צריך עזרה באקסטרימר אולטרה ...דחוף

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
אסיד פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

רכשתי לפני מספר חודשים את האקסטרימר אולטרה.אחרי שצפיתי בסרטים והכל עבד כמו שצריך ...התחילו הבעיות.
1. אני מחובר בכבל אופטי לרסיבר ובכל זאת לא מצליח לשמוע סאונד כאשר אני נמצא במצב של פלט דיגיטלי,מה שגורם לי לא לשמוע סאונד איכותי כפי שצריך להיות בפועל.
2. כאשר אני בוחר בתפריט הראשי (בהתחלה שיש את הבחורה עם האוזניות) ב XBMC ,הוא נכנס לי דווקא למערכת ההפעלה ליונקס וגם שאני מנסה להכנס לXBMC דרך הליונקס הוא לא נותן לי! פשוט לא מבין למה?!
3. אם כבר הצלחתי להכנס ל XBMC אז יש לי בעייה עם התרגום. אני מצליח לצפות בתרגום עברית בסרטים דבר שכן היה עובד לי בעבר. גם אם אני משנה את ההגדרות כדי שהסקין יהיה בעברית זה עדיין לא עובד!
(אולי אני לא עושה משהו כמו שצריך....)

אבקש עזרה דחוף....

תודה..

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #2 

לא הבנתי מה כל כך דחוף...

אני מניח שהרצת את הדיסק און קי המצורף לאולטרה ולא התקנת משהו נוסף (אם כן, אז לא ציינת את זה).

1. אם אני זוכר נכון, באחד התפריטים של מערכת ההפעלה (לינוקס) יש תוכנה קטנה בה בוחרים מאיזה פלט להוציא סאונד. כמו כן, ב-XBMC צריך לבחור שהסאונד יהיה דיגיטלי.
2. "נכנס לי דווקא למערכת ההפעלה ליונקס": מערכת ההפעלה הנמצאת על הדיסק און קי המצורף לאולטרה היא רק לינוקס. אין שם מערכת הפעלה אחרת, אלא אם כן אתה התקנת משהו נוסף על כונן קשיח פנימי שהוספת. ואם כן, תוציא את הדיסק און קי, הוא לא נחוץ יותר.
3. יש בשרשור המדריכים לינקים למדריכים מצויינים ל-XBMC. נסה לפעול לפיהם.

בגדול, ההמלצה שלי היא להוסיף לאולטרה כונן קשיח פנימי ולהתקין עליו Windows 7. יעבוד הרבה יותר טוב ומהר מאשר מערכת ההפעלה המותקנת על הדיסק און קי המצורף.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”