המחשב שלי MacBookPro 2011 מחובר למגבר והמגבר מוציא לי תמונה למסך, זה מחובר ככה בישביל שהמגבר יקבל את הסינגל אוודיו דרך הקבל hdmi ככה שאני יקבל את הסאונד הכי טוב שאני יכול להוציא במערכת שלי...
אבל יש בעייה קטנה כאשר אני הולך לישון אני מפעיל שעון מעורר במחשב עם התוכנה Awaken ומכבה את המסך, והוא נכנס למצב שיינה, ובבוקר לא מעיר אותי כי הוא ישן בעצמו... מה אפשר לעשות בנידון...?
יש לך 2 לשוניות שם - כשהמחשב עובד על סוללה (Battery) וכשהמחשב עובד על חשמל (Power Adapter). הינחתי שהמקבוק שלך מחובר לחשמל כשאתה משאיר אותו כל הלילה כדי שיעיר אותך בבוקר.
אפשר כמובן לעשות את אותה הגדרה גם במצב סוללה. אבל זה לא מומלץ להשאיר אותו דולק כל הזמן על סוללה ללא כניסה ל-Sleep. כי אז הסוללה... תיגמר... ולקראת ההתרוקנות הסופית שלה המחשב ייכנס ל-Sleep (או אפילו כיבוי מלא) יזום.
הוא מחובר לחשמל כל הלילה, אבל מישום מה כאשר אני מכבה את המסך הוא ניכנס למצב שיינה. למרות שהמנורה מקדימה לא מאבאבת. שזה מצב מוזר... כי רק במצב שיינה המנורה מקדימה צריכה לאבאב...
מישהו מכיר את המצב ״הבעייתי״ שאני נימצא בוא?
ח'ברה אני מצתער שאני נודניק, אבל אני רוצה לסיים עם הבניית דסק שלי ולא לעשות שינויים כל כמה ימים כי "ככה הכי טוב לחבר" מישהו יכול לתת לי לי ולגמור איתי את זה?