שוב שלום,
אחרי הסאגה הקודמת (הקפה החמוץ) שנפתרה בעזרת חברי הפורום (צריך לחמם את האוסקר יותר לפני השימוש), התחלתי לקום קצת יותר מוקדם בבוקר על מנת לפתוח את ברז האדים (האוסקר מתחילה להתחמם כחצי שעה לפני כן עם שעון שבת).
זה מתחיל להמאס...
קראתי בכמה מקומות בפורום שאפשר להתקין שובר וואקום לאוסקר, אבל לא הצלחתי להבין איפה אפשר לעשות את זה (אני מאזור תל אביב), מה סדר גודל העלות של זה והאם זה בוודאות יפתור לי את בעיית הקימה המוקדמת בבוקר
אשמח לפרטים נוספים ממי שעשה זאת
תודה!
מומלץ להתקין OPV יחד עם שובר הואקום, לא אמור לייקר משמעותית כי שניהם מותקנים ביחד, אין לי מושג לגבי עלות, מניח שכמה מאות שקלים. אגב זה שדרוג חביב שהיה נחמד אם היה מוצע ע"י היבואן. במצב הנוכחי, שדרוג כזה עלול לגרום לפגיעה באחריות (עניין זניח לדעתי)
בספטמבר 2011 הכנסתי את האוסקר ל"קדמה" ברמת ישי לניקוי אבנית, וביקשתי שבאותה הזדמנות יתקינו לי שובר לחץ.
כמובן שהמכונה שלי ישנה וללא אחריות.
מאז - טיימר / שעון שבת עושה את העבודה "כמו שעון".
בהתחלה הותקן שובר לחץ שלא היה מספיק כבד על מנת לעשות את העבודה, אבל ב"קדמה" החליפו לי לשובר לחץ מתאים ובא לציון גואל.
העלות, אם אני זוכר נכון - כ 450 ש", לכל הטיפול (אבנית והתקנת שובר הלחץ).
תודה על התגובות.
חיפשתי תגובות של BENK וראיתי שהוא עשה זאת כפרוייקט DIY. אם להיות כנה, זה קצת גדול על הידיים השמאליות שלי.
קדמה קצת רחוק לי - אני גר בתל אביב.
ראיתי בפורום הפניה למעבדה בשם אספרסימו. התקשרתי אליהם והם אמרו לי שהם יכולים להתקין שובר וואקום + OPV בכ-450 שח.
סה"כ נשמע בסדר גמור חוץ מזה שהם יושבים באור יהודה.
מישהו אולי בכל זאת מכיר מעבדה באזור תל אביב שמתעסקת בדברים הנ"ל?
חחח...מדהים עד כמה קשה לתל אביבים לצאת מהעיר שלהם...נתרגם לתל אביבית: אור יהודה נמצאת כ 5 דקות נסיעה משכונת התקוה (מזרחית לכביש 4 אך אין צורך בדרכון), ואין בעיות חניה. 450 שח זה סכום סביר לכל הדעות. כשרוכשים אוסקר, כדאי לקחות הסכום והטרטור בחשבון.
450 ש"ח מחיר הוגן לגמרי
רק החלקים עולים מעל 200 ש"ח, ממליץ בחום ללכת לאספרסימו
אני כרגע עובד על פרוייקט שיקום אוסקר מ 0,
בשלב הראשון, פירוק עד רמת בורג, ניקוי אבנית, החלפת גוף חימום, התקנת שובר ואקום
במידה והחלק הראשון יעבור בהצלחה, אז יותקנו גם OPV, שעוני לחץ חליטה ודוד, מד חום לראש
benk כתב:450 ש"ח מחיר הוגן לגמרי
במידה והחלק הראשון יעבור בהצלחה, אז יותקנו גם OPV, שעוני לחץ חליטה ודוד, מד חום לראש
...
למה שלא תהפוך את זה לפרוייקט מצולם כדי שיכנס לדברי הימים?.
benk כתב:450 ש"ח מחיר הוגן לגמרי
...
למה שלא תהפוך את זה לפרוייקט מצולם כדי שיכנס לדברי הימים?.
לפי הידוע לי לקדמה יש חנות בתל אביב, והם יעבירו את המכונה למעבדה ברמת ישי, ויחזירו אותה אליך למרכז תל אביב.
גם חיפוש טכנאי או חנות באזור חיפה כולל את רמת ישי, וקדמה הוא אחד המקצועיים שיש, לפי רבים וטובים מחברי הפורום.
אדי
חברים, תודה לכולם על התגובות והעזרה.
מוכיחים כל פעם מחדש שיש אל מי לפנות בשביל לקבל הדרכה בתחום.
אני אלך לאחת מהחנויות שהומלצו כאן. דרך אגב - הסוגיה של לצאת מתל אביב היא לא בגלל עצלנות - עקב העובדה שאני גר ועובד בתל אביב, אין לי צורך אמיתי ברכב ביום יום ולכן הניידות שלי בהיבט הנל יחסית מוגבלת.