שלום חברים
היה פרסום שבמודיעין פתחו את גלובוס מקס המחודש ומשופץ ומבצע היכרות 15 ש"ח עד יום ד (אתמול).
החלטתי לראות קולנוע חדש ,וציפיתי לראות כסאות חדשים בסטנדרט חדש אולם מחודש ויפה שכיף לצאת ולהוציא כסף ולראות סרט במקום בבית כרגיל...
נכנסנו, לובי משודרג ברמה, וציפינו באמת להמון, אבל ההכזבה (בעיני מעין תרמית), רק שיפצו את הלובי. ובפנים?
לדים קרועים במדרגות, כסאות קטנים וצפופים בלי מקום של פופקורן ושתיה, רמקולים שלא כולם עובדים...בקיצור אכזבה ולא הבנתי מה המחודש.<-- בדיוק כמו שהיה לפני השיפוץ ולפני מספר שנים.
חבל שהם הורסים את השם שלהם כי שמעתי מכולם את אותם תלונות, ומה מחודש פה ולמה הקולנוע מבפנים במצב כזה הרוס וישן מאד!
למי שחשב שיש משהו חדש...אז אין.
פתיחה מחודשת של גלובוסמקס????
-
doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3149
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
אף פעם אל תחשוב שמשהו מצחיק, הוא עלול לקרות גם לך
- avioren
- חבר ותיק

- תגובות: 2556
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 127 פעמים
מנסיון שלי ומפח הנפש שחוויתי ברשת גולובוס - קניון ערים בשני סרטים שונים, אין סיכוי שאכנס אליהם גם תמורת כרטיס בחינם.
ולא מזמן היה מבצע של זוג כרטיסים חינם לקולנוע המדובר ברכישות בקניון מעל סכום מסויים.
ויתרתי על הכרטיסים למרות שהייתי זכאי ברכישת משקפיים, מאחר ואיכות התמונה והקול פשוט הורסים את החוויה, ואני כבר מעדיף לצפות במערכת הביתית שלי או ללכת לייס פלאנט או סינמה סיטי.
ולא מזמן היה מבצע של זוג כרטיסים חינם לקולנוע המדובר ברכישות בקניון מעל סכום מסויים.
ויתרתי על הכרטיסים למרות שהייתי זכאי ברכישת משקפיים, מאחר ואיכות התמונה והקול פשוט הורסים את החוויה, ואני כבר מעדיף לצפות במערכת הביתית שלי או ללכת לייס פלאנט או סינמה סיטי.
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.
-
doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3149
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
חבל, ככה מרגילים אנשים לראות בבית ולא לצאת ואצלי סרט זה יציאה של כיף...
נקנה מקרן 3D
נקנה מקרן 3D
אף פעם אל תחשוב שמשהו מצחיק, הוא עלול לקרות גם לך