הזמנה לדיט
-
עמישי
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 568
- נתן תודות: 15 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
לאחר חודש של חיפושים, קריאות אין סוף שירשורים, התייעצויות, שאלות ותשובות, יצאתי מבולבל יותר ממה שנכנסתי.
חשבתי לקנות מסך 40-42 אינץ' למרחק צפייה של 2.5-3.5 מטר. קפצו עלי מכל עבר וטענו שהמינימום הוא 46, וגם 50, שמבחינתי אין שום בעייה עם זה, העיקר שיראו תמונה איכותית. המליצו ללכת על פלאזמה, חלק אמרו לד.
בחנויות שהייתי, בעיקר רשתות, לא מבינים כלום, וכל חנות מנסה לדחוף את מה שנכון לה.
המוכרים לא ממש מבינים (בלשון המעטה) ושאלות בסיסיות שלי- כמו תדר מסך או מהירות תגובה, גרמו להם לרוץ למחשב, או לדפי נתונים כדי למצוא תשובות.
לכן אני מבקש עזרה מבית, מחברי הפורום שכן בתחום, או כאלה שמכירים חנות מתמחה עם מוכרים שמבינים, שאוכל להגיע לשם, להתרשם ממראה עיניים ומהסבר מקצועי כדי לקנות מסך.
אמנם אני מאיזור י-ם, אך אין לי בעיה להגיע לאיזור המרכז.
יש לי תקציב של 5K+-, וחשוב לי שאיכות התמונה תהיה טובה/מצויינת גם בשידורי SD שזהיהיה רוב התוכן, לפחות בעתיד הקרוב. וגם שהמסך יהיה טוב למשך השנים הקרובות.
ברור לי שלא נותנים שמות של חנויות פה, אז אם אפשר בפרטי או במייל [email protected]
שיהיה על כולנו שבוע טוב.
חשבתי לקנות מסך 40-42 אינץ' למרחק צפייה של 2.5-3.5 מטר. קפצו עלי מכל עבר וטענו שהמינימום הוא 46, וגם 50, שמבחינתי אין שום בעייה עם זה, העיקר שיראו תמונה איכותית. המליצו ללכת על פלאזמה, חלק אמרו לד.
בחנויות שהייתי, בעיקר רשתות, לא מבינים כלום, וכל חנות מנסה לדחוף את מה שנכון לה.
המוכרים לא ממש מבינים (בלשון המעטה) ושאלות בסיסיות שלי- כמו תדר מסך או מהירות תגובה, גרמו להם לרוץ למחשב, או לדפי נתונים כדי למצוא תשובות.
לכן אני מבקש עזרה מבית, מחברי הפורום שכן בתחום, או כאלה שמכירים חנות מתמחה עם מוכרים שמבינים, שאוכל להגיע לשם, להתרשם ממראה עיניים ומהסבר מקצועי כדי לקנות מסך.
אמנם אני מאיזור י-ם, אך אין לי בעיה להגיע לאיזור המרכז.
יש לי תקציב של 5K+-, וחשוב לי שאיכות התמונה תהיה טובה/מצויינת גם בשידורי SD שזהיהיה רוב התוכן, לפחות בעתיד הקרוב. וגם שהמסך יהיה טוב למשך השנים הקרובות.
ברור לי שלא נותנים שמות של חנויות פה, אז אם אפשר בפרטי או במייל [email protected]
שיהיה על כולנו שבוע טוב.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78842
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
כנס ל ״איפה קונים״ וחפש שם מהרשימה. יש כאן עוסקים בתחום שתורמים לא מעט ידע, ממליץ בחום לפנות לחנויות שהם מייצגים.
בהצלחה!
בהצלחה!
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
המלצתי היא פנאסוניק 50x-30 מצויינת לשידורי SDעמישי כתב:ראיתי את הרשימה אך לא רשום מי עובד איפה.
מה יותר מומלץ ממה שרשום, מבחינת איכות צפייה בעיקר בsd? הסמסונג הל.ג'. או אולי פנסוניק 50x30 או ה u30?...
במידה ואתה מעוניין גם להנות משידורי HD תתקדם לכיוון של 50U-30 .
המסכים כוללים 5 שנים אחריות מלאה
בהצלחה
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
תשקיע עוד טיפה ותרכוש את ה-51D550
פלאזמה של סמסונג, 51'... עדיפה בשידורי HD וגם SD על הפנסוניק.. [X/U...]
אני רואה שאתה ממעלה אדומים, גם אני... אם אתה מעוניין יש לי את המסך ואתה יכול לקפוץ להתרשמות.
בהצלחה
פלאזמה של סמסונג, 51'... עדיפה בשידורי HD וגם SD על הפנסוניק.. [X/U...]
אני רואה שאתה ממעלה אדומים, גם אני... אם אתה מעוניין יש לי את המסך ואתה יכול לקפוץ להתרשמות.
בהצלחה