שלום
אני בספק אם מישהו יאמין שזו אכן בעיה אמיתית ולא מתיחה. אבל רכשתי השבוע TVX CAFE הקטן. אני מדליק את המכשיר ואף מצליח לעשות עדכון קושה לאחרונה שיש 2.1.0. ברגע שאני מחבר את המחשב השוחני הראשי (עליו יש את כל קבצי המדיה) לרשת, ה CAFE עובר למצב STANDBY !!! אם אני מנסה להדליק הוא שוב נכבה מיד. רק אם אני מנתק את כבל הרשת החוטי מה CAFE אן לחילופין מכבה את אותו מחשב, או רק מנתק את כבל הרשת של המחשב, ה TVX נשאר דלוק ועובד מצויין..
מה זה יכול להיות? לא אין כל התנגשות בין כתובות ה IP . ה TVX על כתובת עם 104 בסוף והמחשב על 101 בסוף..
לאחר שהנחתי כי מדובר כנראה במכשיר תקול, הוא הוחלף בחדש אבל הבעיה לא נפתרה!!! (יש לציין שספק הכוח שלו לא הוחלף, רק היחידה). יש לי עוד 3 סטרימרים אחרים שעובדים מצויין באותם התנאים. אין להם כל בעיה עם אותו מחשב...
ואם זה לא מספיק מוזר, אז הבאתי דונגל לרשת אלחוטית והגדרתי אותו. הכל עבר בשלום עד אשר הדלקתי את אותו המחשב!!!! אפילו כאשר כבר הרשת מנותק, והתקשורת היא אלחוטית בלבד, ברגע שאני מדליק את אותו המחשב, ה TVX נכבה!!!!!!!!!! שוב אין התגשות של כתובות... מה לעאזאאאזל???
מתנצל את הכעס הוירטואלי, אבל מעולם לא נתקלתי בדבר כזה.. נותר לי רק לפרמט את המחשב.. או לנסות ראוטר אחר... מדובר בראוטר של TPLINK שעובד מצויין...
אשמח לשמוע דעות של מומחים כאן...
מה יכול לגרום לכך? ההיתכן שספק הכוח? זה כולה ספק 5V שמוציא 5V אחרת ה TVX לא היה עובד כלל...