האייפון פתאום חושב שאין בו מוזיקה

כל מה שנוגע לפלטפורמות הניידות של אפל - אייפון, אייפוד, שעון אפל
שלח תגובה
mrunderhill פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2261
נתן תודות: 74 פעמים
קיבל תודות: 124 פעמים

שליחה #1 

טוב..לא בדיוק פתאום, זה כנראה באשמתי. יש לי אייפון 4 עם גרסה 4.3.3. רציתי לשים עליו מוזיקה, אבל אני לא בבית ולא במחשב עם האייטיונז שמסונכרן איתו. הורדתי איזה משהו מאעפן בשם Monkey Music, שאמור היה לאפשר לי להעביר לשם שירים. אמנם הוא עשה רושם שהוא מעביר, אבל מאז אני לא רואה שום דבר באייטיונז, מלבד אחד מהפודקסטים שלי (אני חושב שאת הפודקסטים האלו הורדתי ישירות למכשיר ולא העברתי מהאייטיונז).
כשאני מחבר אותו לאייטיונז במחשב שיש לי איתי, הוא טוען שהוא לא מסוגל לקרוא את האייפון ורוצה שאעשה ריסטור.
האם יש דרך לתקן את הנזק שעשיתי? ואם לא - אני יכול לשחזר עליו את 4.3.3? אני ממש לא רוצה iOS 5

yonik
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 136
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #2 

למה לך לחבר אותו לאייטיונס אחר הוא ימחק לך את כל המידע אם תסנכרן אותו,עדיף לחבר אותו למחשב המקורי
בעיקרון אין בעיה לשחזר את 4.3.3 רק תוודא דרך הסידיאה במסך הראשי למעלה אם מופיע חתימה ל 4.3.3 או דרך התוכנה tinyumbrella
אם לא מצאת חתימות או שמרת אותם בעבר יש לך את ifaith שיודעת לשמור חתימה לגירסה הנוכחית שאתה נמצא עליה.

mrunderhill פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

חשבתי ככה. אני שונא לשחזר. בכלל, אני מתחיל לשנוא את האייפון

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78845
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5388 פעמים

שליחה #4 

אין מה לשנוא... התוכנה הזו הרסה לך את הדטבייס של המדיה. נסה לסנכרן עם מחשב אחר רק את המוזיקה.

mrunderhill פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

בסוף עשיתי כמה משחקים ובסנכרון ״רק״ נעלמו חצי מהדברים שהיו במכשיר. נו שוין. לפחות לא צריך לשחזר.

שלח תגובה

חזור אל “אפל - iPhone / iPad”