סובל מחוסר "במה" - SoundStage - איזה חלק אחראי לזה?
שלום
רציתי לדעת איזה חלק - מקור , מגבר או רמקולים הוא האחראי על הבמה בסאונד סטריאו?
אני מדבר על במה קדמית..
מרגיש שאין לי במה , יש לי הפרדה מוחלטת בערוצים (2 מונובלוקים פנימיים במגבר)..
אשמח לטיפים..
ההגברה היא Pioneer Spec 1+4
ורמקולים B&W 603 S3
תודה
רציתי לדעת איזה חלק - מקור , מגבר או רמקולים הוא האחראי על הבמה בסאונד סטריאו?
אני מדבר על במה קדמית..
מרגיש שאין לי במה , יש לי הפרדה מוחלטת בערוצים (2 מונובלוקים פנימיים במגבר)..
אשמח לטיפים..
ההגברה היא Pioneer Spec 1+4
ורמקולים B&W 603 S3
תודה
למרות שהרמקולים שלך הם הבסיס של B&W אין שום סיבה שלא תהיה לך במה.
אלה מספר משתנים שעלולים לפגוע בה.
א.מיקום הרמקולים.
ב.הזוית בה הם נמצאים ביחס למאזין.
ג.מרחק השמיעה ביחס למרחק הרמקולים אחד מהשני.
ד.פריטים מיותרים אשר נמצאים בינייהם.
רק אחרי שהתנאים הללו במיטבם,אז אפשר לבדוק את ההגברה.
בהצלחה
א.מיקום הרמקולים.
בהצלחה
מוזיקה היתה אהבתי הראשונה
כל מילה מיותרתHybrid כתב:למרות שהרמקולים שלך הם הבסיס של B&W אין שום סיבה שלא תהיה לך במה.
א.מיקום הרמקולים.
בהצלחה...
ממש תשובה מקצועית
ממש לא כל הרמקולים של B&W מצטינים בבמה שלהם.omri617 כתב:קניתי רק לפני חצי שנהLiorDrZ כתב:אני במקומך הייתי חושב על החלפת רמקולים... החלפתם תגרום לשינוי הרבה יותר מורגש מאשר הוצאה של 3K על נגן....
הרמקולים 603 מאופיינים בחוסר במה?...
מוזיקה היתה אהבתי הראשונה
- LiorDrZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1777
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 190 פעמים
עמרי,
שמע קודם כל תעבור על הרשימה של Hybrid ותראה אם יש שינוי.
דבר שני הרמקול שלך הוא עניין של טעם אישי. ואני לא מכיר רמקול שאין לו במה... יש מצטיינים יותר ויש כאלו שפחות. אם אתה אוהב ומרוצה מהרמקול שלך אתה יכול לא לקבל את העצה שלי היא רק בגדר המלצה.
ואם אתה שואל לדעתי מאד יכול להיות שיש חוסר התאמה בין ההגברה לרמקול שלך ובגללה אתה לא מקבל את הבמה. האם זה בגלל הרמקול? או בגלל ההגברה? אינני יודע. אבל אני יותר מבטוח שהחלפה של הרמקול תתן לך שינוי הרבה יותר גדול מאשר החלפת מקור ב 3K. זה לא שאתה משתמש בנגן DVD שקיבלת מתנה מויזה...
דבר שני הרמקול שלך הוא עניין של טעם אישי. ואני לא מכיר רמקול שאין לו במה... יש מצטיינים יותר ויש כאלו שפחות. אם אתה אוהב ומרוצה מהרמקול שלך אתה יכול לא לקבל את העצה שלי היא רק בגדר המלצה.
ואם אתה שואל לדעתי מאד יכול להיות שיש חוסר התאמה בין ההגברה לרמקול שלך ובגללה אתה לא מקבל את הבמה. האם זה בגלל הרמקול? או בגלל ההגברה? אינני יודע. אבל אני יותר מבטוח שהחלפה של הרמקול תתן לך שינוי הרבה יותר גדול מאשר החלפת מקור ב 3K. זה לא שאתה משתמש בנגן DVD שקיבלת מתנה מויזה...
נערך לאחרונה על ידי LiorDrZ ב 17/12/2011 20:09, נערך פעם 1 בסך הכל.
יש לך סטרימר? אם כן תוסיף לו Musical Fidelity V-DAC ואתה מסודר בצורה לא רעה בכלל בפחות כסף ממה שתיכנתה להוציא. אם אתה מחליט ללכת על נגן אז תבדוק את האופציות הבאות:
1) AUDIOLAB 8000CDE (יעלה קצת יותר אבל הסאונד יהיה טוב יותר בהתאם, דגש על דינמיות ובמה)
2)CAMBRIDGE AUDIO 550C (אני אישית מאוד אוהב את התמורה בעד הכסף של הפירמה הזאת)
3)MARANTZ CD6004 (לא שמעתי אותו אבל על הנייר מדובר בנגן מאוד איכותי)
קח בחשבון שהנגנים האלה יותר טובים מהסט אפ הנוכחי שיש לך ואם תרצה בעתיד לשדרג את ההגברה ואת הרמקולים אתה תהנה יותר מאיכות הסאונד שהם מסוגלים להפיק.
1) AUDIOLAB 8000CDE (יעלה קצת יותר אבל הסאונד יהיה טוב יותר בהתאם, דגש על דינמיות ובמה)
2)CAMBRIDGE AUDIO 550C (אני אישית מאוד אוהב את התמורה בעד הכסף של הפירמה הזאת)
3)MARANTZ CD6004 (לא שמעתי אותו אבל על הנייר מדובר בנגן מאוד איכותי)
קח בחשבון שהנגנים האלה יותר טובים מהסט אפ הנוכחי שיש לך ואם תרצה בעתיד לשדרג את ההגברה ואת הרמקולים אתה תהנה יותר מאיכות הסאונד שהם מסוגלים להפיק.
וB&W זו חברת מדבקהLiorDrZ כתב:עמרי,
ואם אתה שואל לדעתי מאד יכול להיות שיש חוסר התאמה בין ההגברה לרמקול שלך ובגללה אתה לא מקבל את הבמה. האם זה בגלל הרמקול? או בגלל ההגברה? אינני יודע. אבל אני יותר מבטוח שהחלפה של הרמקול תתן לך שינוי הרבה יותר גדול מאשר החלפת מקור ב 3K. זה לא שאתה משתמש בנגן DVD שקיבלת מתנה מויזה......
LiorDrZ כתב:zeev78 כתב:מה הקשר בין שם היצרן? למוצר "לא משהו" בלשון המעטה...וB&W זו חברת מדבקה
......
רשמתה "אבל אני יותר מבטוח שהחלפה של הרמקול תתן לך שינוי הרבה יותר גדול ", אני אישית לא אוהב את הדגם הספציפי הזה אבל זו דעתי האישית וזה לא רלוונטי כי צריך לצאת מתוך נקודת הנחה שהבן אדם מרוצה מהם אבל לא מהשידוך עם מה שיש לו כרגע., צודק או לא?
- שמעון-מור-יוסף
- עוסק בתחום

- תגובות: 1321
- שם מלא: שמעון מור יוסף
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 28 פעמים
- יצירת קשר: