עפר לאור חוזר לאהבתו הותיקה, בדיקת אזניות in-ear.על הכוונת: חברת Westone ואזניה בעלת 4 דרייברים!

oferlaor כתב:uris,
אני לא מחשיב את עצמי כאודיופיל, על כל המשתמע מכך.
האהבה הראשונה שלי היא לנגנים ולאזניות ניידים. אני מאוד אוהב מוזיקה וכשעברתי לגור לבד (בגיל 18.5, הורי יצאו לשליחות בחו"ל ונשארתי בעצמי עם דירה שכל הריהוט שלה הסתכם בטלויזיה ובמערכת עם פטפון...)...

כן יש לא מעט אנשים שסובלים מהבעיה שהאוזניה לא יושבת טוב בגלל גודלה. אצלי דווקא האטימה מעולה בכל דגמי שור. בwestone גם אבל קצת פחות בגלל שבחלק מהדגמים שלהם (1,2,3,4) הן נכנסות קצת פחות עמוק לאוזן.Ilyan כתב:עופר תודה על הסקירה היפה.![]()
אני שם את אלה ברשימה הקצרה שלי כבר הרבה זמן, אני חושב שהן בין 2 הrunner-ups שהגיעו לגמר אצלי כרגע(בנוסף לMDR-EX1000). אני לא חושב שהכבל של הSE530 שלי יחזיק יותר מכמה חודשים נוספים למרבה הצער...
אני רואה בצמונה הראשונה שיש לך אטימה best, די מדהים שתיבה בגודל כזה יושבת כ"כ flat באוזן. ה530 תמיד בורחות לי קצת החוצה, לא חושב שאי פעם הגעתי לfit כזה הדוק... אני מקווה שכך זה המצב הנורמלי לאורך זמן ולא ששמת אותן ממש עמוק כהרגל מהאטימוטיק...? אתה יכול להשוות לנוחות של הSE530 אולי?
איך מצאת גודל הבמה? צריך להיות מעל הממוצע ממה שקראתי....