בחירת רמקול CENTER, עצות?
שלום,
אני מחפש רמקול CENTER טוב, שמעתי את MONITOR AUDIO מסדרת SILVER והוא נשמע מ ע ו לה .
השאלה אם יש משהו ברמה הזו ובתקציב הזה ששוה לשמוע, לפני שאני מקבל החלטה על זה?
כמו כן האם משהו מכיר חנויות טובות שפתוחות בשבת שאפשר לקפוץ לשמוע ולקנות ?
אני מחפש רמקול CENTER טוב, שמעתי את MONITOR AUDIO מסדרת SILVER והוא נשמע מ ע ו לה .
כמו כן האם משהו מכיר חנויות טובות שפתוחות בשבת שאפשר לקפוץ לשמוע ולקנות ?
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
איזה רמקולים קדמים יש לך ?odpr כתב:שלום,
כמו כן האם משהו מכיר חנויות טובות שפתוחות בשבת שאפשר לקפוץ לשמוע ולקנות ?...
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
יש לי klipsch. מאחת הסדרות הטובות. העניין הוא שהם טיפה "סגורים " בצליל ומאוד מדויקים, ומה שמאוד אהבתי ב MONITOR AUDIO זה עד כמה הם פתוחים ונקיים, נשמע לי שזה יהיה איזון טוב klipsch.
אגב המגבר שלי הוא NAD.
מה דעתכם ?
תודה על העזרה מעריך את זה מאוד.
אגב המגבר שלי הוא NAD.
מה דעתכם ?
תודה על העזרה מעריך את זה מאוד.
- liorparente
- עוסק בתחום

- תגובות: 575
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 22 פעמים
מצטער ידידי אבל הסנטר בוחר בך ולא אתה בו.. קשה מאוד לכייל קידמיים מסדרה X לסנטר מסידרה Y, אפשרי אך קשה. אני לא הצלחתי וזה יחסית צרם לי.
איפה אפשר להשיג klipsch בארץ? (באזור המרכז) החנות שקניתי בה בעבר כבר לא מביאים.
אתם בטוחים לגבי הכיול ? שזה חסר טעם ?
(חבל מאוד כי התלהבתי מאוד מה MONITOR AUDIO )
היות וזה תאכלס הרמקול החשוב ביותר בבית (כמעט) לא הייתי רוצה לעשות טעות.
אתם בטוחים לגבי הכיול ? שזה חסר טעם ?
(חבל מאוד כי התלהבתי מאוד מה MONITOR AUDIO )
היות וזה תאכלס הרמקול החשוב ביותר בבית (כמעט) לא הייתי רוצה לעשות טעות.
- liorparente
- עוסק בתחום

- תגובות: 575
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 22 פעמים
odpr
שמע ידידי, בסוף של יום אתה זה שחיי עם המערכת שלך, לא אני (!!!).
ולכן הכל שווה ניסוי כי לא ניסית עדיין כלל. נסה להגיע עם הרמקולים שלך לחנות מתמחה (עדיף שיהיה להם את אותו רסיבר ואת הסנטר הנ"ל בתצוגה) או להפך בקש את הסנטר לניסוי בביתך (האופציה העדיפה) ותעבוד על זה. אם ישמע לך טוב אז זרום עם זה, שוב אתה זה שצריך לאהוב ושכל האחרים ישארו עם דעותיהם.
ולכן הכל שווה ניסוי כי לא ניסית עדיין כלל. נסה להגיע עם הרמקולים שלך לחנות מתמחה (עדיף שיהיה להם את אותו רסיבר ואת הסנטר הנ"ל בתצוגה) או להפך בקש את הסנטר לניסוי בביתך (האופציה העדיפה) ותעבוד על זה. אם ישמע לך טוב אז זרום עם זה, שוב אתה זה שצריך לאהוב ושכל האחרים ישארו עם דעותיהם.
טוב, נלך לשמוע, אבל שוב איפה יש חנות שאפשר לבדוק ?liorparente כתב:odpr
ולכן הכל שווה ניסוי כי לא ניסית עדיין כלל. נסה להגיע עם הרמקולים שלך לחנות מתמחה (עדיף שיהיה להם את אותו רסיבר ואת הסנטר הנ"ל בתצוגה) או להפך בקש את הסנטר לניסוי בביתך (האופציה העדיפה) ותעבוד על זה. אם ישמע לך טוב אז זרום עם זה, שוב אתה זה שצריך לאהוב ושכל האחרים ישארו עם דעותיהם....
לגבי לקחת את המגבר ו הרמקולים זה ממש לא אופציה, לקחת CENTER לשמוע בבית אני מתקשה להאמין שאיזה חנות בישראל תעשה דבר כזה.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
odpr כתב:יש לי klipsch. מאחת הסדרות הטובות. העניין הוא שהם טיפה "סגורים " בצליל ומאוד מדויקים, ומה שמאוד אהבתי ב MONITOR AUDIO זה עד כמה הם פתוחים ונקיים, נשמע לי שזה יהיה איזון טוב klipsch.
אגב המגבר שלי הוא NAD.
מה דעתכם ?
תודה על העזרה מעריך את זה מאוד....
מעולם לא שמעתי שקליפש טיפה ״סגורים״.
אתה מוכן לפרט קצת יותר למה הכוונה?
קצת קשה להעביר "צליל" באינטרנט, אבל אני אנסה לתאר.istarmini כתב:odpr כתב:יש לי klipsch. מאחת הסדרות הטובות. העניין הוא שהם טיפה "סגורים " בצליל ומאוד מדויקים, ומה שמאוד אהבתי ב MONITOR AUDIO זה עד כמה הם פתוחים ונקיים, נשמע לי שזה יהיה איזון טוב klipsch.
אגב המגבר שלי הוא NAD.
מה דעתכם ?
תודה על העזרה מעריך את זה מאוד....
מעולם לא שמעתי שקליפש טיפה ״סגורים״.
אתה מוכן לפרט קצת יותר למה הכוונה?...
הרמקולים מאוד מזכירים צליל של מוניטור, מוסיקה קלאסית למשל נשמעת בהם לא טוב, JAZZ וROCK נשמע טוב, הצליל מאוד מדויק, ולא מתפזר יש הרבה MID ו BASS ופחות TREBLE (לכן מוסיקה קלאסית לא מדהימה בהם)
(וכן לא מעט ניסיתי לכוון אותם).
אולי עכשיו יותר ברור.
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7041
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1461 פעמים
מסכים לגמרי שעדיף שהסנטר יהיה מאותה סדרה של הקדמיים אבל.... אם הסנטר יכול להשלים משהו שהקדמיים לא מספקים אז לצרכי איזון יש הגיון לשים רמקול עם נתונים משלימים.
נכון שיהיה איזשהו קושי בכיול אבל התוצאה הווקאלית תהייה מושלמת יותר עבור המאזין.
יש מצב שעל הנייר אני ממש מדבר שטויות אבל לאוזן יש את הצרכים שלה וכל אוזן היא מאוד אינדיבידואלית אז יש מצבים שאפילו שהמערכת לא מכויילת ממש טוב האוזן אוהבת את התוצאה יותר ממערכת מכויילת
שוב זו דעתי הפרטית שגובשה במשך השנים עם המון האזנה אישית. כך שאני חושב שאם המוניטור אודיו נשמעים לך טוב ומשלימים לך דברים שחסרים לך בקליפש לך על זה אבל כדאי קודם שתנסה את הסנטרים של קליפש כי יכול להיות שהם גם נותנים לך אותה חווית שמיעה
יש מצב שעל הנייר אני ממש מדבר שטויות אבל לאוזן יש את הצרכים שלה וכל אוזן היא מאוד אינדיבידואלית אז יש מצבים שאפילו שהמערכת לא מכויילת ממש טוב האוזן אוהבת את התוצאה יותר ממערכת מכויילת
שוב זו דעתי הפרטית שגובשה במשך השנים עם המון האזנה אישית. כך שאני חושב שאם המוניטור אודיו נשמעים לך טוב ומשלימים לך דברים שחסרים לך בקליפש לך על זה אבל כדאי קודם שתנסה את הסנטרים של קליפש כי יכול להיות שהם גם נותנים לך אותה חווית שמיעה
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7041
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1461 פעמים
אגב הסנטר שלי של קליפש כמו הסאב אבל הקדמיים של KEF ועבורי זו תוצאה שאהבתי יותר מאשר קדמיים של קליפש.
יהיו כאלה שיומרו שהסנטר צריך להיות של KEF ואולי הם צודקים אבל אני מאוד אוהב להאזין לשידוך של הקליפש עם ה KEF ומשום כך אני לא חושב על החלפה.
יהיו כאלה שיומרו שהסנטר צריך להיות של KEF ואולי הם צודקים אבל אני מאוד אוהב להאזין לשידוך של הקליפש עם ה KEF ומשום כך אני לא חושב על החלפה.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14356
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
ממש מוזר לשמוע (לקרוא...) שקליפש רמקולים סגורים/עמומים.
בדר"כ זה הפוך...הטוויטר בקפילש יכול להגיע לגבהים ו"לקרוע" לך את האוזן.
אוהבי טרבל נמשכים לקליפש...הטוויטר שופר שלהם ידוע כבעל יכולות טובות מאוד בגבוהים.
לך תדע, אולי ה NAD מסרס את הטויטר.
בכל מקרה, הסנטרים של קליפש מצויינים. אני חושב שאתה צריך לבדוק את ההתאמה עם רסיבר אחר של כל הסט על מנת להבין מה "סוגר" את הגבוהים בקדמיים שלך.
בדר"כ זה הפוך...הטוויטר בקפילש יכול להגיע לגבהים ו"לקרוע" לך את האוזן.
אוהבי טרבל נמשכים לקליפש...הטוויטר שופר שלהם ידוע כבעל יכולות טובות מאוד בגבוהים.
לך תדע, אולי ה NAD מסרס את הטויטר.
בכל מקרה, הסנטרים של קליפש מצויינים. אני חושב שאתה צריך לבדוק את ההתאמה עם רסיבר אחר של כל הסט על מנת להבין מה "סוגר" את הגבוהים בקדמיים שלך.
זה בדיוק העניין לא מעט פעמים ראיתי אצל אנשים בבית מספר שילובים. הבעיה שאין חנות אחת שמחזיקה גם את זה וגם את זה, ואז אפשר להחליף במקום ולשמוע. בכלל לסנטר תפקיד שונה מאוד מהרמקולים הקדמיים והרבה פעמים הוא עובד כמעט לבד שהקדמיים מלווים בקטנה, ככה שנראה לי אפשרי לשלב, אבל כאמור הייתי באמת רוצה לשמוע קליפש קודם.molvy כתב:מסכים לגמרי שעדיף שהסנטר יהיה מאותה סדרה של הקדמיים אבל.... אם הסנטר יכול להשלים משהו שהקדמיים לא מספקים אז לצרכי איזון יש הגיון לשים רמקול עם נתונים משלימים.
שוב זו דעתי הפרטית שגובשה במשך השנים עם המון האזנה אישית. כך שאני חושב שאם המוניטור אודיו נשמעים לך טוב ומשלימים לך דברים שחסרים לך בקליפש לך על זה אבל כדאי קודם שתנסה את הסנטרים של קליפש כי יכול להיות שהם גם נותנים לך אותה חווית שמיעה...