איזה אוזניות לקנות?

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
GilHelfgott פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

מחפש אוזניות בסביבות 150$. אני מקשיב למוסיקה באוזניות בעיקר באוטובוס. מקשיב בעיקר למטאל, רוק, אלקטרוני, ז"א לא לג'אנר ספציפי, דרך טלפון סמסונג גלקסי אס 2. ראיתי שבמחיר הזה אתם ממליצים בעיקר על ATH-M50, האם אלה האוזניות שמתאימות לי? ראיתי שאלה אוזניות שמיועדות להאזנה בבית/אולפן, האם הן יצליחו להתמודד עם רעשי הרקע שיש ברחוב? האם הן לא מסורבלות מדי כדי לצאת איתן החוצה? האם הן יפיקו איכות צליל גם ללא מגבר? או שבמקרה הזה מומלצות אוזניות אחרות? תודה רבה למשיבים.

GilSt
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 628
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #2 

תבדוק כתבה שהתפרסמה לא מזמן כאן:

http://www.innerfidelity.com/content/ce ... deathmatch

הבחור 100% אובייקטיבי, נותן במקביל המלצה על אוזניות לאו דווקא "סלבריטאים" בכל סגמנט.

GilHelfgott פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #3 

תודה על התגובה. קראתי את הכתבה, והאוזניות שמוצגות שם מתפארות בעיקר בעיצוב שלהן. אני לא אומר שהסטייל לא חשוב, אבל כמו שהכותב אומר, העיצוב נמצא אחרון ברמת החשיבות, אחרי איכות הסאונד ונוחות. האתר עצמו ממש מועיל, ואני שמח שהכרת לי אותו. בסופו של דבר, אחרי קצת חפירה באתר, אפשר לראות שכל סט אוזניות, חזק בתחום אחד וחלש באחר - אם זה בעיצוב, במיד-ריינג' או בבאס. בסה"כ נראה לי שאני באמת אלך על הATH-M50 כי בערך בכל כתבה באתר הן מוצגות כבחירה הכי מוצלחת. אשמח אם יהיו עוד תגובות מאנשים שבקיאים יותר ממני בתחום לפני שאני מגהץ את הכרטיס.

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”