החידושים האחרונים בחברת בזק , המוסברים באופן מפורט ומאיר עיניים.
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1896
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
פאדיחה עם התמונה שם,170מגהביט הורדה ו2מגהביט העלאה.
בושה וחרפה.
אם הם מתכננים להציע גיגהביט ביתי עם יחס העלאה עלוב שכזה,עדיף שיחזירו אותנו לימי ה 56K והISDN.
לפחות שם היה יחס פחות או יותר שווה
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty
- Class889
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4081
- נתן תודות: 77 פעמים
- קיבל תודות: 283 פעמים
ב1 גיגה זה 20 מגה העלאה....
פשוט לייצנים הבזק האלה.
[img2=550x412]http://img823.imageshack.us/img823/7310/fngn.jpg[/img2]
פשוט לייצנים הבזק האלה.
[img2=550x412]http://img823.imageshack.us/img823/7310/fngn.jpg[/img2]
- l33cher
-
- חבר ותיק

צ'מע,אי אפשר להאשים את בזק
אם יציעו לדוגמה 1גיגהביט הורדה עם נגיד 50מגהביט העלאה,למחרת אתה רואה 100000 חברות הוסטינג מנוהלות ע"י ילדים במחירי רצפה
וחצי מהעסקים שמשכירים קווים יקרים מתנתקים באורך פלא
אם יציעו לדוגמה 1גיגהביט הורדה עם נגיד 50מגהביט העלאה,למחרת אתה רואה 100000 חברות הוסטינג מנוהלות ע"י ילדים במחירי רצפה
וחצי מהעסקים שמשכירים קווים יקרים מתנתקים באורך פלא
- l33cher
-
- חבר ותיק

שירותי אירוח על שרתים (בניה ואירוח של אתרים גדולים וקטנים גם יחד,או סתם קבצים לשימוש אישי)
בנוסף יש עוד שירותים כגון VPS,DEDICATED,COLO,ועוד כיד הדמיון
זה היה על קצה המזלג ועדיף באמת ת'רד נפרד
בנוסף יש עוד שירותים כגון VPS,DEDICATED,COLO,ועוד כיד הדמיון
זה היה על קצה המזלג ועדיף באמת ת'רד נפרד
איזה חזירות מצד בזק יעני נותנים מהירות הורדה של אחד ג'יגה אבל מהירות העלאה נשאת עלובה כמו תמיד
אין דברים כאלה זה פשוט בזיון יעני אנחנו מדינה הכי מסכנה מבחינת מהירות העלאה אפילו מדינות כמו סין קוריאה
יש להם כבר אינטרנט סימטרי במחירים שווים לכל כיס אני נשאר אם ה 10 מגה שלי כי אני לא רואה סיבה לשלם על
מהירויות גבוהות ולקבל קצב העלאה עלוב של מגה או 2 מגה בחבילה של 100 מגה ביט
אני מאוד מקווה ששר תקשורת משה כחלון ירים את הכפפה ויכפוף על ספקיות תשתית לתת לכל לקוח
מהירות העלאה נורמלי בהתאם למהירות הורדה לפחות שאהיה 30 אחוז מהירות העלאה ממהירות הורדה
ולגבי זה שאמר שכולם ירוצו לשדרג למהירות של 1 ג'יגה בישביל קצב העלאה גבוה לא נראה לי
כי צריך להיות בעל שני קרטריונים מפוצץ בכסף ומטומטם כי לשים תשתית כזאת בבית בטח צריך איזה סיב אופטי עד לארון
ולבית לקוח שבטח תשתית כזאת תעלה לפחות כמה אלפים בחודש
בצד שלי אם בזק תציא חבילות של 100 מגה ביט אם העלאה של לפחות 20-30 מגה אני ראשון שמזמין
אבל היום ב 100 מגה מקבלים כולה 2 מגה בעלאה שזה בפועל סביב ה 200 קילובייט בשניה ממש גועל נפש
מישהו רוצה להרים עצומה בפייסבוק לגבי העניין העלאה ??
אין דברים כאלה זה פשוט בזיון יעני אנחנו מדינה הכי מסכנה מבחינת מהירות העלאה אפילו מדינות כמו סין קוריאה
יש להם כבר אינטרנט סימטרי במחירים שווים לכל כיס אני נשאר אם ה 10 מגה שלי כי אני לא רואה סיבה לשלם על
מהירויות גבוהות ולקבל קצב העלאה עלוב של מגה או 2 מגה בחבילה של 100 מגה ביט
אני מאוד מקווה ששר תקשורת משה כחלון ירים את הכפפה ויכפוף על ספקיות תשתית לתת לכל לקוח
מהירות העלאה נורמלי בהתאם למהירות הורדה לפחות שאהיה 30 אחוז מהירות העלאה ממהירות הורדה
ולגבי זה שאמר שכולם ירוצו לשדרג למהירות של 1 ג'יגה בישביל קצב העלאה גבוה לא נראה לי
כי צריך להיות בעל שני קרטריונים מפוצץ בכסף ומטומטם כי לשים תשתית כזאת בבית בטח צריך איזה סיב אופטי עד לארון
ולבית לקוח שבטח תשתית כזאת תעלה לפחות כמה אלפים בחודש
בצד שלי אם בזק תציא חבילות של 100 מגה ביט אם העלאה של לפחות 20-30 מגה אני ראשון שמזמין
אבל היום ב 100 מגה מקבלים כולה 2 מגה בעלאה שזה בפועל סביב ה 200 קילובייט בשניה ממש גועל נפש
מישהו רוצה להרים עצומה בפייסבוק לגבי העניין העלאה ??
- Nazaret2005
-
- חבר פעיל

- תגובות: 51
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
תרים עצומה בפייסבוק, אני מצטרף ועוד אלפי גולשים, תוך יום ניתן להגיע לכמה אלפים