המרת דיסקים ללא שינוי התמונה?
שלום,
אני מעוניין להמיר את ספריית הדיוידי שלי, לפורמט MP4, לפני שהילדים משמידים את הדיסקים.
עם זאת, הייתי שמח לא לעשות שינויי רזולוצייה, אנאמורפי, או מה שזה לא יהיה - כמו שהסרט בדיסק, ככה שיעבור.
למישהו יש מושג איך לעשות את זה? רוב הממירים שניסיתי מתעקשים לעשות scaling, מה שלא מתאים לי (מכיוון שאני אראה את הסרטים על ipad, או על הטלפון, או על איזה מכשיר שזה לא יהיה בעתיד).
אני לא מוריד ריפים, מכיוון שאני קונה את הדיסקים (אני מאלה, כן).
תודה מראש.
אני מעוניין להמיר את ספריית הדיוידי שלי, לפורמט MP4, לפני שהילדים משמידים את הדיסקים.
עם זאת, הייתי שמח לא לעשות שינויי רזולוצייה, אנאמורפי, או מה שזה לא יהיה - כמו שהסרט בדיסק, ככה שיעבור.
למישהו יש מושג איך לעשות את זה? רוב הממירים שניסיתי מתעקשים לעשות scaling, מה שלא מתאים לי (מכיוון שאני אראה את הסרטים על ipad, או על הטלפון, או על איזה מכשיר שזה לא יהיה בעתיד).
אני לא מוריד ריפים, מכיוון שאני קונה את הדיסקים (אני מאלה, כן).
תודה מראש.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
ברור שאפשר. חפש תוכנות ריפ ל iso. יש את dvd decryptor למשל.
בדיוק עשיתי משהו דומה עם clone dvd שמוריד לך קובץ iso שהוא עותק מושלם של הדיסק.
בדיוק עשיתי משהו דומה עם clone dvd שמוריד לך קובץ iso שהוא עותק מושלם של הדיסק.
אבל זה לא יבצע המרה ל-MP4, שזו מטרתי (כדי שהסרט ינוגן גם על טאבלט, טלפונים ושאר ירקות). ה-1:1 כוונתי ברזולוציית התמונה (כולל אנאמורפי, אם אפשר).oferlaor כתב:ברור שאפשר. חפש תוכנות ריפ ל iso. יש את dvd decryptor למשל.
בדיוק עשיתי משהו דומה עם clone dvd שמוריד לך קובץ iso שהוא עותק מושלם של הדיסק....
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
בדיוק ! SUPER או HANDBRAKE או STAXRIP.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!