שלום אני חדש בתחום רוצה לרכוש מערכת...אשמח להמלצות בבקשה!!
טוב אז אני לא כזה מבין גדול בתחום הסאונד.....
יש לי בבית טלווזיה LG LW570 42
בעיקרון השימוש שלי פחות או יותר זה לטלווזיה סרטים וXBOX פחות לשמיעת מוזיקה
אני רוצה לרכוש רסיבר ורמקולים הייתי בחנות אחת של מערכות קולנוע
השמיעו לי כמה סוגים של מערכות אבל ת'אמת שלא שמתי לב לכזה הבדל גדול בינהם
ראיתי רסיבר של PIONEER דגם 921 שדי התלהבתי מכל הפונקציות שיש לו
יש משהו בסגנון שדומה לו?!
אם כבר אני קונה אז עדיף ללכת על משהו מתקדם
תקציב פחות או יותר זה בלחץ 8000 עם הרמקולים
אני רוצה רמקולים לקולנוע ביתי
אשמח אם תעזרו לי תודה!!
יש לי בבית טלווזיה LG LW570 42
בעיקרון השימוש שלי פחות או יותר זה לטלווזיה סרטים וXBOX פחות לשמיעת מוזיקה
אני רוצה לרכוש רסיבר ורמקולים הייתי בחנות אחת של מערכות קולנוע
השמיעו לי כמה סוגים של מערכות אבל ת'אמת שלא שמתי לב לכזה הבדל גדול בינהם
ראיתי רסיבר של PIONEER דגם 921 שדי התלהבתי מכל הפונקציות שיש לו
יש משהו בסגנון שדומה לו?!
אם כבר אני קונה אז עדיף ללכת על משהו מתקדם
תקציב פחות או יותר זה בלחץ 8000 עם הרמקולים
אני רוצה רמקולים לקולנוע ביתי
אשמח אם תעזרו לי תודה!!
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
נתחיל בתשובה הפשוטה: ברמה של ה-921 יש גם את האונקיו 609, ימאהה 671 ודנון 1912. כולם פחות או יותר מציעים את אותם הפיצ'רים, ואתה מוזמן ללכת לחנות ולשמוע אותם בשילוב עם רמקולים שונים.
ועכשיו לתשובה "המסובכת": בתקציב של 8,000 ש"ח אפשר בהחלט להעמיד מערכת התחלתית יפה לק"ב לעניות דעתי, מבלי להיגרר להשקעה ממושכת בשלבים כפי שהומלץ ע"י המגיב הקודם!
כעיקרון, הייתי מחלק את התקציב לשליש עבור הרסיבר ושני-שליש עבור הרמקולים. אם מוזיקה לא מעניינת אותך בכלל, כדאי ללכת על רמקולים מדפיים ולא על רצפתיים מלפנים, או אפילו על סט סאטליטים, שבתקציב הנתון כבר יהיו די איכותיים...
אם נניח משהו כמו 3,000 ש"ח לרסיבר, אז ה-921 כנראה לא נכנס לתקציב, אבל אפשר ללכת על ה-821, או על האונקיו 509 (או אפילו על ה-579, או לחילופין על ה-608 הוותיק יותר), ימאהה 571, או דנון 1911.
את שאר התקציב - כ-5,000 ש"ח - אפשר להשקיע בסט סאטליטים כמו המוניטור אודיו וקטור או המורל מיוזיק תיאטר 1.
אופציה אחרת תהיה ללכת על סט רמקולים מדפיים (שהם עקרונית יותר גדולים ואיכותיים מהסאטליטיים) באותו התקציב:
- מוניטור אודיו M2 מלפנים, M סנטר במרכז ו-M1 מאחור
- וורפידייל דיאמונד 10.2 מלפנים, 10CS במרכז ו-10.1 מאחור
- מישן MX2 מלפנים, MXC1 במרכז ו-MXS מאחור
לכל הסטים הללו הייתי מצרף סאב כגון הוורפידייל SW150, וורפידייל PC 10 פלוס, או ה-SUNFIRE SDS8 (או אולי אפילו ה-SDS10)...
בכל השילובים הנ"ל אפשר פוטנציאלית להוריד טיפה את המחיר ע"י החלפת האחוריים בזוג סאטליטיים מעט פשוט יותר של מורל מדגם SP1 (שנותנים יופי של תמורה למחיר) - זה יאפשר לפנות תקציב לקדמיים (או לסאב) טובים יותר...
זהו. עכשיו קח את עצמך לעוד חנות מתמחה, ותתחיל להקשיב לשילובים של הרסיברים השונים עם הרמקולים השונים עד שתמצא משהו שיקלע לטעמך!
בהצלחה!
ועכשיו לתשובה "המסובכת": בתקציב של 8,000 ש"ח אפשר בהחלט להעמיד מערכת התחלתית יפה לק"ב לעניות דעתי, מבלי להיגרר להשקעה ממושכת בשלבים כפי שהומלץ ע"י המגיב הקודם!
כעיקרון, הייתי מחלק את התקציב לשליש עבור הרסיבר ושני-שליש עבור הרמקולים. אם מוזיקה לא מעניינת אותך בכלל, כדאי ללכת על רמקולים מדפיים ולא על רצפתיים מלפנים, או אפילו על סט סאטליטים, שבתקציב הנתון כבר יהיו די איכותיים...
אם נניח משהו כמו 3,000 ש"ח לרסיבר, אז ה-921 כנראה לא נכנס לתקציב, אבל אפשר ללכת על ה-821, או על האונקיו 509 (או אפילו על ה-579, או לחילופין על ה-608 הוותיק יותר), ימאהה 571, או דנון 1911.
את שאר התקציב - כ-5,000 ש"ח - אפשר להשקיע בסט סאטליטים כמו המוניטור אודיו וקטור או המורל מיוזיק תיאטר 1.
אופציה אחרת תהיה ללכת על סט רמקולים מדפיים (שהם עקרונית יותר גדולים ואיכותיים מהסאטליטיים) באותו התקציב:
- מוניטור אודיו M2 מלפנים, M סנטר במרכז ו-M1 מאחור
- וורפידייל דיאמונד 10.2 מלפנים, 10CS במרכז ו-10.1 מאחור
- מישן MX2 מלפנים, MXC1 במרכז ו-MXS מאחור
לכל הסטים הללו הייתי מצרף סאב כגון הוורפידייל SW150, וורפידייל PC 10 פלוס, או ה-SUNFIRE SDS8 (או אולי אפילו ה-SDS10)...
בכל השילובים הנ"ל אפשר פוטנציאלית להוריד טיפה את המחיר ע"י החלפת האחוריים בזוג סאטליטיים מעט פשוט יותר של מורל מדגם SP1 (שנותנים יופי של תמורה למחיר) - זה יאפשר לפנות תקציב לקדמיים (או לסאב) טובים יותר...
זהו. עכשיו קח את עצמך לעוד חנות מתמחה, ותתחיל להקשיב לשילובים של הרסיברים השונים עם הרמקולים השונים עד שתמצא משהו שיקלע לטעמך!
בהצלחה!
- liorparente
- עוסק בתחום

- תגובות: 575
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 22 פעמים
אני הייתי הולך על השילוב הבא -
571/578 של ימאה ב3 אש"ח +-.
BX2+LCR של מוניטור אודיו בתור קידמיים+סנטר ב3.3 אש"ח +-.
אחוריים SP1 של MOREL ב700 ש"ח בערך.
מותח תקציב/יד שניה בעבור הסאבים שEPONY רשם למעלה (הם מעולים ואפשר בכייף למצוא אופציות טובות ב1000 ש"ח יד שניה).
תנסה אולי ללכת על MOREL 8 אינץ' שנותן אחלה עבודה בעבור מחירו למרות שהSW150 הוא הפייבוריט שלי במחירים האלה.
571/578 של ימאה ב3 אש"ח +-.
BX2+LCR של מוניטור אודיו בתור קידמיים+סנטר ב3.3 אש"ח +-.
אחוריים SP1 של MOREL ב700 ש"ח בערך.
מותח תקציב/יד שניה בעבור הסאבים שEPONY רשם למעלה (הם מעולים ואפשר בכייף למצוא אופציות טובות ב1000 ש"ח יד שניה).
תנסה אולי ללכת על MOREL 8 אינץ' שנותן אחלה עבודה בעבור מחירו למרות שהSW150 הוא הפייבוריט שלי במחירים האלה.
וואי תודה על התגובות ניהיה לי קצת סלט מכל השמות שהבאתם פה...
לגבי העניין עם המוזיקה תראה אני שם מידי פעם בטלווזיה הופעות חיות HD אז פחות או יותר כן יהיה לי את השימוש לדברים כאלה..
עכשיו עוד שאלה מה שנותן בעצם את האיכות של הסאונד זה הרסיבר או הרמקולים?! כאילו למי יש יותר משקל בעניין הזה
(חחח זה שאלה של טירון אני יודע)
לגבי העניין עם המוזיקה תראה אני שם מידי פעם בטלווזיה הופעות חיות HD אז פחות או יותר כן יהיה לי את השימוש לדברים כאלה..
עכשיו עוד שאלה מה שנותן בעצם את האיכות של הסאונד זה הרסיבר או הרמקולים?! כאילו למי יש יותר משקל בעניין הזה
(חחח זה שאלה של טירון אני יודע)
- liorparente
- עוסק בתחום

הבחירה צריכה להיות קודם של רמקול שאהבת ולאחר מכן להתאים רסיבר ו/או מגבר סטריאו.mogda כתב:וואי תודה על התגובות ניהיה לי קצת סלט מכל השמות שהבאתם פה...
(חחח זה שאלה של טירון אני יודע)...
- liorparente
- עוסק בתחום

פולק אודיו זו חברה אמריקאית ומוניטור אודיו היא חברה בריטית.mogda כתב:שאלה....POLKAUDIO ו MONITOR AUDIO זה אותו חברה?!...
לא חוכמה להשוות בין חברות אלא בין דגמים וגם זה לא יהיה לעולם חד משמעי (על טעם ועל ריח).
גילוי נאות: לי יש רמקול של מוניטור אודיו וסביר מאוד להניח שגם הרמקולים הבאים שלי יהיו שלהם.
- LinarSavion
-
- חבר פעיל

- תגובות: 52
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
למה לקנות בארץ?
תזמין מארה"ב ותשלח דרך ushops,
לדוגמא הPioneer 1021 שעולה בארץ 5+ עולה 2450 במשלוח ימי דרך ushops
או 2700-2800 במשלוח אווירי דרך כל שאר החברות שילוח...
לא רואה באמת סיבה לקנות בארץ...
אם בגלל אחריות אז שים לב שבמחיר שעולה המוצר בארץ אתה יכול לשלוח לכאן שניים מאמאזון
אם בגלל אחריות אז שים לב שבמחיר שעולה המוצר בארץ אתה יכול לשלוח לכאן שניים מאמאזון
- liorparente
- עוסק בתחום

ברמת מחירים האלו מבחינת הרסיבר אתה מגזים לגמרי. זה לא שהוא רוצה לקנות את הA3010 או LX90 שיש באמת פער מחירים אדיר. בתקציב של 3 אש"ח הוא יוסיף עוד 20 אחוז בשביל אחריות (אפשר בעזרת מיקוח להוסיף אפילו פחות מ20%).LinarSavion כתב:למה לקנות בארץ?
אם בגלל אחריות אז שים לב שבמחיר שעולה המוצר בארץ אתה יכול לשלוח לכאן שניים מאמאזון...