שלט של YES
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78843
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
כן. הוא עובד על מקס ישן וחדש (יש קוד מעבר בינהם) וניתן להחליף את השלטים בדואר עבור תשלום.
טוב תודה רבה לכולם .. קניתי עכשיו איך מכוונים את זה לרסיבר מתי שאני מכון את זה לטלווזיה זה לא נותן לי אופציה לכוון לממיר
עריכה:
הבנתי צריך ללחוץ על מקשי הווליום ביחד .. לא חשבתי שזה ככה למה אין כפתור החלפה בין הדברים כפתור אחד?..
עריכה:
הבנתי צריך ללחוץ על מקשי הווליום ביחד .. לא חשבתי שזה ככה למה אין כפתור החלפה בין הדברים כפתור אחד?..
- yakovil
- חבר פעיל

- תגובות: 58
- שם מלא: yakovil
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
http://www.yes.co.il/doc/Remote-OperationBooklet.pdf
ככה תיכננו את השלט ולא כמו בשלט כסוף שניתן היה לעבור ביניהם בלחיצה על כפתור אחד.
ככה תיכננו את השלט ולא כמו בשלט כסוף שניתן היה לעבור ביניהם בלחיצה על כפתור אחד.
אני חושב שהם חייבים לעשות החלפה אחת לכמה שנים בחינם, ההורים שלי נמצאים ביס מאז הקמת לפני שנתיים בערך
השלטים התקלקלו וכן מתוך 4 שלטים התקלקלו 3 אחרי כמה שיחות איתם (חשוב לציין שהיה מייגע) הצלחתי לשכנע אותם
שזה בעצם ציוד אלקטרוני שכמו כל דבר יש לו בלאי שאותו הם צריכים לשלם, הרי הממיר והשלטים לא שלי הם של החברה
ועליהם אני משלם "שכירות" לכן הם חייבים להחליף בחינם, כמובן שהוספתי איום התנתקות כי רק ככה הם מבינים.
מה שהוצע לי היה תלך תחליף תשלם תשלח לנו את החשבונית ותקבל זיכוי מיידי, זה מה שעשיתי וקבלתי זיכוי.
(הזיכוי לא היה כספי לחשבון, אלה זיכוי על החשבונית שזה גם משהו)
השלטים התקלקלו וכן מתוך 4 שלטים התקלקלו 3 אחרי כמה שיחות איתם (חשוב לציין שהיה מייגע) הצלחתי לשכנע אותם
שזה בעצם ציוד אלקטרוני שכמו כל דבר יש לו בלאי שאותו הם צריכים לשלם, הרי הממיר והשלטים לא שלי הם של החברה
ועליהם אני משלם "שכירות" לכן הם חייבים להחליף בחינם, כמובן שהוספתי איום התנתקות כי רק ככה הם מבינים.
מה שהוצע לי היה תלך תחליף תשלם תשלח לנו את החשבונית ותקבל זיכוי מיידי, זה מה שעשיתי וקבלתי זיכוי.
(הזיכוי לא היה כספי לחשבון, אלה זיכוי על החשבונית שזה גם משהו)
כבר התקשרתי אליהם ואמרתי להם שזה יקר ושאני חייב להחליף עוד 3 שלטים ויעשו משהו או איזה הנחה אבל הנציגה אמרה לי שהם כבר "משתתפים" בזה ב60 שקל שלהם זה עולה 120 שקל והיא לא יכולה לעשות כלום..
בנתיים אני תקוע עם שלטים מקולקלים ... אין לי מה לעשות זה פשוט יקר.. וYES לא מוכנים לזכות על השלטים האלה..
בנתיים אני תקוע עם שלטים מקולקלים ... אין לי מה לעשות זה פשוט יקר.. וYES לא מוכנים לזכות על השלטים האלה..