שאלה למשתמשי HTPC שיש להם יוזנט.
Sickbeard + SABnzbd
תריץ חיפוש ותקרא בוויקי של שתי התוכנות.
Couchpotato אותו עקרון של Sickbeard רק לסרטים.
אח"כ XBMC סורק את התיקיות (אפשר גם להגדיר לSickbeard לעדכן אוטומטית את XBMC כשהוא מסיים להוריד פרק) ומעדכן את הסדרות.
לכתוביות תוריד את התוסף XBMC Subtitles או איזשהו תוסף ישראלי אם אתה מחפש רק כתוביות בעברית.
תריץ חיפוש ותקרא בוויקי של שתי התוכנות.
Couchpotato אותו עקרון של Sickbeard רק לסרטים.
אח"כ XBMC סורק את התיקיות (אפשר גם להגדיר לSickbeard לעדכן אוטומטית את XBMC כשהוא מסיים להוריד פרק) ומעדכן את הסדרות.
לכתוביות תוריד את התוסף XBMC Subtitles או איזשהו תוסף ישראלי אם אתה מחפש רק כתוביות בעברית.
1. עושים שרת הורדות (נוח כאשר יש יותר מHTPC אחד בבית), אצלי זה מחשב עם LINUX ללא מסך/מקלדת שמחובר לרשת.
2. מתקינים SICKBEARD - תוכנה להורדה אוטומטית של סדרות או COUCH POTATO להורדת סרטים.
3. מתקינים SABNZBD - תוכנה להורדה מ USENET
4. מתקינים XBMC עם פלאגין להורדת כתוביות
נותנים ל SICKBEARD שם של סדרה ומגדירים את התיקייה שאליה הסדרות עובורת אחרי ההורדה כתיקית רשת משותפת.
ופחות או יותר זהו.
הפרקים החדשים יורדים לבד שעה-שעתיים אחרי שהם יצאו בארה"ב הכל ב HD, תענוג.
וכשצריך כתוביות מורידים ישר דרך XBMC.
עריכה: נכתב בו זמנית עם התגובה הקודמת לכן זהה בתוכן.
2. מתקינים SICKBEARD - תוכנה להורדה אוטומטית של סדרות או COUCH POTATO להורדת סרטים.
3. מתקינים SABNZBD - תוכנה להורדה מ USENET
4. מתקינים XBMC עם פלאגין להורדת כתוביות
נותנים ל SICKBEARD שם של סדרה ומגדירים את התיקייה שאליה הסדרות עובורת אחרי ההורדה כתיקית רשת משותפת.
ופחות או יותר זהו.
הפרקים החדשים יורדים לבד שעה-שעתיים אחרי שהם יצאו בארה"ב הכל ב HD, תענוג.
וכשצריך כתוביות מורידים ישר דרך XBMC.
עריכה: נכתב בו זמנית עם התגובה הקודמת לכן זהה בתוכן.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
אפשר גם לנסות לעבוד עם alt.binz, שיש לה ממשק מאוד דומה לזה של uTorrent. לאחר שמגדירים בה את פרטי שרת הניוז והסיסמא שלך, פשוט זורקים אליה את קובץ ה-nzb והיא מורידה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
שמע,Visi כתב:אם אתה משתמש במקלדת במחשב סלוני זה מאבד מהמשמעות של מחשב סלוני ומגביר את המשמעות של מחשב עם מסך טלווזיהC0rnFlex כתב:לא יודע, התוכנות רצות בממשק WEB.. לא נראה לי כ"כ מתאים לשליטה עם שלט.......
בשביל להגדיר פעם ב- איזה סרט או סידרה, אני חי עם זה מצויין.
בכל מקרה כמו שאמרתי התוכנות רצות בממשק WEB ואפשר לגשת אליהן דרך כל דפדפן מכל מכשיר מכל מקום.
שלט זה לXBMC.
Sickbeard ו-Couch Potato יחד עם SABNZBD - שילוב מנצח, קל ופשוט, עושה הכל לבד. זה מה שמותקן אצלי ישירות על ה-HTPC (לא שרת ולא נעליים) ואני שולט בהכל עם אפליקציות מהאייפון (Qouch שולטת בשלושת היישומים אם אתה רוצה לראות מה מצב ההורדות וכו', SABmini אם אתה רוצה לחפש דברים ולהוסיף להורדה בעצמך).
אפשר לגשת לשלושת התוכנות מכל מקום, קל ופשוט וכל היום בעבודה אני עוקב אחרי ההורדות שלי
אפשר לגשת לשלושת התוכנות מכל מקום, קל ופשוט וכל היום בעבודה אני עוקב אחרי ההורדות שלי
מזה להגדיר פעם אחת סרט?C0rnFlex כתב:שמע,Visi כתב:אם אתה משתמש במקלדת במחשב סלוני זה מאבד מהמשמעות של מחשב סלוני ומגביר את המשמעות של מחשב עם מסך טלווזיהC0rnFlex כתב:לא יודע, התוכנות רצות בממשק WEB.. לא נראה לי כ"כ מתאים לשליטה עם שלט.......
בשביל להגדיר פעם ב- איזה סרט או סידרה, אני חי עם זה מצויין.
בכל מקרה כמו שאמרתי התוכנות רצות בממשק WEB ואפשר לגשת אליהן דרך כל דפדפן מכל מכשיר מכל מקום.
שלט זה לXBMC....
כל פעם שאני ירצה לראות סרט אני:
1. יחפש אם יש כתוביות קיימות ולאיזה שחרור, יוריד את הכתובית
2. יחפש את השחרור ביוזנט
3. יוריד את הסרט
וכל זה אני צריך מקלדת, כאשר אני משתמש במקלדת במחשב סלוני זה בדיוק אותו דבר כמו להוריד במחשב שלי ולהעתיק לאיזה USB ולראות עם הDVD
ההבדל בין מחשב סלוני לרגיל הוא 4-7 דקות העתקה לUSB כאשר מדובר בDVDRIP
כמובן שאדם שלא מבין במחשבים לא ידע לעשות זאת..
לדעתי צריך תוסף לXBMC שיקשר אותו לSABNZB+
לא,
להגדיר פעם אחת סרט זה להוסיף ב Couch Potato את הסרט... פשוט להכניס את השם שלו וללחוץ על כפתור.. משם הכל אוטומטי.
את הכתוביות אתה בוחר בתוך XBMC עם השלט שלך.
אם כבר אז צריך פלאגין שמתממשק עם Sickbeard ו-Couch Potato.
http://forum.xbmc.org/showthread.php?t=82280
SABNZBd זה רק מנהל הורדות.
להגדיר פעם אחת סרט זה להוסיף ב Couch Potato את הסרט... פשוט להכניס את השם שלו וללחוץ על כפתור.. משם הכל אוטומטי.
את הכתוביות אתה בוחר בתוך XBMC עם השלט שלך.
אם כבר אז צריך פלאגין שמתממשק עם Sickbeard ו-Couch Potato.
http://forum.xbmc.org/showthread.php?t=82280
SABNZBd זה רק מנהל הורדות.
הכל אוטומטי??
הכתוביות מותאמות לשחרור מסויים לדוגמא:
Twilight.2008.DVDRip.XviD-DiAMOND
יעבוד עם כתובית מסונכרנת ומותאמת לגרסה הזאת.
כאשר "תגדיר" לו סרט בCouch Potato
הוא יבחר שחרור\גרסה אחת מתוך המון גרסאות. לרוב לא יתאימו לכתוביות של גרסה שונה.
הכתוביות מותאמות לשחרור מסויים לדוגמא:
Twilight.2008.DVDRip.XviD-DiAMOND
יעבוד עם כתובית מסונכרנת ומותאמת לגרסה הזאת.
כאשר "תגדיר" לו סרט בCouch Potato
הוא יבחר שחרור\גרסה אחת מתוך המון גרסאות. לרוב לא יתאימו לכתוביות של גרסה שונה.
ב-MP פשוט תגדירי את הספריה של MP TV SERIES שתסתכל על המקום שבו SabNZBD ו-SickBeard ממקמים את הסדרות.
אותו דבר עם Moving Pictures.
אני מריץ את השרות של SabNZBD ו-Sickbeard בכלל על ה-NAS, כך שה-HTPC יכול להישאר כבוי כשלא רואים טלוויזיה (בכל זאת הוא צורך הרבה יותר חשמל מה-NAS).
אותו דבר עם Moving Pictures.
אני מריץ את השרות של SabNZBD ו-Sickbeard בכלל על ה-NAS, כך שה-HTPC יכול להישאר כבוי כשלא רואים טלוויזיה (בכל זאת הוא צורך הרבה יותר חשמל מה-NAS).