זה משהו שעוד לא נתקלתי בו...אנחנו מדברים על ONKYO 608 ?mwafak כתב:יש לי שאלה... ברגע שאני מפעיל את אודיסי ברסיבר הוא מבקש לכוון את את הווליום של הסאב על 75 דציבל....
שאלה לגבי כיוון אודיסי
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17935
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
לאJackel כתב:זה משהו שעוד לא נתקלתי בו...אנחנו מדברים על ONKYO 608 ?mwafak כתב:יש לי שאלה... ברגע שאני מפעיל את אודיסי ברסיבר הוא מבקש לכוון את את הווליום של הסאב על 75 דציבל.......
האודסי ב 608 מסוג 2eq לא מטפל בסאב. זה הדגם הבסיסי של אודסי.
http://www.audyssey.com/audio-technology/multeq
באותו הקשר , הפיוניר LX-83 מטפל בסאב ?
זכור לי שנאמר פה בעבר שהוא לא מטפל , ואם כן אז רק עד 63HZ..
אם כך אז זה מינוס רציני של פיוניר לעומת האודיסי.. הרי הסאב הוא החלק אולי הבעייתי ביותר בכיול.
איך יוצא מצב שהתוצאות של פיוניר מגיעות בסרטים לכאלה גבהים לפי חברים פה ובפורומים בחול לא הבנתי..
אם כך אז זה מינוס רציני של פיוניר לעומת האודיסי.. הרי הסאב הוא החלק אולי הבעייתי ביותר בכיול.
איך יוצא מצב שהתוצאות של פיוניר מגיעות בסרטים לכאלה גבהים לפי חברים פה ובפורומים בחול לא הבנתי..
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

LiorShap כתב:באותו הקשר , הפיוניר LX-83 מטפל בסאב ?
איך יוצא מצב שהתוצאות של פיוניר מגיעות בסרטים לכאלה גבהים לפי חברים פה ובפורומים בחול לא הבנתי.....
מה לא הבנת?
לא ברור לך שעל כל אחד שמעדיף פיוניר בעולם יש לפחות אחד שמעדיף חברה אחרת?למשל פה בפורום יש רוב ברור לאונקיו.
הטיפול של פיוניר בנמוכים הוא בזיון .
למשל ב lx70 לא ניתן להגדיר חיתוכי קרוס נפרדים לכל זוג רמקולים ( לא יודע איך זה בדגמים המתקדמים יותר שלהם)
הפיוניר האלו לא יודעים מה זה תחום אמצע ונמוך. מדגישים את הגבוהים וקדימה יש פרוססינג טוב. בבלט.
כל האמור הוא על דעתי האישית כמובן , כל אחד יחשוב כרצונו.
לא אני מדבר על ONKYO 808Jackel כתב:זה משהו שעוד לא נתקלתי בו...אנחנו מדברים על ONKYO 608 ?mwafak כתב:יש לי שאלה... ברגע שאני מפעיל את אודיסי ברסיבר הוא מבקש לכוון את את הווליום של הסאב על 75 דציבל.......
בכל מקרה העדפתי את אונקיו על פני פיוניר מכיוון שהאונקיו עשיר יותר בפיצ'רים מאשר רסיבר פיונר באותה רמה.
ולפי דעתי הסאונד שאונקיו מפיק חם יותר ונעים לאוזן מאשר פיוניר. שלא נדבר על הנמוכים....
ושלא יקפוץ עכשיו מי שיגיד לי אז לך תשמע את LX-85 מכיוון שיש אונקיו 3008/9 שהוא מעולה ואם זה לא מספיק אז 5008/9.
איך הגעת עכשיו עד LX-70 ? מכשיר בן 5 שנים.istarmini כתב:LiorShap כתב:באותו הקשר , הפיוניר LX-83 מטפל בסאב ?
איך יוצא מצב שהתוצאות של פיוניר מגיעות בסרטים לכאלה גבהים לפי חברים פה ובפורומים בחול לא הבנתי.....
מה לא הבנת?
לא ברור לך שעל כל אחד שמעדיף פיוניר בעולם יש לפחות אחד שמעדיף חברה אחרת?למשל פה בפורום יש רוב ברור לאונקיו.
למשל ב lx70 לא ניתן להגדיר חיתוכי קרוס נפרדים לכל זוג רמקולים ( לא יודע איך זה בדגמים המתקדמים יותר שלהם)
הפיוניר האלו לא יודעים מה זה תחום אמצע ונמוך. מדגישים את הגבוהים וקדימה יש פרוססינג טוב. בבלט.
כל האמור הוא על דעתי האישית כמובן , כל אחד יחשוב כרצונו....
תתייחס למכשירים מהשנתיים האחרונות.
וזה שכל אחד שרוכש פיוניר ישנו אחד אחר שרוכש מכשיר מחברה אחרת ? אז המצב שלהם יותר ממצוין.
ואונקיו מפורסם יותר באתר כי המכשירי ה Entry Level שלהם יותר מוצלחים. בעיקר ה 608 שהיה אדיר.
נדמה לי שמאז ה 608 ישנה ירידה די משמעותית ברכישות אונקיו , דנון אני לא מדבר בכלל...
ולעניינינו , זה שפיוניר לדבריך ביזיון , יכול להיות שאתה צודק. השאלה מאיפה באה ההצלחה שלהם ?
כנס ל AVS פורום תראה שם שהפיוניר מפורסם ומהולל לא פחות מאשר פה. איך תסביר את זה ?
מה כולם טפשים ?
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

תקשיבLiorShap כתב:איך הגעת עכשיו עד LX-70 ? מכשיר בן 5 שנים.istarmini כתב:LiorShap כתב:באותו הקשר , הפיוניר LX-83 מטפל בסאב ?
מה לא הבנת?
וזה שכל אחד שרוכש פיוניר ישנו אחד אחר שרוכש מכשיר מחברה אחרת ? אז המצב שלהם יותר ממצוין.
ואונקיו מפורסם יותר באתר כי המכשירי ה Entry Level שלהם יותר מוצלחים. בעיקר ה 608 שהיה אדיר.
נדמה לי שמאז ה 608 ישנה ירידה די משמעותית ברכישות אונקיו , דנון אני לא מדבר בכלל...
ולעניינינו , זה שפיוניר לדבריך ביזיון , יכול להיות שאתה צודק. השאלה מאיפה באה ההצלחה שלהם ?
כנס ל AVS פורום תראה שם שהפיוניר מפורסם ומהולל לא פחות מאשר פה. איך תסביר את זה ?
מה כולם טפשים ?...
כתבתי שהכל לדעתי , כן?
אני אישית לא סובל אותם. הנדסת אנוש(ברסיברים) על הפנים . RC על הפנים וסאונד לא מאוזן לאוזניי.
יש בעולם וגם פה בפורום כאלו שיסכימו איתי וכמובן ישנם כאלו שלא.
לא צריך להפגע ולהפוך את זה לויכוח חוצה יבשות וגבולות.
אני ISTARMINI או בשמי השני יואב פשוט לא אוהב אותם.
אין לי בעיה וחצי בעיה במידה ויש כאלו שכן אוהבים אותם אני מכבד את דעתם, כל עוד הם רושמים שזו דעתם האישית ולא מנסים להציג אותה כאמת מוחלטת.
- Sagims
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1386
- נתן תודות: 267 פעמים
- קיבל תודות: 98 פעמים
- יצירת קשר:
כל מילה זהבistarmini כתב:תקשיבLiorShap כתב:איך הגעת עכשיו עד LX-70 ? מכשיר בן 5 שנים.istarmini כתב:LiorShap כתב:באותו הקשר , הפיוניר LX-83 מטפל בסאב ?
מה לא הבנת?
מה כולם טפשים ?...
כתבתי שהכל לדעתי , כן?
אני אישית לא סובל אותם. הנדסת אנוש(ברסיברים) על הפנים . RC על הפנים וסאונד לא מאוזן לאוזניי.
יש בעולם וגם פה בפורום כאלו שיסכימו איתי וכמובן ישנם כאלו שלא.
לא צריך להפגע ולהפוך את זה לויכוח חוצה יבשות וגבולות.
אני ISTARMINI או בשמי השני יואב פשוט לא אוהב אותם.
אין לי בעיה וחצי בעיה במידה ויש כאלו שכן אוהבים אותם אני מכבד את דעתם, כל עוד הם רושמים שזו דעתם האישית ולא מנסים להציג אותה כאמת מוחלטת....
- parvin
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 201
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
האם זה אומר שגם הרמקולים וגם הסאב ישמיעו את התדרים בין 80hz ל-120hz? לא יהיה עיוות מסויים עקב הדרייברים השונים? נקודות מתות וכיוצא בזה?istarmini כתב:ההמלצה של אודסי היא חד משמעית
כוון את הקרוס בסאב למקסימום או תבטל אותו . את כל הרמקולים ברסיבר תחתוך ב 80hz ואת ערוץ ה lfe תחתוך ב 120hz. הכל בהנחה שיש לך סאב איכותי.
בהצלחה...
אבי
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

ה 120 מתיחס לערוץ ה 0.1 בלבד או בשמו ה lfe.parvin כתב:האם זה אומר שגם הרמקולים וגם הסאב ישמיעו את התדרים בין 80hz ל-120hz? לא יהיה עיוות מסויים עקב הדרייברים השונים? נקודות מתות וכיוצא בזה?istarmini כתב:ההמלצה של אודסי היא חד משמעית
כוון את הקרוס בסאב למקסימום או תבטל אותו . את כל הרמקולים ברסיבר תחתוך ב 80hz ואת ערוץ ה lfe תחתוך ב 120hz. הכל בהנחה שיש לך סאב איכותי.
בהצלחה...
אבי...
לגבי ה 80 כל התדרים שמתחת ל 80 הולכים לסאב.
- parvin
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 201
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
אם הבנתי נכון, ההגדרה הזו תקפה לתכני DD, DTS וכדומה, בהם יש ערוץ יעודי לסאב. המשמעות היא שהרסיבר לא יעביר לסאב תדרים גבוהים מ-120hz.istarmini כתב: ה 120 מתיחס לערוץ ה 0.1 בלבד או בשמו ה lfe....
ההגדרה הזו תקפה לכל תוכן, כולל מוזיקת סטריאו. במקרה הזה הרסיבר יעביר אוטומטית תדרים מתחת ל-80hz מהרמקולים לסאב.istarmini כתב: לגבי ה 80 כל התדרים שמתחת ל 80 הולכים לסאב....
עכשיו זה נשמע יותר הגיוני, תודה istarmini.
אבי