בסכום הזה תוכל לרכוש מקרן יד2 או חדש אבל רק XGA ותוכל לשחק משחקים רגילים (פאקמן, טטריס, דום)...
למשחקים חדשים צריך מחשב חזק או קונסולה והמחירים מתחילים באזור ה8000 ש"ח
G-Media
יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע, תקשורת מחשבים וחשמל חכם.
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
בעל הסמכה בתכנון והקמת תשתית על בסיס טכנולוגייה HDBaseT
אני מתאר לעצמי שאתה לא מתכוון למחשב חזק או קונסולה כי ביקשתי מקרן לקונסולה יש לי כבר PS3. מה לגבי זה הBenQ Joybee GP2 החדש שעוד מעט יוצא? ואני רוצה גם משהו שיהיה לי לסרטים באיכות גבוהה (720P ואם אפשר גם 1080P.)
ה BENQ הזה הוא צעצוע לילדים, עוצמת תאורה של 200 אנסי (שמקרן קולנוע בייתי הוא בין 1000-2000). תוכל לפתוח איתו תמונה של פלזמה ממוצעת, מעל זה פשוט יהיה חשוך מידי. חבל על הכסף. תחסוך עוד טיפה ותוכל כבר לקנות מקרן נורמלי כמו האופטומה HD20 (או יד 2 כמו שאמר קודמי)
W600, הוא מקרן מצגות. לצרכי גיימינג וקולונוע אתה צריך מקרן עם עיבוד תמונה נורמלי. המינימום זה ה HD20 של אופטומה. בתקציב יותר גדול כבר יש הרבה יותר אפשרויות
יש עוד אפשרות שחשבתי עליה. לאפסון יש מקרן שמיועד לגיימינג, אני כמעט בטוח שיש אותו בארץ. הדגם הוא EH-TW480. הוא מאוד בהיר 2800 אנסי, רזלוציה של 1280X800, כלומר תוכל לראות גם סרטי HD. שווה לך לבדוק אם הגיע לארץ וכמה עולה
בדרך כלל כל אתרי הביקורות הגדולים מבצעים קודם ביקורת למקרנים היותר "מובחרים" ולכן עדיין אין עליו שום ביקורת. חוץ מזה מדובר בדגם ממש ממש חדש שרק שוחרר לשוק חודש שעבר. ממליץ לך לקפוץ ליבואן ולראות אותו, אין כמו ביקורת עצמית לפני רכישת מוצר