כל מה שיכולתי לראות הוא שהממיר מוריד גירסה חדשה.
"יופי", אמרתי לעצמי, "חבל שלא בלילה, אבל, סבבה, נזרום, נראה מה השיפורים".
חיכיתי 10 דקות, 20 דקות, 30 דקות, ובכל פעם שהקובץ הנוכחי הגיע ל-100%, קובץ חדש התחיל לרדת.
לילדים הדלקתי את ההטלויזיה בחדר (שם אין בעיה, ממיר 3100S) וכיביתי את הטלויזיה בסלון, חשבתי שאני אבדוק שוב בערב, לראות שהגירסה ירדה והכל בסדר.
לא הזדמן לי להדליק את הטלויזיה עד 22:30 בערך, ואז אני רואה שההורדה עדיין בהתקדמות.
בצר לי, פניתי לשירות הלקוחות של YES, וביקשתי מענה.
כמובן שהייתי צריך להמתין על הקו כ-30 דקות (מתכונת שבת) ואח"כ לעשות את הריטואל הקבוע של "תוציא מהשקע, תחזיר לשקע" וכו'...
בסופו של דבר נקבע שהבעיה היא מה-Yes Streamer, ושעכשיו אין מה לעשות, אנשי ה-Streamer יהיו רק בשבת בבוקר ואיתם אני צריך לדבר, ובכל מקרה, אם ארצה טכנאי, אין שום בעיה, יגיע אחד ביום רביעי (אנחנו ביום שישי, ואין לי טלויזיה בסלון).
כמובן שטכנאי ביום רביעי זה לא משהו שבא בחשבון, אבל אותו בחור מהתמיכה אמר שבגלל שזו מתכונת שבת ואין לו אפילו מנהל לדבר איתו, זה הכי טוב שהוא יכול לעשות, וכדאי שאני אתקשר למחרת בבוקר כדי לראות אם מישהו אחר יכול לעשות משהו.
לא היה עוזר לי גם אם הייתי קופץ לשמים וחוזר, ולכן אמרתי תודה יפה, וניתקנו.
היום (שבת) בבוקר אני מתקשר שוב (הפעם המתנתי רק 20 דקות) כשלאחריהן נאמר לי שה-Yes Streamer בכלל לא קשור, ושוב לנתק ולהחזיר לשקע ובלה, בלה בלה....
בסיום נאמר, שהבעיה היא בממיר, ואין שום בעיה אדוני, ביום רביעי בין 8:00 ל-10:00 יתייצב טכנאי להחליף את הממיר (או לפחות לבדוק אותו).
כמובן שלא התרציתי וביקשתי טכנאי ליותר מוקדם, בכל זאת, טלויזיה בסלון, ממיר ה-HD היחיד שלי בבית, ילדים שנמצאים בסלון ורוצים טלויזיה, לא מתאים לחכות עד יום רביעי.
נאמר לי ע"י הנציגה שהיא בכל מקרה תזמן לי טכנאי ליום רביעי (כי אם לא, יש סיכוי שייתפסו הטכנאים ואז אני אדחה ליום חמישי
כל השיחות נוהלו על מי מנוחות, ללא איומים בניתוקים, ללא כעס (רק הבעתי את מורת רוחי מההתנהלות, אבל הכל בשפה יפה ובנועם).
אני לא ממש מאשים את מי שנמצא שם בשבת ואין לו את כל הכלים להתמודד עם לקוחות.
מחר בבוקר אבדוק מתי באמת יוכל להגיע טכנאי, בכל מקרה, אני לא מתכוון לחכות עד יום רביעי.
אעדכן בהמשך.
ד"א, כנראה שהלכו כל ההקלטות, הממיר היה מלא כמעט עד אפס מקום (מה יהיה עם זה, באמת אין דרך לשמר את הכל? )