צ'ימבלי או וויאלדי מיני ?
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
באלקטרה חייבים להשאיר קצת מרווח בין ראש החליטה לקפה בגלל הפיזור של המים בראש.
אם אין מרווח נוצר יותר לחץ בצידי העוגיה וזה עלול לגרום לפריצה שלה ורואים את זה בנייקד.
צריך להשאיר מרווח גדול יותר מהמקובל בשאר המכונות וממש על הקו המסומן בסלסילה.
אגב זו הסיבה שרכשתי עבורה טמפר עם תחתית CONVEX ...
אם אין מרווח נוצר יותר לחץ בצידי העוגיה וזה עלול לגרום לפריצה שלה ורואים את זה בנייקד.
צריך להשאיר מרווח גדול יותר מהמקובל בשאר המכונות וממש על הקו המסומן בסלסילה.
אגב זו הסיבה שרכשתי עבורה טמפר עם תחתית CONVEX ...
- amirya2009
- חבר פעיל

- תגובות: 51
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
בנוגע ל gs-3 החלטתי לרדת מזה לאחר ששמעתי לעצה של מוטי וללכת לנסות את המכונה בקפה גו
כרגע אני בהתלבטות בין speedster ל faema ליג'נד בגלל שאני לא יכול להתנסות ומדובר במכונות יקרות
אני דיי תקוע פתחתי הזמנה אצל קייס בנוגע לספידסטיר לפני מספר חודשים והוא הודיע לי להעביר כסף כדאי
לקבל את המכונה אמרתי לו שאני קצת מתלבט וקבעתי לדבר איתו שנית ביום שלישי בשבוע הבא ואז לתת לו תשובה
בנוגע לסימיאוטומטיקה הטעם של הקפה יוצא לי בהרבה יותר טעים בבריקולטה אז יתכן שזה שאלה של טעם
אם אתם רוצים לעשות השווה אז אתם מוזמנים לעשות אותה אצלי
כרגע אני בהתלבטות בין speedster ל faema ליג'נד בגלל שאני לא יכול להתנסות ומדובר במכונות יקרות
אני דיי תקוע פתחתי הזמנה אצל קייס בנוגע לספידסטיר לפני מספר חודשים והוא הודיע לי להעביר כסף כדאי
לקבל את המכונה אמרתי לו שאני קצת מתלבט וקבעתי לדבר איתו שנית ביום שלישי בשבוע הבא ואז לתת לו תשובה
בנוגע לסימיאוטומטיקה הטעם של הקפה יוצא לי בהרבה יותר טעים בבריקולטה אז יתכן שזה שאלה של טעם
אם אתם רוצים לעשות השווה אז אתם מוזמנים לעשות אותה אצלי
מעניין,
בעיקר ההתלבטות שלך! שתיהן תותחיות ולכל אחת ההילה שלה.
לגבי הבריקולטה מול סמיאוטומטיקה, האם אתה טוחן לשתיהן באופן שונה או משתמש באותה טחינה?
אם יוחלט לבקר אצלך לצורך ההשוואה, אולי אביא עימי את הסמיאוטומטיקה שלי להשוואה על השוואה...
בעיקר ההתלבטות שלך! שתיהן תותחיות ולכל אחת ההילה שלה.
לגבי הבריקולטה מול סמיאוטומטיקה, האם אתה טוחן לשתיהן באופן שונה או משתמש באותה טחינה?
אם יוחלט לבקר אצלך לצורך ההשוואה, אולי אביא עימי את הסמיאוטומטיקה שלי להשוואה על השוואה...
כפיר, מהיכן כדאי לרכוש ידית נייקד שתתאים לאלקטרה?כפיר_ש כתב:באלקטרה חייבים להשאיר קצת מרווח בין ראש החליטה לקפה בגלל הפיזור של המים בראש.
אם אין מרווח נוצר יותר לחץ בצידי העוגיה וזה עלול לגרום לפריצה שלה ורואים את זה בנייקד....
האם צפוי מפגש פסגה באיטרפרק ?
האם מכונת e61 "רגילה" (כמו אניטה או סליני ) תיקח חלק במפגש ?
לבנתיים הויואלדי יורדת מעל הפרק שכן אי אפשר להתרשם ממנה "על אמת" ואני לא אקנה מכונה כ"כ יקרה על סמך ביקורת בלבד.
האם יש למישהו ניסיון עם האקספובר ברוטוס 3 ניסיון ?
המפרט שלה נראה מאוד מעניין והמחיר לא כ"כ רחוק מ- e61 רגילה היא נראית מאוד אטרקטיבית.
האם מכונת e61 "רגילה" (כמו אניטה או סליני ) תיקח חלק במפגש ?
לבנתיים הויואלדי יורדת מעל הפרק שכן אי אפשר להתרשם ממנה "על אמת" ואני לא אקנה מכונה כ"כ יקרה על סמך ביקורת בלבד.
האם יש למישהו ניסיון עם האקספובר ברוטוס 3 ניסיון ?
המפרט שלה נראה מאוד מעניין והמחיר לא כ"כ רחוק מ- e61 רגילה היא נראית מאוד אטרקטיבית.
לגבי הויואלדי, נסה ליצור קשר עם גונן שרכש מכונה כזו ומשום מה, לאחרונה הוא לא משתתף בפורום. ראה כתובת המייל שלו בהודעה זו:
http://www.htcafe.co.il/modules.php?nam ... 34#1217634
ראה כאן שירשור נוסף ותמונות של המכונה שלו:
http://www.htcafe.co.il/modules.php?nam ... 55#1538855
בעבר הוא רשם כי הוא מעוניין להיות שגריר של המכונה בארץ ואני משוכנע כי הוא יישמח לסייע. הביקורות עליה מעולות ולטעמי היא מכונה מאוד פרקטית.
לגבי האקספובר ברוטוס דאבל בוליר, האם יצא לך לקרוא את הביקורת עליה ב- bella barista?
http://www.bellabarista.co.uk/coffeemac ... achine.asp
ראה קובץ ה- PDF בתחתית העמוד.
בהצלחה
http://www.htcafe.co.il/modules.php?nam ... 34#1217634
ראה כאן שירשור נוסף ותמונות של המכונה שלו:
http://www.htcafe.co.il/modules.php?nam ... 55#1538855
בעבר הוא רשם כי הוא מעוניין להיות שגריר של המכונה בארץ ואני משוכנע כי הוא יישמח לסייע. הביקורות עליה מעולות ולטעמי היא מכונה מאוד פרקטית.
לגבי האקספובר ברוטוס דאבל בוליר, האם יצא לך לקרוא את הביקורת עליה ב- bella barista?
http://www.bellabarista.co.uk/coffeemac ... achine.asp
ראה קובץ ה- PDF בתחתית העמוד.
בהצלחה
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
אין יבואן ל izzo בארץ, קדמה יכולים להביא במיוחד אם תרצה להזמין.
האלכס דואטו לטעמי מכונת הדאבל בוילר הכי מעניינת וגם הכי יפה בקטגוריה.
מעבר לכל היא בנויה מעולה עם רכיבים מהשורה הראשונה.
מחירה בארץ צפוי להיות בסביבות 11-12 אלף.
למני (חבר בפורום שמתגורר בארה"ב) יש אותה כבר זמן רב ואני זוכר שהוא מאוד מרוצה ממנה.
יש לה גרסה מחודשת שאמורה להגיע לשווקים בינואר.
האלכס דואטו לטעמי מכונת הדאבל בוילר הכי מעניינת וגם הכי יפה בקטגוריה.
מעבר לכל היא בנויה מעולה עם רכיבים מהשורה הראשונה.
מחירה בארץ צפוי להיות בסביבות 11-12 אלף.
למני (חבר בפורום שמתגורר בארה"ב) יש אותה כבר זמן רב ואני זוכר שהוא מאוד מרוצה ממנה.
יש לה גרסה מחודשת שאמורה להגיע לשווקים בינואר.
- גונן
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 825
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 109 פעמים
שלום חברים , אכן אני בזמן האחרון פחות נוכח בפורום כתוצאה מחוסר זמן, אני כרגע בעיצומו של שיפוץ בבית שבו אני מיתגורר, ומיכאן שאני פחות מול מחשב (מכין גם מקום מכובד למכונת הקפה )
בקיצור שלחתי לדורון הודעה בפרטי , ובכול מיקרה ובלי קשר, אשמח להעמיד את המכונה שבירשותי למיבחן השוואתי מול כול מכונה אחרת כפי שכבר היצעתי בעבר ! (גם בישבילי מעניין ליראות כמובן איפה היא עומדת מול מכונות אחרות בקטגוריה שלה. )
אני מסיים את השיפוץ בתוך שבועיים , לאחר מיכן אני אשמח גם לארח את ההשוואה הזו אצלי בבית ,יש מספיק מקום לכולם, יש חצר נחמדה ומצברוח טוב !
בקיצור שלחתי לדורון הודעה בפרטי , ובכול מיקרה ובלי קשר, אשמח להעמיד את המכונה שבירשותי למיבחן השוואתי מול כול מכונה אחרת כפי שכבר היצעתי בעבר ! (גם בישבילי מעניין ליראות כמובן איפה היא עומדת מול מכונות אחרות בקטגוריה שלה. )
אני מסיים את השיפוץ בתוך שבועיים , לאחר מיכן אני אשמח גם לארח את ההשוואה הזו אצלי בבית ,יש מספיק מקום לכולם, יש חצר נחמדה ומצברוח טוב !
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
צריך לבנות במטבח אי עם חיבור מים ביוב וחשמל רק לעמדת קפה.
צריך שיהיו מגירות לקפה ירוק, מיני מקפיא לקפה שרוצים לשמור.
כל האזור הזה צריך להיות מגודר עם מפתח שרק אתה נכנס אליו...
צריך שיהיו מגירות לקפה ירוק, מיני מקפיא לקפה שרוצים לשמור.
כל האזור הזה צריך להיות מגודר עם מפתח שרק אתה נכנס אליו...
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
מקווה שאני לא מעיר את המתים אבל השוט אאוט הנ״ל אי פעם התבצע?קרמריקה כתב:ועוד משהו להשוואה:
על דבר אחד אין ספק, הייתי מאוד מאוד מעוניין להיות נוכח בשוט אאוט בין צימבלי (דגם מיכל), ויואלדי, סמיאוטומטיקה וE61 עם מפעיל מנוסה לכל מכונה (ואני חושב שבין החברים כאן, אנחנו יכולים למצוא בקלות מפעיל מעולה עבור כל אחת מהן).. אז נוכל לבדוק סינגלים, כפולים ושאר ירקות.. ואולי אחרי יומיים גם נצליח להרדם......