עדכון קושחה RXA-710

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
eyosha פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1342
נתן תודות: 109 פעמים
קיבל תודות: 103 פעמים

שליחה #1 

הי
באתר של ימהה USA' מצוין שעדכון הקושחה האחרון הוא 1.16 מאוגוסט 2011
זה גם העדכון שיש לי במכשיר, אתמול המכשיר (שמחובר לרשת) הודיע לי שיש עדכון חדש, באתר של ימהה ארה"ב אני לא רואה אותו, האם למישהו יש מידע על עדכון שכזה?
אבי השאלה מיועדת אליך בעיקר, כי אנחנו היחידים עם RXA-710 :)

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9032
נתן תודות: 1581 פעמים
קיבל תודות: 1350 פעמים

שליחה #2 

וואלה, בדקתי אצלי ואין כלום. אפילו נכנסתי למסך Information וגם שם לא מציון שיש עדכון זמין כלשהו.
אם אצלך מופיע שיש עדכון, תעדכן ותראה איזה גרסא זה. נראה לי מוזר...
תבדוק בתפריט Information אם יש לך אייקון של סימן קריאה בתוך עיגול צהוב.
אגב עדכונים מה שכן עדכנתי זה את השליטה מהאייפון לגרסא 2.01 במקום 2.0 - אין לי מושג מה השתנה אבל שיהיה... :D
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

eyosha פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

avihuli כתב:וואלה, בדקתי אצלי ואין כלום. אפילו נכנסתי למסך Information וגם שם לא מציון שיש עדכון זמין כלשהו.
אם אצלך מופיע שיש עדכון, תעדכן ותראה איזה גרסא זה. נראה לי מוזר...
תבדוק בתפריט Information אם יש לך אייקון של סימן קריאה בתוך עיגול צהוב.
אגב עדכונים מה שכן עדכנתי זה את השליטה מהאייפון לגרסא 2.01 במקום 2.0 - אין לי מושג מה השתנה אבל שיהיה... :D
...
מוזר מאד, אני לא רוצה לעדכן סתם בלי לדעת מה מי ולמה. אני אחכה עוד קצת לראות אם ימהה מעדכנים באתר שלהם
ויעדכן בפורום כמובן

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #4 

בדקת באינפורמיישן ? יש לך הודעת עדכון ?!
מוזר שאצלך יש ואצלי אין...
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

eyosha פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

avihuli כתב:בדקת באינפורמיישן ? יש לך הודעת עדכון ?!
מוזר שאצלך יש ואצלי אין...
...
בהחלט יש הודעת עדכון, עדיין לא עדכנתי, אבי לא תאמין הבת זוג לוחצת לרדיו FM
אז היום בבוקר הקפצתי את המכשיר ל S.G בת"א, 280 ש"ח והוא יעבוד בתדרים ישראלים. :)
אני אדווח איך זה עבר.
אני יקבל אותו ואבדוק שוב לגבי העדכון, מאד מוזר במיוחד שאין בשום מקום באינטרנט משהו על עדכון חדש לסדרת ה-Avantage

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #6 

מטורף שלך יש ולי אין.... 8O
שלח להם מייל, תראה מה יענו וסחתיין על שינוי התדרים ברדיו - כל הכבוד לאישה !!!
(Y) 8)
ת'אמת - אם הייתי יודע מה צריך לשנות בערכים הייתי פותח ומשנה לבד, אבל כרגע אני עם רדיו דרך הממיר של הוט אז לא כזה מפריע לי.
.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”