אמיגו
השתמשתי בו מספר פעמים,טרם תהיתי על קנקנו,יש לו גוף לא רע,ארומה לא מי יודע מה,מרירות סבירה,לא נתקלתי בחמיצות גבוה-טוב אני קולה כהה,מזכיר במעט את היאווה קלוסי שאמיגו מכר לפני מספר שנים.
מבחינתי שווה לנסות כל דבר גם את זה,בסוף מגלים את התכונות הטובות שלו.
לא יודע מהיכן הגיע הקפה לאמיגו,יתכן והגיעו משלוחים רבים לארץ וגם הוא רכש,ויתכן והוא גם מייבא את זה בעצמו-כיוון שגם הוא יבואן,דבר אחד ברור שבכל מקרה האיכות אצל אמיגו תהיה גבוה יותר,ההתיחסות מקצועית יותר,ומהיכן לרכוש זה כבר עניין של העדפה ואיכות כנראה.
אני ראיתי את הקפה הזה גם בבתי קליה אחרים......
מבחינתי שווה לנסות כל דבר גם את זה,בסוף מגלים את התכונות הטובות שלו.
לא יודע מהיכן הגיע הקפה לאמיגו,יתכן והגיעו משלוחים רבים לארץ וגם הוא רכש,ויתכן והוא גם מייבא את זה בעצמו-כיוון שגם הוא יבואן,דבר אחד ברור שבכל מקרה האיכות אצל אמיגו תהיה גבוה יותר,ההתיחסות מקצועית יותר,ומהיכן לרכוש זה כבר עניין של העדפה ואיכות כנראה.
אני ראיתי את הקפה הזה גם בבתי קליה אחרים......
- joncafe
- גורו קפה

- תגובות: 2335
- נתן תודות: 124 פעמים
- קיבל תודות: 102 פעמים
62 ש"ח לקילו לבורונדי קצת יקר לי. אני לא מנסה לרגע לבקר את אמיגו - אני מכבד את התמחיר של כל חנות ואת השיקולים שלו. אבל לי במחיר כזה אין הצדקה לקנות בורונדי. לצערי לא הספקתי לקנות בורונדי כשהיה בג'דיידה, אז אאלץ לוותר עליו השנה...
מה שכן - יש עדיין לואק למי שרוצה (175 ש"ח ל-250 גרם)...
מה שכן - יש עדיין לואק למי שרוצה (175 ש"ח ל-250 גרם)...
Everything should be made as simple as possible, but not simpler
- coffeeaddict
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 520
- שם מלא: איתן שלום
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 60 פעמים
יונתן!
אצלי יותר קרוב...קניתי הרי מסלמאן, וכדאי לברר אם אין לו עוד כי כשאני קניתי הוא אמר שאין אצלו מחסור בבורונדי, ובמחסן הרבה סחורה.
אדי
אצלי יותר קרוב...קניתי הרי מסלמאן, וכדאי לברר אם אין לו עוד כי כשאני קניתי הוא אמר שאין אצלו מחסור בבורונדי, ובמחסן הרבה סחורה.
אדי
כנראה, בימים הקרובים אני נוסע לג'דידה, אני יכול לבדוק האם יש להם.
שתיית קפה מרובה עלולה לגרום ל......שתיית קפה נוספת....
http://www.secretocafe.co.il
http://www.secretocafe.co.il
אחרי ההנחה של 4+1 זה יוצא 50 ש"חjoncafe כתב:62 ש"ח לקילו לבורונדי קצת יקר לי. אני לא מנסה לרגע לבקר את אמיגו - אני מכבד את התמחיר של כל חנות ואת השיקולים שלו. אבל לי במחיר כזה אין הצדקה לקנות בורונדי. לצערי לא הספקתי לקנות בורונדי כשהיה בג'דיידה, אז אאלץ לוותר עליו השנה...
מה שכן - יש עדיין לואק למי שרוצה (175 ש"ח ל-250 גרם)......
כמה עולה בג'דידה?
- coffeeaddict
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 520
- שם מלא: איתן שלום
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 60 פעמים
המחיר של סלמאן בלתי ניתן לפרסום, כדאי לשאול לבד, על בסיס כמות.