דעה לפני קניה- פיליפס 7606
afiul- כבל רשת ישיר מהראוטר לטלויזיה? ואז אני יוכל לראות סרטים שאני מדליק במחשב דרך הטלויזיה בצורה חלקה וללא תקיעות למינהם?
המחיר הסופי הוא 6200 עבור ה42" כולל את הדונגל וזוג משקפיים (היבואן הרשמי אלקטרה). מחיר טוב?
integral- מה שהזמנת זה באמת טוב? עושה אותה עבודה כמו המשקפיים שהם מביאים יחד עם המסך?
המחיר הסופי הוא 6200 עבור ה42" כולל את הדונגל וזוג משקפיים (היבואן הרשמי אלקטרה). מחיר טוב?
integral- מה שהזמנת זה באמת טוב? עושה אותה עבודה כמו המשקפיים שהם מביאים יחד עם המסך?
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8264
- נתן תודות: 421 פעמים
- קיבל תודות: 612 פעמים
אני הזמנתי ל LG. זה משקפיים "מקוריות". עוד לא קיבלתי אותן.
http://www.ebay.com/itm/LG-Cinema-3D-Fa ... 101wt_1270
מניח שתהיינה טובות גם לפיליפס או לחילופין מניח שיש להשיג גם לפיליפס באיביי
http://www.ebay.com/itm/LG-Cinema-3D-Fa ... 101wt_1270
מניח שתהיינה טובות גם לפיליפס או לחילופין מניח שיש להשיג גם לפיליפס באיביי
גם אני אחרי סיבוב בחנויות החלטתי ללכת על הפיליפס 7606, דרך אגב יש הבדל בין ה7606 לבין 7606H?
לידיעתך במחסני חשמל ה42 עולה 6190.
מעניין אם המשקפיים הפסיבים של LG מתאימות גם לפיליפס.
באייבי אני לא מצליח למצוא משקפיים במחיר שפוי לפיליפס.
לידיעתך במחסני חשמל ה42 עולה 6190.
מעניין אם המשקפיים הפסיבים של LG מתאימות גם לפיליפס.
באייבי אני לא מצליח למצוא משקפיים במחיר שפוי לפיליפס.
כן, כבל רשת אמור להזרים סרטים (וכל מדיה בעצם) מכונן שתשתף במחשב ושמחובר לאותו ראוטר, אם כי אני מודה שלא ניסיתי מאחר ואני משתמש בסטרימר שמחובר לראוטר. אבל לפיליפס יש אייקון מיוחד לכך (browse your pc) במסך הבית של המסך. לדעתי יש גם אופציית plex שעוד לא ניסיתי ("משיכת" מסך המחשב אל המסך של פיליפס).dagasex כתב:afiul- כבל רשת ישיר מהראוטר לטלויזיה? ואז אני יוכל לראות סרטים שאני מדליק במחשב דרך הטלויזיה בצורה חלקה וללא תקיעות למינהם?
integral- מה שהזמנת זה באמת טוב? עושה אותה עבודה כמו המשקפיים שהם מביאים יחד עם המסך?...
כן ניסיתי לגלוש באמצעות הטלויזיה - אין הרבה לאן...אבל זה עובד
לגבי המשקפיים - אתה מקבל מפיליפס שני זוגות משקפיים פסיביות שחורות שנראות איכותיות (ככל שמשקפיים פסיביות יכולות להראות איכותיות) וחשוב מכך - מאוד נוחות. חיפשתי את אותן משפקיים באיביי ואמזון ללא הצלחה. פיליפס מוכרת אותם ב-UK במחיר של כ-15 פאונד, אך שולחת רק ב-EU. בדיקה עם אלקטרה העלתה שהן נמכרות בלעדית בסניפי שקם אלקטריק ואכן רכשתי (לאחר בירור שאכן יש במלאי) 3 זוגות נוספים ב-49 ש"ח ליחידה.
לא יודע להגיד לגבי LG - אני לא ראוה סיבה שזה לא יעבוד מכיוון שאלו משקפיים פסיביות ו"טפשות" (פלסטיק בלבד לעומת אקטיביות) - פשוט לא יודע לגבי איכות החומר ונוחות. של פיליפס מצויינות.
ממליץ לך שוב להתאמץ קצת בשביל ה-47
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8264
- נתן תודות: 421 פעמים
- קיבל תודות: 612 פעמים
א. ממש לא בטוח שהפיליפס מאפשר להזרים דרך הטלוויזיה סרטים עם תרגום כולל תלת מימד.afiul כתב:כן, כבל רשת אמור להזרים סרטים (וכל מדיה בעצם) מכונן שתשתף במחשב ושמחובר לאותו ראוטר, אם כי אני מודה שלא ניסיתי מאחר ואני משתמש בסטרימר שמחובר לראוטר. אבל לפיליפס יש אייקון מיוחד לכך (browse your pc) במסך הבית של המסך. לדעתי יש גם אופציית plex שעוד לא ניסיתי ("משיכת" מסך המחשב אל המסך של פיליפס).dagasex כתב:afiul- כבל רשת ישיר מהראוטר לטלויזיה? ואז אני יוכל לראות סרטים שאני מדליק במחשב דרך הטלויזיה בצורה חלקה וללא תקיעות למינהם?
integral- מה שהזמנת זה באמת טוב? עושה אותה עבודה כמו המשקפיים שהם מביאים יחד עם המסך?...
...
ב. PLEX זה דבר אחר לגמרי מאשר האופציה לראות את מסך המחשב על מסך הטלוויזיה. זו מערכת לניהול מדיה. ראה פה:
http://www.hometheater.co.il/p4.article ... 7%9B%D7%9D
גם אני תהיתי אם אפשר להזרים sbs דרך הטלויזיה (אנסה לבדוק הערב) ובכל מקרה אני חושב שהדבר הנוח ביותר זה לעשות זאת עם סטרימר, אבל חיבור כבל רשת לטלויזיה הופך להיות סטנדרד ואין לי ספק שבעתיד ייעלמו הסטרימרים כתוצאה מכך.