מה הם ההגדרות אופטימליות בחיבור מסך LG LK530Y ל HTPC
-
zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
חיברתי את ה HTPC למסך עם HDMI
רציתי להגדיר את המסך בצורה האופטימלית ביותר
ה RATIO הגדרתי just scan
את ה TRUMOTION ביטלתי.
יש הגדרות מומלצות לתת את האיכות הכי גבוהה עם מינימום מריחות ותקיעות?
רציתי להגדיר את המסך בצורה האופטימלית ביותר
ה RATIO הגדרתי just scan
את ה TRUMOTION ביטלתי.
יש הגדרות מומלצות לתת את האיכות הכי גבוהה עם מינימום מריחות ותקיעות?
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8255
- נתן תודות: 414 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
זו 530 שהיא סיפור שונה לגמרי מה 570.
כמו כן, ניסית לשחק עם ה TRUMOTION במצב "משתמש" ? (לשחק עם ה JUDDER וה BLUR, בד"כ הראשון על נמוך או על 0, והשני קצת יותר)
אני מבין שאתה מנגן אותן מה HTPC (תקן אותי אם אני טועה). באיזה תדר ההקלטות ובאיזה תדר המסך שלך מוגדר בכרטיס המסך?zovirax כתב:בניגון סוג מסויים של תוכן
הקלטות yes ב hd
עבד לי יופי עם המסך הקודם...
כמו כן, ניסית לשחק עם ה TRUMOTION במצב "משתמש" ? (לשחק עם ה JUDDER וה BLUR, בד"כ הראשון על נמוך או על 0, והשני קצת יותר)
-
zovirax
- חבר במועדון ה-15K

אני מנגן אותם מה HTPCintegral כתב:זו 530 שהיא סיפור שונה לגמרי מה 570.
אני מבין שאתה מנגן אותן מה HTPC (תקן אותי אם אני טועה). באיזה תדר ההקלטות ובאיזה תדר המסך שלך מוגדר בכרטיס המסך?zovirax כתב:בניגון סוג מסויים של תוכן
הקלטות yes ב hd
עבד לי יופי עם המסך הקודם...
כמו כן, ניסית לשחק עם ה TRUMOTION במצב "משתמש" ? (לשחק עם ה JUDDER וה BLUR, בד"כ הראשון על נמוך או על 0, והשני קצת יותר)...
נראה לי שהתדר הוא 50hz כמובן שטלוויזיה מוגדרת לאותו תדר.
ניסיתי לשחק עם TRUMOTION - זה גורם למשהו לא טבעי כאשר ניסיתי לצפות דווקה MKV (מהאינטרנט)
אולי מדובר בבעיית קודקים - זה קצת מוזר לי , כי זה עבד מעולה עם ה 32 אינץ הישנה שלי.
-
zovirax
- חבר במועדון ה-15K

זה הפירוט של הקובץ
MPEG-TS: 2.88 GiB, 47mn 0s7 873 Kbps, 1920*1080 (16:9), at 25.000 fps, AVC (Component) ([email protected]) (CABAC / 4 Ref Frames)English, 448 Kbps, 48.0 KHz, 16 bits, 2 channels, AC-3[left][/left]
MPEG-TS: 2.88 GiB, 47mn 0s7 873 Kbps, 1920*1080 (16:9), at 25.000 fps, AVC (Component) ([email protected]) (CABAC / 4 Ref Frames)English, 448 Kbps, 48.0 KHz, 16 bits, 2 channels, AC-3[left][/left]
- kleinimrod
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 498
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 20 פעמים
גם אני רכשתי את אותה טלויזיה ורציתי לשאול אותך אם במסך שלך, כאשר אתה שם רקע לבן לגמרי (עם כלי לבדיקת פיקסלים או תמונה לבנה) השוליים הימניים והשמאליים קצת כהים יותר משאר התמונה? זה די בקטנה אבל מעצבן ואני רוצה לבדוק אם זה רק במסך שלי או שזה ככה בדגם הזה. בנוסף, האם יש לך זליגות אור קלות בתמונה חשוכה לגמרי? אשמח לתשובות לדעת אם להפעיל אחריות...