סרט תלת מימד SBS וכתוביות עברית כפולות ???
ניסיתי לחפש שרשור בנושא אך מצאתי רק בהקשרי סטרימר.
אני מזרים עם לפטופ לטלויזיה תלת של LG.
ההזרמה עובדת יפה בתלת מימד אך רק הכתוביות מופיעות חתוכות ובצד הן כאילו לא מתאחדות.
ניסיתי לשנות ולהוסיף לשם הסרט ולשם הכתוביות את הכיתוב 3DSBS אבל זה לא עוזר עם אף תוכנה.
דוגמא, אווטר, הדרדסים ....
מה עושים ??
אני מזרים עם לפטופ לטלויזיה תלת של LG.
ההזרמה עובדת יפה בתלת מימד אך רק הכתוביות מופיעות חתוכות ובצד הן כאילו לא מתאחדות.
ניסיתי לשנות ולהוסיף לשם הסרט ולשם הכתוביות את הכיתוב 3DSBS אבל זה לא עוזר עם אף תוכנה.
דוגמא, אווטר, הדרדסים ....
מה עושים ??
דגם של מה ??
היintegral כתב:על איזה דגם מדובר?...
הלפטופ הוא של HP
הטלויזיה LG
למה חשוב הדגם ??
תודה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
איך אתה מחובר בין הלפטופ לטלוויזיה?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
תודה אינטגראל אני אבצע את זה :
התוכנה שבעזרתה ניתן להריץ כתוביות רגילות (.srt) עם קובץ הסרט המקורי היא PotPlayer וניתן לעשות זאת ע"י השלבים הבאים:
1. לקרוא לשם של הסרט ולשם של התרגום באותו שם ולשים אותם באותה תיקייה.
2. להפעיל את הסרט.
3. מקש ימני בעכבר על הוידאו
4. Subtitles - Stereoscopic - subtitles output after scaling
התוכנה שבעזרתה ניתן להריץ כתוביות רגילות (.srt) עם קובץ הסרט המקורי היא PotPlayer וניתן לעשות זאת ע"י השלבים הבאים:
1. לקרוא לשם של הסרט ולשם של התרגום באותו שם ולשים אותם באותה תיקייה.
2. להפעיל את הסרט.
3. מקש ימני בעכבר על הוידאו
4. Subtitles - Stereoscopic - subtitles output after scaling
אני מבין, בכל מקרה אני אקנה סטרימר נוסף לחדר של ביתי, נמאס לי מהלפטופ הזה, כל סרט ובלבולי המוח שלו אין כמו מזרימדיה.
עד לפני חודשיים כל כך חיכיתי לפרודיגי החדש של אקסטרימר אבל אחרי שקראתי את הביקורת אינני בטוח שאקנה אותו... ולכן בנתיים מסתדר עם מה שיש ובסלון עם הפופקורן C200 המאד מוצלח מבחינתי (הכל הוא קורא, מעולם לא נתקע לי ולא עשה בעיות, אני עדיין לא עברתי לגרסת ה FW החדשה ממנה אין חזרה ....)
עד לפני חודשיים כל כך חיכיתי לפרודיגי החדש של אקסטרימר אבל אחרי שקראתי את הביקורת אינני בטוח שאקנה אותו... ולכן בנתיים מסתדר עם מה שיש ובסלון עם הפופקורן C200 המאד מוצלח מבחינתי (הכל הוא קורא, מעולם לא נתקע לי ולא עשה בעיות, אני עדיין לא עברתי לגרסת ה FW החדשה ממנה אין חזרה ....)
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8258
- נתן תודות: 415 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
לסטרימר יש יתרונות ויש חסרונות. אם זה לתלת מימד הייתי מחכה קצת שהדברים יבשילו. הסטרימר של ה 651Y נותן לי פתרון מצויין בינתיים כולל תלת מימד ב HALF SBS (חוץ מעניין ה DTS שפתיר בקלות) וה HTPC מכסה על מה שנשאר (ומשמש לשאר ירקות). את האקסטרימר ששימש אותי עד היום נאמנה מכרתי לחבר בשביל הפנסוניק הסופר נחמדה שלו
.
בדקתי עם הנגן שהמלצת אכן עובד.
מעניין שבתוכנות יקרות כגון CyberLink PowerDVD 11 וכן TotalMedia Theatre 5 אין אופציה לסדר את התרגום כראוי.
לגבי HTPC :
זה לא יאומן כמה קשה היה להקרין את התלת הזה :
ראשית הרזולוציה חייבת להיות 720P אחרת הטלויזיה לא מזהה שזה תלת SBS ולא נותנת לי לעבור למצב תלת.
אח"כ נושא הכתוביות האמור וכן גיבריש וכו בתוכנות אחרות.
אח"כ נושא ההזרמה מה NAS שמשום מה בצב תלת לא עובד כראוי אלא מקרטע וברגיל כן עובד טוב לך תבין הרי זה אותו סרט. העתקה להרדיסק המקומי פתרה את זה.
את ה POPCORN C200 פשוט חיברתי ועבד כראוי.
מעניין שבתוכנות יקרות כגון CyberLink PowerDVD 11 וכן TotalMedia Theatre 5 אין אופציה לסדר את התרגום כראוי.
לגבי HTPC :
זה לא יאומן כמה קשה היה להקרין את התלת הזה :
ראשית הרזולוציה חייבת להיות 720P אחרת הטלויזיה לא מזהה שזה תלת SBS ולא נותנת לי לעבור למצב תלת.
אח"כ נושא הכתוביות האמור וכן גיבריש וכו בתוכנות אחרות.
אח"כ נושא ההזרמה מה NAS שמשום מה בצב תלת לא עובד כראוי אלא מקרטע וברגיל כן עובד טוב לך תבין הרי זה אותו סרט. העתקה להרדיסק המקומי פתרה את זה.
את ה POPCORN C200 פשוט חיברתי ועבד כראוי.