טוב , אני יודע שאתם רעבים לתוכן על הסאונד (ובמיוחד על הסאב החדש) ולא על הארוחה
חברים יקרים!!! אני יכול לומר לכם במשפט אחד "NEW KID ON THE Block" וואווו וואאאוווו וואווווו!!!
כמובן אחרי שחבר יקר מאוד!! מהאתר עזר לקיקו לכוון אותו לדעתי בצורה מושלמת ואני לא נוהג להשתמש במילה "מושלם"
ושמו ISTRAMINI (יואב) הקרדיט הוא שלך!! הוא עזר לקיקו טלפונית לכייל ולכוון את הסאב באופן כל כך מדהים שנעתקו מילותי מפי...
התחלנו בסשן של מוזיקה כגון פינק פלויד האהובה עלינו ואחרי זה המשכנו , לעוד מוזיקה כגון ראפ ואני יכול לומר לכם שהראפ נשמע פשוט באופן מדהים!!! הסאב הזה לא רק יפה אלא גם אופה!!! באס מדויק פאנצ'י ומדהים!!!
קיקו חזר על עצמו בשאלות וביקש לדעת מה קורה איתי ואיך שומעים ואני כמובן מהופנט לסאב ובקושי מסוגל לענות לו מרוב שאני מרוכז כולי לסאב המדהים הזה!
המשכנו להופעה חיה של DAVID FOSTER והסאב כהרגלו פאנצי ומדוייק להפליא! ועוד לא דיברתי על הסראונד ששמעתי מהרמקולים באופן מדהים כזה שהצלילים פשוט נכנסו לאוזני ולא רצו להמשיך הלאה אלא המשיכו להדהד....
המשכנו למוזיקת RAP של CIARA והמערכת גם בראפ המשיכה להדהים אותי.... הבאס בראפ פנצ'י באופן מדויק!
ומראפ המשכנו לסרטים כמו קונג פו פנדה ושמענו את הבאס שוב מדוייק ומדהים ממש כשיש קטע של באס אתה שומע את הסאונד ממלא את חלל הסלון ואת הבאס פאנצ'י ומדוייק ומשם גלשנו למהיר ועצבני 5 וגם שם כמובן הסאב אילף את כולנו , כמובן שאחרי כמה סשנים הייתי חייב להתפרק כבר על כורסאת הטלוויזיה שלו והיא נותנת פה את הפיניש לכל הערב המדהים הזה.
תודה קיקו על ערב מדהים ומהנה ...אתה מארח נפלא