לבעלי ימהה RX-V באיזה מצב ברסיבר אתם רואים טלביזיה?
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
PASSTHROUGH לסרטים + סטריאו למוסיקה. (לפעמים חוטא ב6CH STEREO למוסיקה)
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
אני משתמש גם ב-Neo 6 Cinema
וכן יש את המצב בכל המגברים מהשנים האחרונות של Yamaha
וכן יש את המצב בכל המגברים מהשנים האחרונות של Yamaha
לאחר בדיקה כנראה שאצלי הבעיה היא משהו בהגדרות במחשב כי אין שום סיבה אחרת. ראיתי סרט מה DVD שלי דרך כבל HDMI וכן יכולתי לעביר את מצבי קידוד גם בחיבור אנלוגי היתה אפשרות להעביר בין מצבי קידוד רק דרך המחשב אני לא מצליח. איך אתם הגדרתם באפשרויות קול במחשב? אני עם כרטיס מסך SAPPHIRE TOXIC HD 4850 512MB GDDR3 PCI-E. תודה 
דבר נוסף הוא שבהגדרות צליל אני מגדיר את המערכת כסטריאו אז אני יכול לברור מצבי קידוד שונים וברגע שאני מגדיד כ 5.1 אז שאני מנסה לברור בין המצבים אני מקבל רק sur.decode
straight
בדיוק בצורה הזאת בלי אפשרות לברור בין מצבי הקידוד השונים.
יאללה דברו איתי
straight
בדיוק בצורה הזאת בלי אפשרות לברור בין מצבי הקידוד השונים.
יאללה דברו איתי
טוב אז ככה כנראה שיש באג ב WIN7 כאשר מגדירים בתצורת רמקולים 5.1 או 7.1 זה גורם לרסיבר לחשוב הוא במצב straight ולא נותן לבחור בין מצבי ה sur.decode. אז מה שעשיתי ריסט דיפולט לדרייבר של כרטיס הקול שהוא בעצם על הכרטיס מסך (4850) וראיתי שהוא העביר את תצורת הרמקולים לסטריאו ובכל מקרה ההגדרה ב FFDSHOW היא ללא קידוד של המערכת נותן לרסיבר לפענח וזה בעצם פתר לי את הבעיה, עכשיו אני יכול לבחור בין כל מצבי הקידוד וגם נראה לי שהווליום עלה קצת שומעים יותר טוב אבל אולי זה סתם פסיכולוגי.
בכל מקרה לא הבנתי מה הקטע של מיקרוספט להוסיף את בחירת התצורה של הרמקולים עם גם ככה הסאונד עובר על כבל HDMI וכל רסיבר כבר יודע לבצע את הפיענוח בלי התערבות של מערכת ההפעלה.
אז תודה בכל מקרה על כל הניסיונות לעזור.
תודה ולילה טוב אני הולך לראות "כוכב הקופים: המרד" בהתלהבות
בכל מקרה לא הבנתי מה הקטע של מיקרוספט להוסיף את בחירת התצורה של הרמקולים עם גם ככה הסאונד עובר על כבל HDMI וכל רסיבר כבר יודע לבצע את הפיענוח בלי התערבות של מערכת ההפעלה.
אז תודה בכל מקרה על כל הניסיונות לעזור.
תודה ולילה טוב אני הולך לראות "כוכב הקופים: המרד" בהתלהבות