Crossover frequency
ברמה העקרונית כן.
זהו תדר החיתוך של הרמקול. אותות מתחת לתדר זה לא יישלחו לרמקול אלא לסאב.
ברמה העקרונית, הפשוט ביותר הוא לקבע את הסאב על ה cross הגבוה ביותר שיש לו ולקבוע ברסיבר את תדר החיתוך, לפי טווח הרמקולים.
ברמה העקרונית, הפשוט ביותר הוא לקבע את הסאב על ה cross הגבוה ביותר שיש לו ולקבוע ברסיבר את תדר החיתוך, לפי טווח הרמקולים.
- yoav4x4
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2611
- שם מלא: יואב בן חורין
- נתן תודות: 233 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
ממליץ לקרוא קצת חומר על כל נושא הקרוס אובר (יש מאמר באתר על רמקולים), זה נושא מאוד מעניין (לדעתי) שמאוד תורם להבנה של כל תחום התדרים בפרוססורים ורמקולים.
ככל שאני לומד יותר אני מבין שאני יודע פחות...
חשוב לציין שיש סאבים עם אופציה ל - Direct (אין צורך לכוון את הקרוס על שום טווח) ואז הוא מאפשר שליטה מלאה של ה - Preamp - במידה ויש לו Bass Management או לחילופין רסיבר.keystone כתב:ברמה העקרונית כן.
ברמה העקרונית, הפשוט ביותר הוא לקבע את הסאב על ה cross הגבוה ביותר שיש לו ולקבוע ברסיבר את תדר החיתוך, לפי טווח הרמקולים....
Almogc כתב:חשוב לציין שיש סאבים עם אופציה ל - Direct (אין צורך לכוון את הקרוס על שום טווח) ואז הוא מאפשר שליטה מלאה של ה - Preamp - במידה ויש לו Bass Management או לחילופין רסיבר.keystone כתב:ברמה העקרונית כן.
ברמה העקרונית, הפשוט ביותר הוא לקבע את הסאב על ה cross הגבוה ביותר שיש לו ולקבוע ברסיבר את תדר החיתוך, לפי טווח הרמקולים.......