שאלה לגבי sleep mode
שלום לכולם.
ב MCE קיימת אפשרות להכניס את המחשב ל sleep mode וכאשר מגיעה השעה להקלטת תוכנית מסויימת, המחשב "מתעורר" מקליט "והולך לישון" שוב. ללא כל הגדרות נוספות מעבר לבחירת התוכנית אותה אני רוצה להקליט.
רציתי לדעת האם בתוכנות "צד שלישי" כגון sage או כל תוכנת PVR אחרת יודע להתעורר כשצריך וללכת לישון לאחר ההקלטות.
תודה לעונים
ב MCE קיימת אפשרות להכניס את המחשב ל sleep mode וכאשר מגיעה השעה להקלטת תוכנית מסויימת, המחשב "מתעורר" מקליט "והולך לישון" שוב. ללא כל הגדרות נוספות מעבר לבחירת התוכנית אותה אני רוצה להקליט.
רציתי לדעת האם בתוכנות "צד שלישי" כגון sage או כל תוכנת PVR אחרת יודע להתעורר כשצריך וללכת לישון לאחר ההקלטות.
תודה לעונים
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
יותר מזה אוסיף ואומר כי ל SAGE יש את האפשרות לפעול במצב של service mode שבמצב זה התוכנה עצמה לא צריכה לפעול
תקרא לזה שהיא כבר לא בחיים (ולא ישנה ) ורק ה service שהוא נסתר מבצע את הפעולות שאתה רוצה כגון הקלטות וכו
תקרא לזה שהיא כבר לא בחיים (ולא ישנה ) ורק ה service שהוא נסתר מבצע את הפעולות שאתה רוצה כגון הקלטות וכו
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
...וזה מהסיבה ש-SAGETV בנויי משני חלקים - BACKEND ו-FRONTEND.
ה-BACKEND הוא בעצם מנוע ניהול ההקלטות. ה-FRONTEND הוא ממשק המשתמש.
היתרון בפיצול הוא האפשרות לממשקי משתמש מרוחקים - קליינטים - הן ברשת הביתית והן דרך האינטרנט.
אורן.
ה-BACKEND הוא בעצם מנוע ניהול ההקלטות. ה-FRONTEND הוא ממשק המשתמש.
היתרון בפיצול הוא האפשרות לממשקי משתמש מרוחקים - קליינטים - הן ברשת הביתית והן דרך האינטרנט.
אורן.
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
אני כבר מהמשוכנעים אורן, חבל על המילים 
Microsoft Regional Director- Windows Media Center