מערכת עד 800 שקל קיים דבר כזה?
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
בתקציב כזה לא הייתי חושב בכלל על סאונד רב ערוצי (למרות שבעבר היה ניתן למצוא את ה Z5500 בדיוטי פרי ב 200$, והיא כן סיפקה תמורה לא רעה בכלל).
רוב המערכות למחשב בתקציב הזה לטעמי לא מספקות את הסחורה למוזיקה (הן חביבות בסרטים, אבל גם שם הן נחנקות לא מעט). לכמה חברים שהתייעצו איתי בנושא דומה המלצתי להסתפק בסטריאו, זוג רמקולים מוגברים כמו ה Solo 7 של Microlab ממלאים חלל בגודל הזה בצורה טובה ונותנים תמורה טובה בהרבה במוזיקה ולטעמי גם עדיפה בסרטים.
רוב המערכות למחשב בתקציב הזה לטעמי לא מספקות את הסחורה למוזיקה (הן חביבות בסרטים, אבל גם שם הן נחנקות לא מעט). לכמה חברים שהתייעצו איתי בנושא דומה המלצתי להסתפק בסטריאו, זוג רמקולים מוגברים כמו ה Solo 7 של Microlab ממלאים חלל בגודל הזה בצורה טובה ונותנים תמורה טובה בהרבה במוזיקה ולטעמי גם עדיפה בסרטים.
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
רוב המערכות למחשב בתקציב הזה לטעמי לא מספקות את הסחורה למוזיקה (הן חביבות בסרטים, אבל גם שם הן נחנקות לא מעט). לכמה חברים שהתייעצו איתי בנושא דומה המלצתי להסתפק בסטריאו...
- uriler
- חבר במועדון 10K

- יצירת קשר:
רמקולים חביבים אבל תלוי מאוד למה אתה מצפה (זו אחת המערכות אליהן התייחסתי בהודעתי הראשונה).
בתקציב שלהם, כמערכת 5.1, הם נותנים תמורה סבירה, אבל הם פחות מתאימים למוזיקה ולסרטים לטעמי מאשר זוג (או 2.1) מוצלחים בתקציב הנ"ל.
בתקציב שלהם, כמערכת 5.1, הם נותנים תמורה סבירה, אבל הם פחות מתאימים למוזיקה ולסרטים לטעמי מאשר זוג (או 2.1) מוצלחים בתקציב הנ"ל.
אבל הם 2.1 השאלה איך הם?uriler כתב:רמקולים חביבים אבל תלוי מאוד למה אתה מצפה (זו אחת המערכות אליהן התייחסתי בהודעתי הראשונה).
בתקציב שלהם, כמערכת 5.1, הם נותנים תמורה סבירה, אבל הם פחות מתאימים למוזיקה ולסרטים לטעמי מאשר זוג (או 2.1) מוצלחים בתקציב הנ"ל....
הסולו 7 עולה 1000+ וממה שראיתי זה מגיע בתור 2.0
תראה כרגע אני או עם אוזניות Sennheiser HD202 או עם הרמקולים המובנים של הטלוויזיה LA32C530 ככה שאני פשוט צריך משהו ברמה טובה לא מחפש מערכת משוגעת אבל כן איכות טובה ועוצמה (זה חדר קטן ואני לא איזה פריק שכל פיפס בסאונד יפריע לי - רק שלא יהיה יקר מידי ולא ידפק בווליום גבוה)..
- uriler
- חבר במועדון 10K

- יצירת קשר:
סליחה, התבלבלתי עם דגם אחר של microlab שהוא 5.1
ה FC-530 מערכת נחמדה מאוד אבל לטעמי נופלת מה solo. אגב, ראיתי מודעה על ה 7 במצב חדש בתקציב שלך (מישהו שקנה ב black friday) - אולי יעניין אותך.
http://www.dtown.co.il/forum/24460-micr ... post173319
ה FC-530 מערכת נחמדה מאוד אבל לטעמי נופלת מה solo. אגב, ראיתי מודעה על ה 7 במצב חדש בתקציב שלך (מישהו שקנה ב black friday) - אולי יעניין אותך.
http://www.dtown.co.il/forum/24460-micr ... post173319
- uriler
- חבר במועדון 10K

- יצירת קשר:
הם מוגברים, אין צורך במגבר (הוא רק יזיק).
לגבי סאב - הם מספיק גדולים כדי להתמודד יפה בלי סאב ייעודי (והם עושים עבודה הרבה יותר טובה בתחום הבינוני-נמוך מאשר סטלייטים + סאב).
לגבי סאב - הם מספיק גדולים כדי להתמודד יפה בלי סאב ייעודי (והם עושים עבודה הרבה יותר טובה בתחום הבינוני-נמוך מאשר סטלייטים + סאב).