו מיד לצפיה רגילה.
לפחות כרגע אני לא יכול לאמר שאני רואה איזה שהוא הבדל בין שני המסכים.
עשיתי הרצה עם הקובץ של AVS במהלך היום, בשעות הערב צפיתי ב-TV בקונטרסט ועוצמת הארה נמוכים (ללא שוליים, כמובן) – וכך 100 שעות. כיום אני צופה גם עם שוליים (אבל לא כל הזמן) – טפו, טפו, בינתיים אין שום צריבה.
avizov2 כתב:היי! קיבלתי היום את הPHD8.. רשמים מחר
בנתיים כבר 3 שעות התחלתי את ההרצה... (מדיסק שהביאו בAVS Forum)
קראתי את 2 שהכתבות באתר.. אבל לא הבנתי ממש כמה זמן בערך מומלץ להריץ את דיסק ההרצה.. אני יודע ש100 שעות ראשונות הפלזמה רגישה יותר.. אך לא נראה לי הגיוני להריץ את הקובץ ל100 שעות רצופות חחח..
אז כמה זמן אתם ממליצים?
והאם לדעתכם זה בסדר לראות בפלזמה דברים ביום.. ובשעת הלילה לפני שהולכים לישון להמשיך את ההרצה לפלזמה בכדי לקדם כמה שיותר מהר יגיע ל100 שעות..
שמע, זה מוזר. אם זה כל כך נחוץ, ואם בלי זה עלול להגרם "נזק" למסך - מדוע החברות לא טורחות לספק את המוצר לאחר הקליברציה הזו? זה כמו שפעם היה נדרש לעשות הרצה במכונית חדשה. היום כבר לא כי היצרן מספק ללא צורך בהרצה. אז מה הקטע?
קודם כל, עדיין מומלץ לעשות הרצה למכונית חדשה כדי להעריך את חייה (באלף-אלפיים הקילומטרים הראשונים להימנע מבלימות פתאומיות ומ-סל"ד גבוה) .
בנוגע לפלזמה – אם היצרן יתחיל לעשות הרצות, זה יגרום לייקור רציני של מסכים (תחשוב כמה משבים צריך להשקיע בזה). מה שבאמת מוזר לי – שלא מציינים בתדריך הפעלה שממומלץ לעשות הרצה (למרות שההמלצה כן קיימת במסמכים כמו White paper של PANASONIC). אגב, אינך חייב לעשות הרצה עם דיסק – מספיק לצפות בלי שוליים ובקונטרסט ועוצמת הארה נמוכים בכמה מאת השעות הראשונות של השימוש. הרצה עם דיסק פשוט מאיצה את התהליך.
vitalyi כתב:קודם כל, עדיין מומלץ לעשות הרצה למכונית חדשה כדי להעריך את חייה (באלף-אלפיים הקילומטרים הראשונים להימנע מבלימות פתאומיות ומ-סל"ד גבוה) .
בנוגע לפלזמה – אם היצרן יתחיל לעשות הרצות, זה יגרום לייקור רציני של מסכים (תחשוב כמה משבים צריך להשקיע בזה). .
...
סליחה על הבוטות אבל מה זה השטויות האלה? אם זה תהליך נדרש, היצרן צריך להפעיל אצלו את המכשיר 4.5 ימים ולגמור עניין. אני, שלא ידעתי שעלול להדרש הליך כזה, עשוי לקנות מכשיר פלאזמה ולא לבצע עליו הרצה ולפגום באיכות המוצר מה שיביא אותי שלא להמליץ לאחרים על המוצר. זה כדאי לחברות? הן מקימות פס ייצור של מליוני דולרים - מה זה בשבילן מבחינת עלות להשאיר את המכשיר דולק 4.5 ימים בתנאים הנדרשים? אני מניח שעם הזמן, לא ידרשו לתהליך זה כלל עם התקדמות הטכנולוגיה (שגם עכשיו די מתקדמת).
דרך אגב, מהי הרצה עם דיסק?