קרנבל החשמל של אלמ - יש מסיבה??

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
gimm פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 660
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #1 

שאלה למי שהתנסה וביקר שם בשנים קודמות או אולי בימים האחרונים: האם מדובר באמת ב"קרנבל" מבחינת המחירים?
יש טעם לעשות את המאמץ להגיע לשם עם כל הבלגן, החניה וכו'?

אני מברר בימים אלה לגבי מסך 32" מסויים של סמסונג, בחנות אחת רמזו לי שהשבוע צםויות הנחות רציניות "בגלל הקרנבל".
ואילו בחנות של אלמ המוכר נשבע שאין סיכוי שאצליח לרכוש את המסך ב'קרנבל' במחיר נמוך מזה שהו נקב, ואפשר לחשוד בו.

בקיצור ה'קרנבל' ממשיך עד ה-20 לחודש, אני תוהה אם סיבוב שם שווה את הזמן והמאמץ.
תודה מראש למי שיכול לייעץ (l)

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9455
שם מלא: אורי
נתן תודות: 1140 פעמים
קיבל תודות: 962 פעמים

שליחה #2 

תעשה חיפוש בפורום ל "קרנבל החשמל" ותמצא הרבה מידע (לפחות 3 שרשורים בשנה)

gimm פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #3 

שאלתי כי לא מצאתי שום מידע, דווקא חיפשתי

gimm פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #4 

עלה בדעתי עכשיו לעשות חיפוש חוזר ל-"קרנבל החשמל" הפעם ללא ה-"" (חבל שהחיפוש באתר לא מאפשר את אופציות כמו בחיפוש גוגל רגיל, כמו חיפוש ביטוי).
אני רואה עוד כמה וכמה הודעות - ברפרוף מהיר הדעות חלוקות בין מי שחושב שמדובר בבזבוז זמן לבין אלו שעלו על הנחות רציניות.

ייתכן שזה משתנה משנה לשנה ואולי בין דגמים שונים.
אם מישהו היה שם השנה ויכול להעיד אז זה רק יעזור, למי שמתכוון ממילא לרכוש ממותגי הבית של אלמ (כמו סמסונג במקרה שלי) יכול להיות שיש כאן הזדמנויות.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78842
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5388 פעמים

שליחה #5 

יש גם חיפוש בפורום

gimm פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #6 

תודה עופר,
מודה שלא עשיתי שימוש בכלי, כנראה שמשהו במבנה של הקישורים שבין שני הקווים התכולים העדינים האלה לא עודד את העיניים שלי לבדוק מה מסתתר שם. ביצעתי כמה וכמה חיפושים באתר, וגם ניסיתי לא פעם לבדוק איך אני מגיע ל"חיפוש מתקדם" ואף פעם לא עלה על דעתי לבדוק בשורת הקישורים הזו... 8O

בחזרה לקרנבל: בכל אופן אחרי החיפוש בפורום מסחר התוצאות הן לא רבות ועדיין קשה להגיע למסקנות. אני בטוח שלחלק מחברי האתר מזדמן להגיע למקום, אלו יכולים בקלות לעזור לשאר החברים כאן ולחלוק את רשמיהם ויהיה יופי אם זה יקרה.
בפרט שסמסונג זה מותג פופולרי מאוד כאן באתר בתחום המסכים.

Shtirlitz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4966
נתן תודות: 321 פעמים
קיבל תודות: 122 פעמים

שליחה #7 

הקרנבל יהיה גם בחודש הבא, כמו בכל חודש ללא תלות בשנה וחגיה. אותם ה"הנחות" אתה יכול לקבל בכל חנות עם מעט מיקוח וגם בחנויות המתמחות.
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר

אריק-אלמ
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 1
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #8 

gimm כתב:שאלה למי שהתנסה וביקר שם בשנים קודמות או אולי בימים האחרונים: האם מדובר באמת ב"קרנבל" מבחינת המחירים?
יש טעם לעשות את המאמץ להגיע לשם עם כל הבלגן, החניה וכו'?

אני מברר בימים אלה לגבי מסך 32" מסויים של סמסונג, בחנות אחת רמזו לי שהשבוע צםויות הנחות רציניות "בגלל הקרנבל".
ואילו בחנות של אלמ המוכר נשבע שאין סיכוי שאצליח לרכוש את המסך ב'קרנבל' במחיר נמוך מזה שהו נקב, ואפשר לחשוד בו.

בקיצור ה'קרנבל' ממשיך עד ה-20 לחודש, אני תוהה אם סיבוב שם שווה את הזמן והמאמץ.
תודה מראש למי שיכול לייעץ (l)
...
שלום gimm,

שמי אריק ואני מנהל שירות הלקוחות בא.ל.מ. קראתי את הודעתך ואשמח לנסות לעזור.
קרנבל החשמל נערך בגני התערוכה והוא מסתיים היום, החניה בו חינם לכל הלקוחות והמוצרים שנמכרים הם בהנחות משמעותיות מאוד.
כרגע יש ברשותינו מסכים של סמסונג 32" במלאי, אתה מוזמן להגיע עד השעה 22:00 ולקבל מידע על הדגם הספציפי שאתה מתעניין בו ועל דגמים אחרים.

המשך ערב נעים,
אריק.

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9455
שם מלא: אורי
נתן תודות: 1140 פעמים
קיבל תודות: 962 פעמים

שליחה #9 

Shtirlitz כתב:הקרנבל יהיה גם בחודש הבא, כמו בכל חודש ללא תלות בשנה וחגיה. אותם ה"הנחות" אתה יכול לקבל בכל חנות עם מעט מיקוח וגם בחנויות המתמחות.
...
צודק וזה נכון לא רק לחנויות המתמחות - אפילו בחנות של אלמ תקבל את אותן הנחות ללא שום מבצע (עם קצת מיקוח).

מנסיון...

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”