ביקור אצל חבר יקר KIKO11

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
udico פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 387

שליחה

טוב אז ככה , אני לא יודע בדיוק איך להתחיל אבל כאשר הגענו לקיקו (משה) היום בערב (אני ובנצי) התחלנו כמובן בארוחת ערב מתואמת ביחד עם אדיר (ADIRBOOKING) , הארוחה היתה נהדרת!! (Y) ועוד לא דיברתי על החריף שאדיר הביא איתו (מתכונת נפלאה) של מרוקאים!! ובנוסף לפני הארוחה הרמנו לחיים עם צ'ייסרים של VAN GOGH
טוב , אני יודע שאתם רעבים לתוכן על הסאונד (ובמיוחד על הסאב החדש) ולא על הארוחה :lol: לכן אמשיך בעניינים...

חברים יקרים!!! אני יכול לומר לכם במשפט אחד "NEW KID ON THE Block" וואווו וואאאוווו וואווווו!!!
כמובן אחרי שחבר יקר מאוד!! מהאתר עזר לקיקו לכוון אותו לדעתי בצורה מושלמת ואני לא נוהג להשתמש במילה "מושלם"
ושמו ISTRAMINI (יואב) הקרדיט הוא שלך!! הוא עזר לקיקו טלפונית לכייל ולכוון את הסאב באופן כל כך מדהים שנעתקו מילותי מפי...
התחלנו בסשן של מוזיקה כגון פינק פלויד האהובה עלינו ואחרי זה המשכנו , לעוד מוזיקה כגון ראפ ואני יכול לומר לכם שהראפ נשמע פשוט באופן מדהים!!! הסאב הזה לא רק יפה אלא גם אופה!!! באס מדויק פאנצ'י ומדהים!!!
קיקו חזר על עצמו בשאלות וביקש לדעת מה קורה איתי ואיך שומעים ואני כמובן מהופנט לסאב ובקושי מסוגל לענות לו מרוב שאני מרוכז כולי לסאב המדהים הזה!
המשכנו להופעה חיה של DAVID FOSTER והסאב כהרגלו פאנצי ומדוייק להפליא! ועוד לא דיברתי על הסראונד ששמעתי מהרמקולים באופן מדהים כזה שהצלילים פשוט נכנסו לאוזני ולא רצו להמשיך הלאה אלא המשיכו להדהד....
המשכנו למוזיקת RAP של CIARA והמערכת גם בראפ המשיכה להדהים אותי.... הבאס בראפ פנצ'י באופן מדויק!
ומראפ המשכנו לסרטים כמו קונג פו פנדה ושמענו את הבאס שוב מדוייק ומדהים ממש כשיש קטע של באס אתה שומע את הסאונד ממלא את חלל הסלון ואת הבאס פאנצ'י ומדוייק ומשם גלשנו למהיר ועצבני 5 וגם שם כמובן הסאב אילף את כולנו , כמובן שאחרי כמה סשנים הייתי חייב להתפרק כבר על כורסאת הטלוויזיה שלו והיא נותנת פה את הפיניש לכל הערב המדהים הזה.
תודה קיקו על ערב מדהים ומהנה ...אתה מארח נפלא

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7442

שליחה

נשמע כמו ערב מדהים וערב "מהסרטים" כמו שאומרים, אין ספק שקיקו אדם מקסים ומשכמו ומעלה.
אין ספק קיקו שתוספת הסאב האיכותי שהבאת בהחלט "משלימה" את מה שהיה חסר למערכת המצוינת שלך, תמשיך להנות ידידי...אחלה SETUP (Y)
כיף לקרא ולהתענג בין המילים, מחכה כבר להזדמנות לעלות על הרכב לכיון ירושלים...

Sagims
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1386

שליחה

itay123 כתב:נשמע כמו ערב מדהים וערב "מהסרטים" כמו שאומרים, אין ספק שקיקו אדם מקסים ומשכמו ומעלה.
אין ספק קיקו שתוספת הסאב האיכותי שהבאת בהחלט "משלימה" את מה שהיה חסר למערכת המצוינת שלך, תמשיך להנות ידידי...אחלה SETUP (Y)
כיף לקרא ולהתענג בין המילים, מחכה כבר להזדמנות לעלות על הרכב לכיון ירושלים...
...
אתה יותר ממוזמן ידידי יש לי אצלך שני ביקורים מהנים ביותר ..אז קדימה ... 8) :wink:

Sagims
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

אודי אדיר ובנצי יקרים ..
שמחתי לארח אותכם פעם שניה ונהנתי מכל רגע ...אתם חברים נפלאים איכותיים והאהבה שלכם לתחום מעוררת השראה .
הפרגון שלכם היה כנה ואמיתי ..
העונג היה כולו שלי (l) (l) (l)
שוב תודה (f)

frankym
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2009

שליחה

איזה כייף לשמוע על חוויות שכאלה!!!
וכמובן יואב אין מילים העזרה שלך לכל החברים בפורום וגם לי!!!! תמיד אתה נכון לתת מענה ועזרה (Y) (Y) (Y) (f)

Balance
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2621

שליחה

frankym כתב: וכמובן יואב אין מילים העזרה שלך לכל החברים בפורום וגם לי!!!! תמיד אתה נכון לתת מענה ועזרה (Y) (Y) (Y) (f)
...
(Y) (Y) (Y)

Sagims
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

frankym כתב:איזה כייף לשמוע על חוויות שכאלה!!!
וכמובן יואב אין מילים העזרה שלך לכל החברים בפורום וגם לי!!!! תמיד אתה נכון לתת מענה ועזרה (Y) (Y) (Y) (f)
...
יואב איש מדהים האהבה שלו לתחום חוצה גבולות ...הרצון שלו לעזור גם כשהוא בחופשה באילת :wink: ללא גבול ..
תודה יואב (f) (f)

ADICT
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9621

שליחה

משה כל הכבוד על הערב והיוזמה (Y) (f) (~) (b) :pizza:
זה מתחיל להיות טרנד מדבק לארח ולהאזין למוסיקה וסרטים (f) (~) (Y) (Y) (b)
ממש תענוג (i) נשאר רק לקנא כמובן :lol:
אגב כאשר יואב דיבר בטלפון
מזל ש איציק (900ES) לא היה בממתינה :lol:
ולמה לעזאז... אין תמונות :x :x (n)

Sagims
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

ADICT כתב:משה כל הכבוד על הערב והיוזמה (Y) (f) (~) (b) :pizza:
זה מתחיל להיות טרנד מדבק לארח ולהאזין למוסיקה וסרטים (f) (~) (Y) (Y) (b)
ממש תענוג (i) נשאר רק לקנא כמובן :lol:
אגב כאשר יואב דיבר בטלפון
מזל ש איציק (900ES) לא היה בממתינה :lol:
ולמה לעזאז... אין תמונות :x :x (n)
...
:lol: :lol: :lol:
ידידי
יש תמונות בשרשור התחדשתי ....
לא מספיק ?
יום מקסים

opv
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4862

שליחה

יואב לוי מקבל את הבחירה שלי בקטגורית חביב הקהל של תחרות מורעל האתר.
יואב,
רד כבר לבריכה! (b)
No place like home.......... Theater

Sagims
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

opv כתב:יואב לוי מקבל את הבחירה שלי בקטגורית חביב הקהל של תחרות מורעל האתר.
יואב,
רד כבר לבריכה! (b)
...
בהחלט (Y) (Y) (Y)

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17940

שליחה

kiko11 כתב:
opv כתב:יואב לוי מקבל את הבחירה שלי בקטגורית חביב הקהל של תחרות מורעל האתר.
יואב,
רד כבר לבריכה! (b)
...
בהחלט (Y) (Y) (Y)
...
קיקו יש לך מזל שהמים היו קרח. הברזתי מההרצאה בשבילך :lol: :lol: :lol:
נערך לאחרונה על ידי istarmini ב 16/12/2011 12:45, נערך פעם 1 בסך הכל.

yarino
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3439

שליחה

Balance כתב:
frankym כתב: וכמובן יואב אין מילים העזרה שלך לכל החברים בפורום וגם לי!!!! תמיד אתה נכון לתת מענה ועזרה (Y) (Y) (Y) (f)
...
(Y) (Y) (Y)
...
(Y) (Y) (Y)

adirbooking
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2206

שליחה

ADICT - :lol: :lol: :lol:

קיקו קיקו קיקו !!!
אתה לא ידידי היקר, אתה לא חבר, אתה לא מכר ותיק.... אתה אחי הגדול ! [לא יודע מה אתה חושב על זה או אומר... אני כבר בן בית אצלך!!! :) תזהר אני עוד עלול לקחת אחוזים על המערכת :lol: ]

ערב מדהים !
את המערכת אני שמעתי כבר מיליון פעם, הסאב.... אחחח הסאב... חיכינו חודשיים שלמים בהתחבטויות ולבטים, ריטמיק? HSU ? אולי Velodine ? מה עם Sunfire ? ובסופו של דבר לאחר הביקור שלנו אצל יואב נפלה ההחלטה - SVS!

היה ערב מדהים אתמול, אין כמו לשבת עם חברים.... לצחוק, להנות, לדבר, לריב, לצעוק, להשתוקק לצלילי המוזיקה הבוקעים מהיצירת מופת הזו שנקראת B&W ולקבל הצלפות חדות מהסאב הלא הוא ה-SVS SB13 שלא נתן לארוחה בתחילת הערב להתעכל כמו שצריך :)

את המתכון הנפלא של החריף אמא בחרה להשאיר בתוך הבית :) קיקו - תהנה מהקופסא הענקית !
אודי - אל דאגה חבר יקר, בביקור הבא גם אליך יגיע החריף !

אודי ובנצי היקרים -
עוד ערב "מהסרטים" כמו שאומרים... ראיתי שנהנתם והייתה חוויה מדהימה מהסטאפ המושקע והמדהים של קיקו, אני כבר מחכה בקוצר רוח למפגש הבא!
אוי כמה בשר הולך לעוף שם !

יואב - Istramini היקר..
אם היו עוד אנשים כמוך העולם היה טוב יותר 8) (Y)
אדם סבלני וסובלני, נחמד, עוזר, תורם, משקיע, מקשיב.. נהנתי להיות גם אצלך בחדר קולנוע ולקבל קצת הסברים מפורטים על מכשירים שמעולם לא ידעתי מה הם ולא הכרתי.

לסיכום הערב במילה אחת - מדהים ! (Y)

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7442

שליחה

adirbooking כתב:ADICT - :lol: :lol: :lol:

קיקו קיקו קיקו !!!
אתה לא ידידי היקר, אתה לא חבר, אתה לא מכר ותיק.... אתה אחי הגדול ! [לא יודע מה אתה חושב על זה או אומר... אני כבר בן בית אצלך!!! :) תזהר אני עוד עלול לקחת אחוזים על המערכת :lol: ]

ערב מדהים !
את המערכת אני שמעתי כבר מיליון פעם, הסאב.... אחחח הסאב... חיכינו חודשיים שלמים בהתחבטויות ולבטים, ריטמיק? HSU ? אולי Velodine ? מה עם Sunfire ? ובסופו של דבר לאחר הביקור שלנו אצל יואב נפלה ההחלטה - SVS!

היה ערב מדהים אתמול, אין כמו לשבת עם חברים.... לצחוק, להנות, לדבר, לריב, לצעוק, להשתוקק לצלילי המוזיקה הבוקעים מהיצירת מופת הזו שנקראת B&W ולקבל הצלפות חדות מהסאב הלא הוא ה-SVS SB13 שלא נתן לארוחה בתחילת הערב להתעכל כמו שצריך :)

את המתכון הנפלא של החריף אמא בחרה להשאיר בתוך הבית :) קיקו - תהנה מהקופסא הענקית !

אודי ובנצי היקרים -
עוד ערב "מהסרטים" כמו שאומרים... ראיתי שנהנתם והייתה חוויה מדהימה מהסטאפ המושקע והמדהים של קיקו, אני כבר מחכה בקוצר רוח למפגש הבא!

יואב - Istramini היקר..
אדם סבלני וסובלני, נחמד, עוזר, תורם, משקיע, מקשיב.. נהנתי להיות גם אצלך בחדר קולנוע ולקבל קצת הסברים מפורטים על מכשירים שמעולם לא ידעתי מה הם ולא הכרתי.

...
(Y) (Y) (Y)

Sagims
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

adirbooking כתב:ADICT - :lol: :lol: :lol:

קיקו קיקו קיקו !!!

ערב מדהים !

אודי ובנצי היקרים -

יואב - Istramini היקר..

...
ללא ספק ערב מדהים ..נהניתי מכל רגע לארח ..מחכה למפגש הבא
תודה (f) (Y) (Y)

Rainbow
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 422

שליחה

תענוג לקרוא פוסטים כאלו.
עם הרבה פירגון אמיתי וללא שמץ של ציניות !

ולקיקו-
תתחדש ותהנה!!!

Sagims
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

Rainbow כתב:תענוג לקרוא פוסטים כאלו.
עם הרבה פירגון אמיתי וללא שמץ של ציניות !

ולקיקו-
תתחדש ותהנה!!!
...
תענוג לקרוא תגובות כמו שלך
שבת מקסימה חבר (Y) (Y)

udico פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 387

שליחה

adirbooking (f)

אתה אחלה ובחור איכותי והיה לי כיף לשבת ולדבר אתך על אחד הנושאים האהובים ביותר עלינו (Y) העונג כולו שלי להיפגש אתך ועם קיקו,
ובנצי (f)

קיקו (f) הרמקולים שלך אילפו אותי (אחח גם כמה שהם יפים) ,עד עכשיו יש לי עוד שאריות מהסאונד של אתמול , הרגשתי כבר אצלך 7.1 ולא 5.1 מרוב שהסראונד היה כל כך היקפי באופן שאתה מתחרפן כבר מה מוציא את הסאונד כל כך פרפקציוניסטי? הרמקולים ? הסאב? האונקיו 3008? .....
גם לשמוע אצלך את לאונרד כהן היה יותר ממדהים! פשוט חוויה!

אדיר אני מתכוון לתפוס אותך במילה על החריף הזה אז תתכונן :lol: 8) (Y)

Sagims
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

udico כתב:adirbooking (f)

אתה אחלה ובחור איכותי והיה לי כיף לשבת ולדבר אתך על אחד הנושאים האהובים ביותר עלינו (Y) העונג כולו שלי להיפגש אתך ועם קיקו,
ובנצי (f)

קיקו (f) הרמקולים שלך אילפו אותי (אחח גם כמה שהם יפים) ,עד עכשיו יש לי עוד שאריות מהסאונד של אתמול , הרגשתי כבר אצלך 7.1 ולא 5.1 מרוב שהסראונד היה כל כך היקפי באופן שאתה מתחרפן כבר מה מוציא את הסאונד כל כך פרפקציוניסטי? הרמקולים ? הסאב? האונקיו 3008? .....
גם לשמוע אצלך את לאונרד כהן היה יותר ממדהים! פשוט חוויה!

אדיר אני מתכוון לתפוס אותך במילה על החריף הזה אז תתכונן :lol: 8) (Y)
...
איזה מותק אתה חבר ..תזהר אני עוד עלול לחבב אותך :lol: :lol: :lol: (l)

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”