טריוויה - זמן הגעת טכנאי של YES מרגע דיווח על תקלה (תשובה בפנים)

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
AviBiton פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346
נתן תודות: 503 פעמים
קיבל תודות: 358 פעמים

שליחה #1 

ביום שישי, בערך בשעה 13:00 הדלקתי את הטלויזיה בסלון שמחוברת לממיר YesMaxTotal, כדי שהילדים יוכלו לראות קצת טלויזיה.
כל מה שיכולתי לראות הוא שהממיר מוריד גירסה חדשה.
"יופי", אמרתי לעצמי, "חבל שלא בלילה, אבל, סבבה, נזרום, נראה מה השיפורים".
חיכיתי 10 דקות, 20 דקות, 30 דקות, ובכל פעם שהקובץ הנוכחי הגיע ל-100%, קובץ חדש התחיל לרדת.
לילדים הדלקתי את ההטלויזיה בחדר (שם אין בעיה, ממיר 3100S) וכיביתי את הטלויזיה בסלון, חשבתי שאני אבדוק שוב בערב, לראות שהגירסה ירדה והכל בסדר.
לא הזדמן לי להדליק את הטלויזיה עד 22:30 בערך, ואז אני רואה שההורדה עדיין בהתקדמות.
בצר לי, פניתי לשירות הלקוחות של YES, וביקשתי מענה.
כמובן שהייתי צריך להמתין על הקו כ-30 דקות (מתכונת שבת) ואח"כ לעשות את הריטואל הקבוע של "תוציא מהשקע, תחזיר לשקע" וכו'...
בסופו של דבר נקבע שהבעיה היא מה-Yes Streamer, ושעכשיו אין מה לעשות, אנשי ה-Streamer יהיו רק בשבת בבוקר ואיתם אני צריך לדבר, ובכל מקרה, אם ארצה טכנאי, אין שום בעיה, יגיע אחד ביום רביעי (אנחנו ביום שישי, ואין לי טלויזיה בסלון).
כמובן שטכנאי ביום רביעי זה לא משהו שבא בחשבון, אבל אותו בחור מהתמיכה אמר שבגלל שזו מתכונת שבת ואין לו אפילו מנהל לדבר איתו, זה הכי טוב שהוא יכול לעשות, וכדאי שאני אתקשר למחרת בבוקר כדי לראות אם מישהו אחר יכול לעשות משהו.
לא היה עוזר לי גם אם הייתי קופץ לשמים וחוזר, ולכן אמרתי תודה יפה, וניתקנו.
היום (שבת) בבוקר אני מתקשר שוב (הפעם המתנתי רק 20 דקות) כשלאחריהן נאמר לי שה-Yes Streamer בכלל לא קשור, ושוב לנתק ולהחזיר לשקע ובלה, בלה בלה....
בסיום נאמר, שהבעיה היא בממיר, ואין שום בעיה אדוני, ביום רביעי בין 8:00 ל-10:00 יתייצב טכנאי להחליף את הממיר (או לפחות לבדוק אותו).
כמובן שלא התרציתי וביקשתי טכנאי ליותר מוקדם, בכל זאת, טלויזיה בסלון, ממיר ה-HD היחיד שלי בבית, ילדים שנמצאים בסלון ורוצים טלויזיה, לא מתאים לחכות עד יום רביעי.
נאמר לי ע"י הנציגה שהיא בכל מקרה תזמן לי טכנאי ליום רביעי (כי אם לא, יש סיכוי שייתפסו הטכנאים ואז אני אדחה ליום חמישי 8O ) ושמחר בבוקר, אני אתקשר שוב כדי לדבר עם נציגי שירות הלקוחות...
כל השיחות נוהלו על מי מנוחות, ללא איומים בניתוקים, ללא כעס (רק הבעתי את מורת רוחי מההתנהלות, אבל הכל בשפה יפה ובנועם).
אני לא ממש מאשים את מי שנמצא שם בשבת ואין לו את כל הכלים להתמודד עם לקוחות.
מחר בבוקר אבדוק מתי באמת יוכל להגיע טכנאי, בכל מקרה, אני לא מתכוון לחכות עד יום רביעי.

אעדכן בהמשך.
ד"א, כנראה שהלכו כל ההקלטות, הממיר היה מלא כמעט עד אפס מקום (מה יהיה עם זה, באמת אין דרך לשמר את הכל? ) :roll:

ronen61
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4655
נתן תודות: 191 פעמים
קיבל תודות: 107 פעמים

שליחה #2 

זה מזכיר לי מה שקרה איתי עם הוט.
חזרתי ביום חמישי בצהרים וראיתי טכנאי של בזק עובד על עמוד שממנו אני מחובר להוט.(אני גר במושב, והעמוד הזה מחובר לעוד 3 בתים).
איך שהוא נוסע אני קולט שאין אינטרנט ואין טלפון של הוט, אבל הממיר שלהם עובד.
אחרי בירור קטן עם השכן, התברר לי שאצלו הכל עובד פיקס והוא זה שהזמין את הטכנאי.
צלצלתי להוט, והם אמרו שיש תקלה אזורית- ניסיתי להסביר לה שזה כנראה בזק כי לשכנים שגם מחוברים לעמוד יש קליטה, והיא כמו פטיפון שבור אמרה שזה תקלה אזורית ותוך 4 שעות הכל יסתדר.
בערב עדיין לא היה, אז הרמתי טלפון שוב פעם לתמיכה והם הסכימו איתי שצריך לשלוח טכנאי, זומן לי טכנאי לשישי בבוקר. ראה מה התקלה (בא ב11). ואמר שצריך לקרוא לבזק, פתח קריאה אצל בזק ותוך 40 דקות הגיע טכנאי של בזק וחיבר אותי בחזרה.
הופתעתי לטובה, כי אמר לי שבזק מתחייבים להגיע תוך 48 שעות והוא לא ידע אם זה כולל שבת.
יותר טוב מזה, פשוט נשתגע

anton96
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 10
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

תעבור לצלחת לווין יותר תכנים לילדים ואם אתה אוהב ספורט ליס ולהוט אין תחרות נגדך

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #4 

אם יש לך DTT בטלוויזיה אתה יכול לפחות לצפות בערוצים הפתוחים בינתיים.

רוביןהוד
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 621
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #5 

לשאלת הטריוויה ההימור שלי: אם תיתקשר היום ותיתלונן שהתקלה התעצמה והיא כוללת את כל הבית תקבל טכנאי כבו הערב.
אם תיתקשר מחר בבוקר ,בוודאי יתואם לשני להחלפת ממיר.
מערכת המיחשוב שם כנראה מנוהלת דפוק ,אם תואם ליום רביעי 8O

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78931
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #6 

נסה לחפש כאן טריק של טעינה בכח של גרסאת תוכנה. יש מצב שזה ישחרר אותו.

מושההשפיץ
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 453
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #7 

oferlaor כתב:נסה לחפש כאן טריק של טעינה בכח של גרסאת תוכנה. יש מצב שזה ישחרר אותו.
...
מה הכוונה בכוח?
הביוס הלך ברגע שהתוכנה עולה ויורדת.ממיר דורש שדרוג תוכנה של היצרן במעבדה.
הייתי מנסה בשלב ראשון לנתק את האנטנה מהקיר.התוכנה לא יכולה לרדת -ואמורים לצפות בהקלטות.

Freedom
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 840
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #8 

חברים יקרים,באמת,אם ממיר מקליט נהרס... אבל נצא מהנחה שרק הממיר נהרס והדיסק הקשיח ששמור עליו כל ההקלטות לא נהרס... יש דרך להוציא את ההקלטות משם ? דרך כלשהי ? או שהכל הולך יחד עם הממיר...

AviBiton פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה #9 

oferlaor כתב:נסה לחפש כאן טריק של טעינה בכח של גרסאת תוכנה. יש מצב שזה ישחרר אותו.
...
הסבר בבקשה...

עריכה:
האם הכוונה לזה:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 39#1369239
אם כן, זה לא עוזר...

Nunatak
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 3722
שם מלא: nunatak
נתן תודות: 154 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #10 

בתחילת העשור הקודם כשיס עוד היו בחיתולים היו שולחים טכנאי תוך כמה שעות ובמקרים חמורים גם בשבתות ובלילה, היום הם כבר לא שמים ***...
ברור שניהול המשאבים שם דפוק ביותר אם לקוח שמתלונן על תקלה בממיר הראשי מקבל תעדוף זהה ללקוח שמתלונן על תקלה בממיר זניח שאין בו שימוש. שלא לדבר על כך שבכל מקרה זאת חרפה שחברה נורמלית בסדר גודל כזה מרשה לעצמה לתאם טכנאי רק לעוד 4 ימי עסקים.

AviBiton פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה #11 

עדכון:
היום בבוקר, כבר ב-8:00 יצרתי קשר עם שירות הלקוחות.
כמובן שהמענה הראשוני היה רק מסננת לקראת גביע הקדוש: "שימור לקוחות" (לא ביקשתי, רק שאלתי שוב אם ניתן להקדים את הגעת הטכנאי וישר העבירו אותי לשימור לקוחות).
בשימור הלקוחות, כשתיארתי את התקלה, הגברת מעבר לקו קצת צחקה, ואמרה שזו תקלה מאד מוזרה, ובקשר לטכנאי, אין שום בעיה, הוא יגיע... ביום רביעי.
לא הסכמתי, והסברתי שוב שלא ייתכן שמיום שישי אין לי ממיר עיקרי בסלון הבית, ואז קיבלתי את התשובה ההזויה: "אדוני, זו תקלה חלקית, יש לך עוד ממירים בבית".
"כן", אמרתי, "אבל כל הממירים האחרים נמצאים בחדרים, והם ממירים רגילים, ובסלון, מחובר לפלזמה שלי, יש ממיר HD, בו אני רואה תכני HD (שעל חלקם, כמו ספורט5 HD, אני משלם לא מעט כסף) וזה הממיר התקול, ואין בכוונתי לעקור את מרכז הבית לאחד החדרים.
"עדיין, התקלה היא חלקית, ולכן היא לא קריטית מבחינתנו" אומרת הגברת מעבר לקו.
"OK, הבנתי", אמרתי לה, "אז גם הממיר בחדר השינה תקול".
"עדיין, התקלה חלקית, כל עוד יש ממיר שעובד בית, מבחינתנו אנחנו מספקים לך את השירות".
אני לא כל כך מבין איך מספקים לי את השירות אם אני משלם על X ממירים, ומתוכם יש לי X-1 תקינים, וממיר ה-HD, VOD, מקליט, לא עובד, אז איזה מן שירות הוא זה?
בכל מקרה, היא השאירה אותי בהמתנה כ-10 דקות כדי לבדוק אם ניתן לעשות משהו ("לא, מצטערת, התשובה לא חיובית") ואח"כ עוד 5 דקות כדי לבדוק אפשרות נוספת ("גם הפעם לא הצלחתי"), ואז בלית ברירה, התעניינתי לכמה זמן אני עוד מחוייב אצלם, יוצא שאני מחוייב לעוד 14 חודשים, שזה בערך 270 ש"ח קנס (תודה לכחלון) אם אני עוזב.
בצר לי, שלפתי את כרטיס הניתוק (באמת שהשתדלתי שלא לעשות זאת במשך 3 ימים), ואז כמובן קיבלתי הסברים למה YES טובה, ושזו לא סיבה להתנתק, יש לחץ ועומס במערכת (כן, כן, מעניין אותי מאד...), ורק אמרתי, שאם הייתי מתקשר כדי להתחבר, בתוך שעה כבר היו מעמידים לי צוות של טכנאים שיחבר לי את כל הבית.
כפי שאמרתי גם לנציגה, אני ממש לא רוצה להתנתק, אבל אני גם לא מוכן לסבול יחס כזה ללקוח, לא ייתכן שלקוח ימתין כמעט שבוע (מיום שישי, עד יום רביעי) כדי שיגיע טכנאי ל-5 דקות (כולל הקפה) ורק יעשה סוויץ' בין 2 ממירים, הרי גם ככה לא יעבירו לי תוכן מממיר אחד לשני (זו עוגמת נפש מספיק גדולה).
נקבע שאני אקבל תשובה סופית לגבי הגעת טכנאי עד היום בשעה 14:00.
Stay Tuned...

taoyossi
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5224
שם מלא: יוסי ביטון
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 93 פעמים

שליחה #12 

פשש איזה סיפור עצוב....
הכי עצוב זה העובדה שכל החומר נמחק , אני לא מבין למה YES ו HOT לא מאפשרים ללקוחות לחבר HD חיצוני עם USB שיאפשר במקרה של קטסטרופה להחליף את הממיר ללא מחיקת החומר שחלקו מאוד סניטמנטאלי ....

אני אישית את הממיר YES MAX שלי לא החלפתי כמעט 4 שנים בגלל שמוקלטת תוכנית שבה השתתפתי (בערוץ 1) ... למרות שכבר מצאתי לה גיבוי ב YOUTUBE ... .עדיין אני מוצא את עצמי רואה את התוכנית אחת לכמה חודשים בסבבה ....

AviBiton פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה #13 

יש לי משחק של בארסה נגד ארסנל שהייתי בו בקאמפ נואו, מדי פעם הייתי מסתכל בו.
אבל גם שעות על גבי שעות של סדרות וסרטים, כל העונה הראשונה של אימפריית הטיילת, כל העונות של 30 רוק, של המפץ הגדול, של משפחה מודרנית, ועוד לא מעט תוכן, הכל הלך...

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32981
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2317 פעמים

שליחה #14 

הוט דווקא כן מאפשרים. בהוט מגי'ק HD החדש, הכונן הקשיח ניתן להחלפה עם מגירה נשלפת.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

Mistoffelees
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4851
נתן תודות: 370 פעמים
קיבל תודות: 188 פעמים

שליחה #15 

בגלל דברים כאלה קניתי HD PVR

מקווה ש-yes יתעשתו וישלחו טכנאי בהקדם.

AviBiton פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה #16 

עדכון 2:
YES יזמו שיחת טלפון אלי (אותה נציגה מהבוקר), היא רק רצתה לעדכן שעדיין אין לה תשובה, אבל היא תחזור אלי (זה היה ב-12:30, הם הבטיחו תשובה עד 14:00).

uris
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 6784
שם מלא: אורי שמאי
נתן תודות: 78 פעמים
קיבל תודות: 243 פעמים

שליחה #17 

ממש סרט מתח , אני ממתין דרוך (באמת !! ) ....
פעם מזמן שהייתי מחובר ליאס היה לי את ה yesmax אבל מאז הבנתי שתכנים שלי צריכים להיות אצלי ובניהולי ולא בניהול של משהו אחר.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78931
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #18 

תחזור אחרי ״יש לי תקלה בכל הממירים בבית״.

AviBiton פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה #19 

זה השלב הבא, עפר.
אני רק לא מבין למה אני צריך לשקר כדי לקבל שירות על מוצר שאני משלם הרבה כסף כל חודש בשבילו...
:?

נחכה עוד שעה לתשובה (הבטיחו עד 14:00, נחכה עד 15:00).

shraga007
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6362
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 200 פעמים

שליחה #20 

כל הכבוד על הסבלנות, אני זוכר היטב את השיחות האלה אם יס, אם כי בנסיבות אחרות.

אתה תראה שבסוף הם יבואו מחר. רק חבל שזה עלה בהרבה עצבים.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”