התחדשתי סוף סוף sb13 plus
-
Sagims
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1386
- נתן תודות: 267 פעמים
- קיבל תודות: 98 פעמים
- יצירת קשר:
אחרי התמונות ...המסע לחיפוש סאב התחיל כאשר החלטתי למכור את הסאב הקודם של סרווין וגה ,בדקתי ובדקתי ולאחר חפירות והיתיעצויות רבות והחלטתי להזמין סאב של ריטימיק אודיו דגם F15 .לאחר המכירה של הסאב שלי נגשתי לבצע הזמנה מריטימיק אבל התברר לי שחסר להם כרגע את המגברים ויקח בערך חודש לזמן אספקה חדש ..לא רציתי למתוח את התקציב ולכן החלטתי להמתין וכפי שנאמר לי עיי ריטמיק ב סוף חודש נובמבר יהיה מלאי חדש ..כמובן שיצרתי קשר עם ריטמיק בסוף החודש ולצערי נאמר לי שיקח עוד 3 שבועות 4וכאן החלטתי לוותר ...
לאחר התיעצות עם udico העלה רעיון למה לא לבדוק את הדגם של svs13 אומנם יקר יותר מריטמיק אבל עדיין נכנס בתקציב וגם יש במלאי
התחלנו לבדוק קצת ובדיוק באותו יום נפתח שרשור על הדגם הזה .
באותו שבוע הוזמנתי עם חבר יקר adirbooking לקולנוע של istarmini שזו כבר חוויה מעלם אחר ...נפגשתי פעם ראשונה עם הסאבים של החברה וזה היה מספיק בשבלי להחליט
..
אז ראשית תודה ענקית ומכל הלב לistarmini שטרח גם מחופשתו באילת לסבול את החפירות שלי ונתן תמיכה טכנית ומקצועית .
מיסים ועלויות :
עלות הסאב 1199$
במידה ושולחים דרך כל חברת שילוח יש מס נוסף של 84$ גם שם יש חוקים ..
במהלך ההתכתבות שלי עם svs בקשתי הצעת מחיר לשילוח דרכם וקבלתי מחיר של 360$ שהם 40$ יותר משלוח ימי אם לוקחים בחשבון את המס של ה84$..כבר באותו יום נסגרה ההזמנה והסאב יצא למסע לארץ הקודש ...
עלויות מכס :
48$ תוספת מהמכס על משקל ..
מס קניה 709 שקלים
מעמ 870 שקלים
אגרת מחשב 34 שקלים
אגרת בטחון 39 שקלים ..
עמלת שחרור פדקס וכאן שימו לב טוב טוב הם בקשו 350 שקלים לפני מעמ אמרתי להם בשיחת טלפון שאני משחרר לבד המחיר ירד במיידי ל 250 שקלים כולל מעמ
והנה לכם הפתעה ביום האספקה לחשבונית נוספו דמי אחסון 100 שקלים מה שהיה מוזר לי שלא דברו איתי על תוספת כזאת ..לאחר שיחה עם מנהל בקשתי לראות את החיוב הזה מהמכס ושימו לב מיד החיוב הזה בוטל !! ואף קבלתי הנחה נוספת במקום 1902 שלמתי סהכ 1872 שקלים ..
רשמים ראשוניים
ראשית כשהסאב הגיע לקח לי חצי שעה רק להבין במה מדובר איזה גימור ועיצוב יש לחברה הזאת
מיד הצטרף אלי חבר יקר adirbooking ובעזרתו של istarmini הנמצא בחופשה באילת התחלנו בתהליך החיבור והלמידה ..בצענו כיול מלא של כל הסט והתוצאות מדהימות :
צפינו במהיר ועצבני 5 קונג פו פנדה ובסרט החדש drive כל הסרטים ב dts hd ms חברים אין דברים כאלה ..
מוזיקה שמענו לאונד כהן פינק פלויד האהובים עלי במיוחד אניה וקטעים נפלאים מ bubble.עד היום שמעתי מוזיקה בפיור אבל חברים לאחר חיבור הסאב למערכת התחלתי לשמוע בסטיראו ..הדיוק והמהירות של הסאב פשוט נפלטים ברמות שאני לא הכרתי עד היום
זהו חברים במהמשך נוסיף עוד רשמים גם בקולנוע וגם במוזיקה .
תודה ענקית ל udico ל adirbooking ולחבר יקר שהיה שם תמיד istarmini

לאחר התיעצות עם udico העלה רעיון למה לא לבדוק את הדגם של svs13 אומנם יקר יותר מריטמיק אבל עדיין נכנס בתקציב וגם יש במלאי
באותו שבוע הוזמנתי עם חבר יקר adirbooking לקולנוע של istarmini שזו כבר חוויה מעלם אחר ...נפגשתי פעם ראשונה עם הסאבים של החברה וזה היה מספיק בשבלי להחליט
אז ראשית תודה ענקית ומכל הלב לistarmini שטרח גם מחופשתו באילת לסבול את החפירות שלי ונתן תמיכה טכנית ומקצועית .
מיסים ועלויות :
עלות הסאב 1199$
במידה ושולחים דרך כל חברת שילוח יש מס נוסף של 84$ גם שם יש חוקים ..
במהלך ההתכתבות שלי עם svs בקשתי הצעת מחיר לשילוח דרכם וקבלתי מחיר של 360$ שהם 40$ יותר משלוח ימי אם לוקחים בחשבון את המס של ה84$..כבר באותו יום נסגרה ההזמנה והסאב יצא למסע לארץ הקודש ...
עלויות מכס :
48$ תוספת מהמכס על משקל ..
מס קניה 709 שקלים
מעמ 870 שקלים
אגרת מחשב 34 שקלים
אגרת בטחון 39 שקלים ..
עמלת שחרור פדקס וכאן שימו לב טוב טוב הם בקשו 350 שקלים לפני מעמ אמרתי להם בשיחת טלפון שאני משחרר לבד המחיר ירד במיידי ל 250 שקלים כולל מעמ
והנה לכם הפתעה ביום האספקה לחשבונית נוספו דמי אחסון 100 שקלים מה שהיה מוזר לי שלא דברו איתי על תוספת כזאת ..לאחר שיחה עם מנהל בקשתי לראות את החיוב הזה מהמכס ושימו לב מיד החיוב הזה בוטל !! ואף קבלתי הנחה נוספת במקום 1902 שלמתי סהכ 1872 שקלים ..
רשמים ראשוניים
ראשית כשהסאב הגיע לקח לי חצי שעה רק להבין במה מדובר איזה גימור ועיצוב יש לחברה הזאת
מיד הצטרף אלי חבר יקר adirbooking ובעזרתו של istarmini הנמצא בחופשה באילת התחלנו בתהליך החיבור והלמידה ..בצענו כיול מלא של כל הסט והתוצאות מדהימות :
צפינו במהיר ועצבני 5 קונג פו פנדה ובסרט החדש drive כל הסרטים ב dts hd ms חברים אין דברים כאלה ..
מוזיקה שמענו לאונד כהן פינק פלויד האהובים עלי במיוחד אניה וקטעים נפלאים מ bubble.עד היום שמעתי מוזיקה בפיור אבל חברים לאחר חיבור הסאב למערכת התחלתי לשמוע בסטיראו ..הדיוק והמהירות של הסאב פשוט נפלטים ברמות שאני לא הכרתי עד היום
זהו חברים במהמשך נוסיף עוד רשמים גם בקולנוע וגם במוזיקה .
תודה ענקית ל udico ל adirbooking ולחבר יקר שהיה שם תמיד istarmini
נערך לאחרונה על ידי Sagims ב 15/12/2011 7:04, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
Sagims
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1386
- נתן תודות: 267 פעמים
- קיבל תודות: 98 פעמים
- יצירת קשר:
אנחנו חולים במחלה קשה שאין לה תרופה ..האמת אני קמתי בגלל הסאברוניקינג כתב:תתחדש והרבה הנאהבועזון כתב:תתחדש!!
למה אנחנו ערים בשעות האלה?.......![]()
לא רק ערים בשעה כזאת גם משוטטים באתר![]()
כנראה מורעלים...
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
תתחדש ותהנה ידידי שמחתי לעזור

- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים