התלבטות קשה בין אוזניות
בניגוד לאחרים פה בפורום אני נורא התאכזבתי מה215.
שמעתי אותן לפני שקניתי ונורא התלהבתי, הסאונד היה מדויק ושונה לגמרי מהkossprota שאני רגיל אליהן.
אז קניתי בלי לחשוב פעמיים..
לבסוף האוזניות התגלו כאנמיות מאוד וחסרות בס (כן, אני שם אותן כמו שצריך)..
ובניגוד לאיכות הבנייה המדהימה שלהן והאיבזור הנדיב יש בעיית ניתוקים קשה באוזניה השמאלית, תופעה שהופיעה אצל מספר אנשים..
אני הייתי מברר קצת יותר, מנסה להשיג דגמים שאפשר לשמוע ואז להחליט.
שמעתי אותן לפני שקניתי ונורא התלהבתי, הסאונד היה מדויק ושונה לגמרי מהkossprota שאני רגיל אליהן.
ובניגוד לאיכות הבנייה המדהימה שלהן והאיבזור הנדיב יש בעיית ניתוקים קשה באוזניה השמאלית, תופעה שהופיעה אצל מספר אנשים..
אני הייתי מברר קצת יותר, מנסה להשיג דגמים שאפשר לשמוע ואז להחליט.
תודה על המידע , אבל בגלל שהייתי חייב אוזניות כבר לא יכולתי לחכות ובסוף הלכתי וקניתי אותן , בהתרשמות של יומיים אני ממש מבסוט.
בהשוואה ל 210 שהכבל נקרע לי דווקא יש יותר בס , בדיוק כמו שאני אוהב!
אני מקווה שלא יקרה לי מה שקרה לך אישתי תהרוג אותי אם אני קונה שוב אוזניות ב 500 שקל..
בהשוואה ל 210 שהכבל נקרע לי דווקא יש יותר בס , בדיוק כמו שאני אוהב!
אני מקווה שלא יקרה לי מה שקרה לך אישתי תהרוג אותי אם אני קונה שוב אוזניות ב 500 שקל..
חסרות באס? דווקא בתחום הבאס הן חזקות. מתחרות בולטות כמו hf2 או s4i לא נותנות באס כמו של ה215. הבעיה היחידה (והקטנה ביחס למחיר) היא שחסר ממש טיפה פירוט של צלילים והפרדה טובה כמו בדגמים היקרים יותר של שור.TomerA כתב:בניגוד לאחרים פה בפורום אני נורא התאכזבתי מה215.
אני הייתי מברר קצת יותר, מנסה להשיג דגמים שאפשר לשמוע ואז להחליט....
מה המקור שלך? במקרה של ה215 המקור מאוד חשוב. לדוגמא מסמארטפונים הן פשוט לא מנוצלות כמו שצריך.
עם הhtc שלי הן נשמעות לא משהו, לעומת זאת עם הקליפ הן נשמעות טוב יותר משמעותית ובשבילי אישית בטווח המחירים הזה אין אוזניות טובות יותר.
המקור הוא cowon c2, יש לי גם את הקליפ..
מוזר לי שאתה אומר שהן חזקות בבאס, בעוד שעם הkoss אני יכול לשחק עם האיקוליזר כך שהבאס יפציץ את האוזן, בshure כמעט ואין כל השפעה, הצליל עדיין נשאר דק..
יכול להיות שאני רגיל לcx300 שהיו לי לאורך תקופה ארוכה..
מוזר לי שאתה אומר שהן חזקות בבאס, בעוד שעם הkoss אני יכול לשחק עם האיקוליזר כך שהבאס יפציץ את האוזן, בshure כמעט ואין כל השפעה, הצליל עדיין נשאר דק..
יכול להיות שאני רגיל לcx300 שהיו לי לאורך תקופה ארוכה..
אז כנראה שבאמת התרגלת לcx300 כי יש להן יותר מידי באס דבר שפוגע בצורה די נוראית בפירוט ודיוק באוזניות בטווח המחירים הזה, הלוואי והן היו קרובות לסאונד של של ה215. את הkoss אל תכניס לפה כי זה לא אותו סוג של אוזניות. אל תחפש רק את הבאס, זאת טעות נפוצה. זה בסדר לאהוב באס אך במקרה של אוזניות במחירים האלה הבאס לא מספיק איכותי.
מי שלא רגיל לשמוע באוזניות יקרות תמיד אוזניות עם הרבה באס גורומות לסוג של אשליה שהסאונד באמת טוב ויש לא מעט דגמים כאלה. זאת טעות לחשוב ככה. או יותר נכון טעות לשמוע ככה, ברדיפה אחרי הבאס, לפחות מבחינתי.
הבאס ב215 מדוייק ומורגש באופן מפתיע יחסית לאוזניות במחירים האלה ועוד של שור, פשוט צריך להקשיב.
מי שלא רגיל לשמוע באוזניות יקרות תמיד אוזניות עם הרבה באס גורומות לסוג של אשליה שהסאונד באמת טוב ויש לא מעט דגמים כאלה. זאת טעות לחשוב ככה. או יותר נכון טעות לשמוע ככה, ברדיפה אחרי הבאס, לפחות מבחינתי.
הבאס ב215 מדוייק ומורגש באופן מפתיע יחסית לאוזניות במחירים האלה ועוד של שור, פשוט צריך להקשיב.
טוב מסקנה: שמיעה זה דבר נורא סובייקטיבי.
נתתי את האוזניות לאח שלי (תמורת 350 שקל צנועים
).
הוא אומר שאלו האוזניות הכי טובות שהוא שמע, ושהן בוודאי יותר טובות מהkoss.
והן גם יושבות עליו הרבה יותר טוב.
ניסיתי את כל האטמים בכל הגדלים ובכולם לא נוח לי והסאונד לא טוב, כנראה שגם אם היו לי את ה535 לא הייתי מרוצה.
sagichim תתחדש
אגב: החלפתי בין החיבורים של האוזניות (כלומר שאוזניה שמאל מחוברת לקבל ימין ולהפך) וזה פתר לגמרי את בעיית הניתוקים.
נתתי את האוזניות לאח שלי (תמורת 350 שקל צנועים
הוא אומר שאלו האוזניות הכי טובות שהוא שמע, ושהן בוודאי יותר טובות מהkoss.
והן גם יושבות עליו הרבה יותר טוב.
ניסיתי את כל האטמים בכל הגדלים ובכולם לא נוח לי והסאונד לא טוב, כנראה שגם אם היו לי את ה535 לא הייתי מרוצה.
sagichim תתחדש
אגב: החלפתי בין החיבורים של האוזניות (כלומר שאוזניה שמאל מחוברת לקבל ימין ולהפך) וזה פתר לגמרי את בעיית הניתוקים.