ביזיון בשירות של בזק
-
psibeast
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 1951
- נתן תודות: 50 פעמים
- קיבל תודות: 151 פעמים
כבר כמה ימים שיש לי תקלה באינטרנט. זה התחיל באיטיות ונכון לאתמול המודם הפסיק להסתנכרן לחלוטין. התקשרתי ל-166 לראשונה ביום שני נדמה לי, ואז הורידו את המהירות והמודם חזר להסתנכרן ואמרו לי שעדיין יש איזו תקלה ושיתקשרו לתאם איתי הגעת טכנאי כי המוקד כבר סגור אז הוא לא יכול לתאם איתי על המקום. אתמול בבוקר מתקשרים מבזק, הטכנאי מתחת לבית שלך. והם טוענים שתיאמו איתי. לא תיאמו ולא כלום, אז הטכנאי בדק את הקו מחוץ לבית וראה שהכל תקין איתו. ב-166 אמרו לי שאין דבר כזה, שאם הוא הגיע אז תיאמו איתי שעה, ובכל מקרה אם הקו מחוץ לבית תקין כנראה הבעיה במודם עצמו. בערב אני מגיע הביתה, מגלה שאין אינטרנט בכלל ובשיחה ל 166 גם הורדת מהירות לא גורמת לו להסתנכרן. אז הוא אומר שיתאמו לי טכנאי שיגיע (כי יש אפשרות שהתקלה גם בחיווט שמגיע מחוץ לבית עד הדירה שלי). היום אני מתקשר ל 166 לראות למה לא תיאמו איתי עדיין טכנאי, וכשאני מכניס לתקליט בהתחלה את מספר הטלפון שלי עונה לי תקליט שמתואם לי כבר טכנאי למחר בבוקר. שוב בלי לדבר איתי.
שתקלה כזאת תתרחש פעמיים רצוף? איזה מין ביזיון הולך שם?
שתקלה כזאת תתרחש פעמיים רצוף? איזה מין ביזיון הולך שם?
בבזק ניתן לתאם טכנאי בשתי צורות. אחת עם חלון זמן של שעתיים שהלקוח מחכה בבית, והשני הוא כאשר לא יודעים מה מקור התקלה אז שולחים טכנאי שיבדוק בחוץ ואז אין צורך שהלקוח יהיה בבית.
מידי פעם קורה שעקב תקלה במערכות בזק או עקב עומס ממש רציני אין חלונות זמן לתיאום בטווח של הימים הקרובים אז מתאמים טכנאי ללא חלון זמן.
כנראה זה מה שקרה לך עם הנציג הראשון שדיברת איתו.. הטכנאי תכלס לא אשם, הוא קיבל עבודה בלי חלון זמן אז הוא קופץ אליה מתי שפנוי אצלו במהלך היום.
שורה תחתונה אם לא דיברת עם נציג לתיאום טכנאי חדש, אז תוודא שהטכנאי שנשלח לך למחר הוא באמת מגיע בחלון זמן (8-10 , 9-11 וכו')
ושלא יקרה מצב שוב שהטכנאי יגיע מתי שמתאים לו במהלך היום ושוב לא תיהיה בבית ושוב הכל ידחה.
מניסיון, תמיד עדיף לתאם טכנאי עם חלון זמן כי אחרת יש גם טכנאים שיתאמצו להגיע מתי שאתה לא בבית.
מידי פעם קורה שעקב תקלה במערכות בזק או עקב עומס ממש רציני אין חלונות זמן לתיאום בטווח של הימים הקרובים אז מתאמים טכנאי ללא חלון זמן.
כנראה זה מה שקרה לך עם הנציג הראשון שדיברת איתו.. הטכנאי תכלס לא אשם, הוא קיבל עבודה בלי חלון זמן אז הוא קופץ אליה מתי שפנוי אצלו במהלך היום.
שורה תחתונה אם לא דיברת עם נציג לתיאום טכנאי חדש, אז תוודא שהטכנאי שנשלח לך למחר הוא באמת מגיע בחלון זמן (8-10 , 9-11 וכו')
ושלא יקרה מצב שוב שהטכנאי יגיע מתי שמתאים לו במהלך היום ושוב לא תיהיה בבית ושוב הכל ידחה.
מניסיון, תמיד עדיף לתאם טכנאי עם חלון זמן כי אחרת יש גם טכנאים שיתאמצו להגיע מתי שאתה לא בבית.
-
psibeast
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 1951
- נתן תודות: 50 פעמים
- קיבל תודות: 151 פעמים
זה לא מה שקרה. כשהתקשרו אלי שהטכנאי למטה התעקשו שתיאמו איתי לגבי השעות הספציפיות הללו, וגם כעת כשהתקשרתי וקיבלתי את התקליט נאמר שם שמתואם לי ביקור טכנאי עם חלון זמן של שעתיים (8-10 בבוקר). בשני המקרים אף אחד לא דיבר איתי.Adir88 כתב:בבזק ניתן לתאם טכנאי בשתי צורות. אחת עם חלון זמן של שעתיים שהלקוח מחכה בבית, והשני הוא כאשר לא יודעים מה מקור התקלה אז שולחים טכנאי שיבדוק בחוץ ואז אין צורך שהלקוח יהיה בבית.
מניסיון, תמיד עדיף לתאם טכנאי עם חלון זמן כי אחרת יש גם טכנאים שיתאמצו להגיע מתי שאתה לא בבית....
- GilSt
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 628
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
פעם איימתי להתנתק מבזק בגלל מחיר מופרז ותקלות חוזרות.
התקשרו משימור לקוחות, נתנו לי חבולה טובה יותר וקבעו טכנאי למחרת בערב.
למחרת בבוקר ביקשתי לדחות את הגעת הטכנאי ביום - בסדר.
בערב אני מגיע הביתה - אין אינטרנט "כי ביקשתי להתנתק".
כשהתקשרתי לשרות לקוחות ישר קפצה הודעה "מתואם טכנאי.." אבל כשענה נציג אמר שאין שום טכנאי ואני מנותק לפי בקשתי.
טוב...לבריאות.
יש שם כנראה איזה נתק מתמשך בין רוחמה לנחמה .
התקשרו משימור לקוחות, נתנו לי חבולה טובה יותר וקבעו טכנאי למחרת בערב.
למחרת בבוקר ביקשתי לדחות את הגעת הטכנאי ביום - בסדר.
בערב אני מגיע הביתה - אין אינטרנט "כי ביקשתי להתנתק".
כשהתקשרתי לשרות לקוחות ישר קפצה הודעה "מתואם טכנאי.." אבל כשענה נציג אמר שאין שום טכנאי ואני מנותק לפי בקשתי.
טוב...לבריאות.
יש שם כנראה איזה נתק מתמשך בין רוחמה לנחמה .
אז אתה ו JSPOT מה מצעים לעשות ,לצנזר ביקורת כנגד בזק על התנהלות רשלנית בכדי שאני לא אגיב ...mp3lll כתב:אוי לא, אתה נותן בשר לאוהב הוט שמגיב כאן.......
אגב אם תשים לב אין לי טענות לשירות של בזק ,קורה ,אז מי פה האובססיבי ,מי פה האנטי המתמיד .....
נכון אני פרו הוט ,אבל בניגוד אלכם אני לא אנטי בזק !!! הבנת את ההבדל .
היתה לי תקלה יום אחד לפני סוכות. המועד הבא לטכנאי - אחרי חו"מ סוכות ! מה לעשות. אין טכנאים פנויים
סבלתי מניתוקים והיה נורא
אחרי חו"מ החליפו לי מודם.
בלי לבקש, בזק זיכתה אותי על הימים הללו, לא רק על האינטרנט אלא על כל החשבון כולו.
אז לפעמים הם בסדר.
סבלתי מניתוקים והיה נורא
אחרי חו"מ החליפו לי מודם.
בלי לבקש, בזק זיכתה אותי על הימים הללו, לא רק על האינטרנט אלא על כל החשבון כולו.
אז לפעמים הם בסדר.
- GilSt
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 628
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
הגדילו לעשות חבורת ה-לא-דוברי-אמת (AKA בזק), וחייבו אותי 150 ש"ח די חיבור קו שהם בעצמם ניתקו בטעות (או שמה בזדון?).
מחר אני הולך להכנס בעובי הקורה, לערב את האגודה להגנת הצרכן, ואתייעץ עם עו"ד שאני מכיר.
מחר אני הולך להכנס בעובי הקורה, לערב את האגודה להגנת הצרכן, ואתייעץ עם עו"ד שאני מכיר.