שאלה לגבי כיוון אודיסי

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
Jackel פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 442
נתן תודות: 35 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #21 

mwafak כתב:יש לי שאלה... ברגע שאני מפעיל את אודיסי ברסיבר הוא מבקש לכוון את את הווליום של הסאב על 75 דציבל.
...
זה משהו שעוד לא נתקלתי בו...אנחנו מדברים על ONKYO 608 ?

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17935
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2494 פעמים

שליחה #22 

Jackel כתב:
mwafak כתב:יש לי שאלה... ברגע שאני מפעיל את אודיסי ברסיבר הוא מבקש לכוון את את הווליום של הסאב על 75 דציבל.
...
...
לא

האודסי ב 608 מסוג 2eq לא מטפל בסאב. זה הדגם הבסיסי של אודסי.

http://www.audyssey.com/audio-technology/multeq

LiorShap
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3068
נתן תודות: 141 פעמים
קיבל תודות: 491 פעמים

שליחה #23 

באותו הקשר , הפיוניר LX-83 מטפל בסאב ?
זכור לי שנאמר פה בעבר שהוא לא מטפל , ואם כן אז רק עד 63HZ..
אם כך אז זה מינוס רציני של פיוניר לעומת האודיסי.. הרי הסאב הוא החלק אולי הבעייתי ביותר בכיול.
איך יוצא מצב שהתוצאות של פיוניר מגיעות בסרטים לכאלה גבהים לפי חברים פה ובפורומים בחול לא הבנתי..

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #24 

LiorShap כתב:באותו הקשר , הפיוניר LX-83 מטפל בסאב ?
אם כך אז זה מינוס רציני של פיוניר לעומת האודיסי.. הרי הסאב הוא החלק אולי הבעייתי ביותר בכיול.
איך יוצא מצב שהתוצאות של פיוניר מגיעות בסרטים לכאלה גבהים לפי חברים פה ובפורומים בחול לא הבנתי..
...

מה לא הבנת?
לא ברור לך שעל כל אחד שמעדיף פיוניר בעולם יש לפחות אחד שמעדיף חברה אחרת?למשל פה בפורום יש רוב ברור לאונקיו.

הטיפול של פיוניר בנמוכים הוא בזיון .

למשל ב lx70 לא ניתן להגדיר חיתוכי קרוס נפרדים לכל זוג רמקולים ( לא יודע איך זה בדגמים המתקדמים יותר שלהם)

הפיוניר האלו לא יודעים מה זה תחום אמצע ונמוך. מדגישים את הגבוהים וקדימה יש פרוססינג טוב. בבלט.

כל האמור הוא על דעתי האישית כמובן , כל אחד יחשוב כרצונו.

mwafak
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 400
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 31 פעמים

שליחה #25 

Jackel כתב:
...
...
לא אני מדבר על ONKYO 808

בכל מקרה העדפתי את אונקיו על פני פיוניר מכיוון שהאונקיו עשיר יותר בפיצ'רים מאשר רסיבר פיונר באותה רמה.
ולפי דעתי הסאונד שאונקיו מפיק חם יותר ונעים לאוזן מאשר פיוניר. שלא נדבר על הנמוכים....
ושלא יקפוץ עכשיו מי שיגיד לי אז לך תשמע את LX-85 מכיוון שיש אונקיו 3008/9 שהוא מעולה ואם זה לא מספיק אז 5008/9.

LiorShap
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3068
נתן תודות: 141 פעמים
קיבל תודות: 491 פעמים

שליחה #26 

istarmini כתב:
...

מה לא הבנת?
לא ברור לך שעל כל אחד שמעדיף פיוניר בעולם יש לפחות אחד שמעדיף חברה אחרת?למשל פה בפורום יש רוב ברור לאונקיו.

למשל ב lx70 לא ניתן להגדיר חיתוכי קרוס נפרדים לכל זוג רמקולים ( לא יודע איך זה בדגמים המתקדמים יותר שלהם)

הפיוניר האלו לא יודעים מה זה תחום אמצע ונמוך. מדגישים את הגבוהים וקדימה יש פרוססינג טוב. בבלט.

...
איך הגעת עכשיו עד LX-70 ? מכשיר בן 5 שנים.
תתייחס למכשירים מהשנתיים האחרונות.

וזה שכל אחד שרוכש פיוניר ישנו אחד אחר שרוכש מכשיר מחברה אחרת ? אז המצב שלהם יותר ממצוין.
ואונקיו מפורסם יותר באתר כי המכשירי ה Entry Level שלהם יותר מוצלחים. בעיקר ה 608 שהיה אדיר.
נדמה לי שמאז ה 608 ישנה ירידה די משמעותית ברכישות אונקיו , דנון אני לא מדבר בכלל...

ולעניינינו , זה שפיוניר לדבריך ביזיון , יכול להיות שאתה צודק. השאלה מאיפה באה ההצלחה שלהם ?
כנס ל AVS פורום תראה שם שהפיוניר מפורסם ומהולל לא פחות מאשר פה. איך תסביר את זה ?
מה כולם טפשים ?

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #27 

LiorShap כתב:
istarmini כתב:
...

מה לא הבנת?

...

וזה שכל אחד שרוכש פיוניר ישנו אחד אחר שרוכש מכשיר מחברה אחרת ? אז המצב שלהם יותר ממצוין.
ואונקיו מפורסם יותר באתר כי המכשירי ה Entry Level שלהם יותר מוצלחים. בעיקר ה 608 שהיה אדיר.
נדמה לי שמאז ה 608 ישנה ירידה די משמעותית ברכישות אונקיו , דנון אני לא מדבר בכלל...

ולעניינינו , זה שפיוניר לדבריך ביזיון , יכול להיות שאתה צודק. השאלה מאיפה באה ההצלחה שלהם ?
כנס ל AVS פורום תראה שם שהפיוניר מפורסם ומהולל לא פחות מאשר פה. איך תסביר את זה ?
מה כולם טפשים ?
...
תקשיב

כתבתי שהכל לדעתי , כן?

אני אישית לא סובל אותם. הנדסת אנוש(ברסיברים) על הפנים . RC על הפנים וסאונד לא מאוזן לאוזניי.

יש בעולם וגם פה בפורום כאלו שיסכימו איתי וכמובן ישנם כאלו שלא.

לא צריך להפגע ולהפוך את זה לויכוח חוצה יבשות וגבולות.

אני ISTARMINI או בשמי השני יואב פשוט לא אוהב אותם.

אין לי בעיה וחצי בעיה במידה ויש כאלו שכן אוהבים אותם אני מכבד את דעתם, כל עוד הם רושמים שזו דעתם האישית ולא מנסים להציג אותה כאמת מוחלטת.

Jackel פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 442
נתן תודות: 35 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #28 

ולפי דעתי הסאונד שאונקיו מפיק חם יותר ונעים לאוזן מאשר פיוניר. שלא נדבר על הנמוכים....
...
כבעל נסיון עם שתי החברות...אני כל כך מסכים (Y) (Y) (Y)

Sagims
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1386
נתן תודות: 267 פעמים
קיבל תודות: 98 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #29 

istarmini כתב:
LiorShap כתב:
istarmini כתב:
...

מה לא הבנת?

...

מה כולם טפשים ?
...
תקשיב

כתבתי שהכל לדעתי , כן?

אני אישית לא סובל אותם. הנדסת אנוש(ברסיברים) על הפנים . RC על הפנים וסאונד לא מאוזן לאוזניי.

יש בעולם וגם פה בפורום כאלו שיסכימו איתי וכמובן ישנם כאלו שלא.

לא צריך להפגע ולהפוך את זה לויכוח חוצה יבשות וגבולות.

אני ISTARMINI או בשמי השני יואב פשוט לא אוהב אותם.

אין לי בעיה וחצי בעיה במידה ויש כאלו שכן אוהבים אותם אני מכבד את דעתם, כל עוד הם רושמים שזו דעתם האישית ולא מנסים להציג אותה כאמת מוחלטת.
...
כל מילה זהב (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)

parvin
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 201
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #30 

istarmini כתב:ההמלצה של אודסי היא חד משמעית

כוון את הקרוס בסאב למקסימום או תבטל אותו . את כל הרמקולים ברסיבר תחתוך ב 80hz ואת ערוץ ה lfe תחתוך ב 120hz. הכל בהנחה שיש לך סאב איכותי.
בהצלחה
...
האם זה אומר שגם הרמקולים וגם הסאב ישמיעו את התדרים בין 80hz ל-120hz? לא יהיה עיוות מסויים עקב הדרייברים השונים? נקודות מתות וכיוצא בזה?

אבי

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #31 

parvin כתב:
istarmini כתב:ההמלצה של אודסי היא חד משמעית

כוון את הקרוס בסאב למקסימום או תבטל אותו . את כל הרמקולים ברסיבר תחתוך ב 80hz ואת ערוץ ה lfe תחתוך ב 120hz. הכל בהנחה שיש לך סאב איכותי.
בהצלחה
...
האם זה אומר שגם הרמקולים וגם הסאב ישמיעו את התדרים בין 80hz ל-120hz? לא יהיה עיוות מסויים עקב הדרייברים השונים? נקודות מתות וכיוצא בזה?

אבי
...
ה 120 מתיחס לערוץ ה 0.1 בלבד או בשמו ה lfe.

לגבי ה 80 כל התדרים שמתחת ל 80 הולכים לסאב.

parvin
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 201
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #32 

istarmini כתב: ה 120 מתיחס לערוץ ה 0.1 בלבד או בשמו ה lfe.
...
אם הבנתי נכון, ההגדרה הזו תקפה לתכני DD, DTS וכדומה, בהם יש ערוץ יעודי לסאב. המשמעות היא שהרסיבר לא יעביר לסאב תדרים גבוהים מ-120hz.
istarmini כתב: לגבי ה 80 כל התדרים שמתחת ל 80 הולכים לסאב.
...
ההגדרה הזו תקפה לכל תוכן, כולל מוזיקת סטריאו. במקרה הזה הרסיבר יעביר אוטומטית תדרים מתחת ל-80hz מהרמקולים לסאב.

עכשיו זה נשמע יותר הגיוני, תודה istarmini.

אבי

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”