זקוק להמלצה ל32, 1080P לחדר מגורים.

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
NoX פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 45
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי, אחרי שבסלון השתדרגנו, הגיע זמן שגם החדר שלי יקבל שינוי.
אני מעוניין בLCD בגודל 32 לחדר שלי - בעיקר לאקסבוקס 360, ממיר HD (בעתיד הלא כזה קרוב) וחיבור למחשב.
המחיר המקסימלי שאני מוכן להשקיע הוא 2500. אני מודע לעובדה שאני לא באמת אראה הבדל בין 1080 ל720 ב32, אבל אני בכל זאת מעוניין מסך FHD.
אשמח להמלצות או לכיוונים כללים בנושא...
תודה.

marx04
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 57
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 3 פעמים

מספר דגמים אפשריים

שליחה #2 

שלום לך,

להלן מספר דגמים שכדאי לך לבחון:
Samsung LA32C530 - דגם מ-2010 שקיבל די הרבה תשבוחות והמלצות.
Samsung LA32D550 - דגם מ-2011. נדמה לי שהיתרון שלו על הדגם לעיל הוא שיש לו ממיר מובנה לשידורים הדיגיטליים של עידן+. כמו כן, אם הבנתי נכון מעבד התמונה אמור להיות מתקדם יותר.
LG 32LD460 - דגם מ-2010. לדעתי איכות תמונה טובה (בחנתי את המסך בחנות).
LG 32LK430YL - דגם מ-2011. אני קניתי את ה-330 (HD Ready) ואני מאד מרוצה ממנו. היתרון שלהם על דגמי 2010 הוא הממיר המובנה לעידן+.
Sony KDL32EX402 - דגם מ-2010. איכות התמונה סבירה ואולי אפילו טובה, אבל באופן אישי לא התלהבתי מאיכות התמונה (גם אותו בחנתי בחנות).
להבדיל מכל המסכים שפורטו לעיל, ה-USB של המסך הזה אינו מסוגל לקרוא קבצי כתוביות בעברית.

אני ממליץ לך להגיע לחנויות ולצפות במסכים האלה כדי להתרשם בעצמך מאיכות הצפיה והתמונה.
אם אינני טועה, רק מסכי סמסונג מכל המסכים שפורטו לעיל מסוגלים לפענח קבצי MKV (אבל כדאי לבדוק זאת בחנויות - תביא איתך דיסק קשיח נייד עם סרט MKV, ותבקש לבדוק איך הוא נראה ונשמע במסכים).

בברכה,

אורי.

embedded
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2030
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #3 

מצטרף לשרשור (מקווה שלא אכפת לפותח השרשור)
גם אני מחפש טלויזיה לחדר שינה.
תקציב 2K-2.5K
מרחק:2.5 מטר

נדרשת היכולת לנגן קבצי MKV 720P
יש טלויזיה עם אפשרות לחבר אותה לדונגל אלחוטי כדי לנגן קבצים מסטרימר שמחובר לראוטר 1G?
יש טלויזיות שיכולות לעשות לנגן קובץ MKV עם אודיו DTS ולהמיר אותו לסטריאו?

תודה

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”