לבעלי ימהה RX-V באיזה מצב ברסיבר אתם רואים טלביזיה?
שלום לכולם ברשותי ימהה RX-V3067 ולא מצאתי את הצורה הכי טובה לראות טלביזיה שהמקור הסאונד שלה הוא בסטריאו, אני שומע מהרמקולים הראשיים ולא מהסנטר את הדיבור דבר שמפריע לי.
הרסיבר הקודם שלי היה RX-V2092 ושראיתי את השידורים הרגילים בטלביזיה הייתי על מצב פרו לוג'יק וככה שמעתי מהסנטר את הדיבור, ובRX-V3067 אני לא מצאתי את הדרך לפרו לוג'יק, איפה המצב פרו לוג'יק ב 3067????
תודה
הרסיבר הקודם שלי היה RX-V2092 ושראיתי את השידורים הרגילים בטלביזיה הייתי על מצב פרו לוג'יק וככה שמעתי מהסנטר את הדיבור, ובRX-V3067 אני לא מצאתי את הדרך לפרו לוג'יק, איפה המצב פרו לוג'יק ב 3067????
תודה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
תנסה את המצב הפשוט יחסית של 7CH STEREO (אצלי בימאהה 765 לוחצים כמה פעמים על כפתור STEREO בשלט עד שמגיעים אליו). אני אוהב את המצב הזה יותר מאשר הדולבי פרו לוג'יק למיניהם, כי הוא נקי יותר וללא עיבודים מתוחכמים מדי.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אצלי זה היה נכון גם עבור ניגון תכני DD/DTS/DTS-HD: בהגדרות ה-Speakers, אני פשוט הגברתי באופן גורף את עוצמת הצליל בסנטר, לאחר שלטעמי העוצמה שלו שנקבעה ע"י תהליך הכיול האוטומטי של הרסיבר הייתה חלשה מדי.
- deleteduser1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1253
- שם מלא: רוצה שתמחקו אותי
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 181 פעמים
גם אצלי במצב טלויזיה אני קבוע על 7CH STEREO עם קצת משחקים של איזון בין הרמקולים
וב5.1 ווליום הסנטר גבוהה יותר?כרגע אני במצב 7CH STEREO גם והנמכתי את האחוריים כך שזה הכי מספק מכל מה שניסיתי אבל עדיין לא ממש התלהבתי.
ניסיתי גם את המצב standard אבל ככה אני בקושי שומע מהסנטר.
אין ממש מצב של פרו לוג'יק?...
יכול מאד להיות שאתה צריך להגביר את ה level של הסנטר.
איפה זה הפרו לוג'יק 2?dor8 כתב:מה רע בפרו לוג׳יק 2 ?eyalron כתב:גם אצלי במצב טלויזיה אני קבוע על 7CH STEREO עם קצת משחקים של איזון בין הרמקולים...
הרבה יותר מאוזן ומהנה . מה ההגיון לשמוע דיאלוג מהרמקולים האחוריים ?...
וכן גם הגברתי את ה levels ולא ממש יש הבדל משמעותי
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78842
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

דרך התפריטים שעל המסך.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14354
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
בולoferlaor כתב:NEO6 MUSIC עם אפשרות להרחבת הבמה (בהגדרות המתקדמות)....
ובסרטים מ yes שאיינם ב 5.1,
Neo6 movie.
בזמן שאני לוחץ על כפתור ה sur.decode בשלט לא עוברים לי שום מצבים שונים של מה שצינו פה מראה לי רק sur.decode straight וזהו אבל שמתי לב שלפני שהמחשב עולה אני לוחץ על ה sur.decode בשלט אז כן המצבים משתנים אבל שאני כבר רואה את התמונה של המדיה סנטר כבר אין אפשרות לשחק עם המצבים. יכול להיות עוד משהו שצריך לבצע משהו לפני ואחר כך נפתחת האפשרות הזאת של הניאו וכו'?