הגיע רום ראשון מבוסס ICS למכשיר ה SGSII (ראו וידאו)
אחרי הדלפה של הרום, כנראה מבית סמסונג, אנחנו הולכים לקבל בקרוב מאוד (כנראה היום) גירסה ראשונה (לא רשמית כמובן) של ICS על מכשיר ה SGSII
עידכון:
טוב, לא חשבתי שזה יהיה מהיר כל כך. אז ממש עכשיו, חם-חם מהתנור קבלו את הקישור להורדת הרום המדובר:
http://hotfile.com/dl/137476445/51a9d34 ... M.rar.html
סיסמה: samfirmware.com
הערה:
תזכרו שזאת גירסה ראשונית ולכן לא לפתח ציפיות גבוהות מידי.
מה עובד ומה לא:
מה שעובד הן כל הפונקציונליות הבסיסיות. כולל שיחות, SMS-ים, אינטרנט. אגב, הגירסה כוללת את ממשק ה TouchWize. כמה אפליקציות עדיין לא עובדות בצורה תקינה ולכן תקבלו בהרצה שלהם Force Close. ייתכנו גם איתחולים לא רצויים למכשיר וייתכנו לאגים בממשק
הוראות צריבה:
1. אחרי שהורדתם את הקובץ ה RAR מהקידור תפרסו את התוכן שלו לתוך תיקייה. יש שם 4 קבצים (כדי לפרוס זיכרו להכניס את הסיסמה samfirmware.com)
2. הפעילו Odin והכניסו את המכשיר למוד Download ושם ביחרו את ה:
-קובץ I9100_APBOOT_I9100XXKP1_CL16459_REV02_eng_mid_ship.tar.md5 לשדה BOOTLOADER
-קובץ I9100_CODE_I9100XXKP1_CL16459_REV02_eng_mid_ship.tar.md5 לשדה PDA
-קובץ MODEM_I9100XXKP1_REV_02_CL1085642.tar.md5 לשדה Phone
(לא לשנות את ברירת המחדל באפליקצייה)
3. לחצו על Start ב Odin וחכו שהצריבה תסתיים
4. המכשיר יאתחל את עצמו, במידה והגעתם למוד הריקוברי, תאתחלו את המכשיר שוב
5. אחרי מספר דקות של המתנה אתם תגיעו למסך הפתיחה של ה ICS
6. כבו את המכשיר ואז כנסו שוב למוד Download (יש לנו עוד קובץ אחד לצרוב)
7. שוב תתחברו ל Odin ותבחרו את קובץ ה I9100_KERNEL_I9100XXKP1_CL16459_REV02_eng_mid_ship.tar.md5 בשדה PDA
8. ליחצו שוב על Start
9. המכשיר יאותחל ומייד תגיעו למסך הכניסה ל ICS (במידה ולא איתחל או שהגעתם שוב למוד ריקוברי אתחלו את המכשיר שוב)
יאלה להתחיל לשחק עם הרום החדש
הנה וידאו המציג קצת את הרום הזה על המכשיר:
עידכון:
טוב, לא חשבתי שזה יהיה מהיר כל כך. אז ממש עכשיו, חם-חם מהתנור קבלו את הקישור להורדת הרום המדובר:
http://hotfile.com/dl/137476445/51a9d34 ... M.rar.html
סיסמה: samfirmware.com
הערה:
תזכרו שזאת גירסה ראשונית ולכן לא לפתח ציפיות גבוהות מידי.
מה עובד ומה לא:
מה שעובד הן כל הפונקציונליות הבסיסיות. כולל שיחות, SMS-ים, אינטרנט. אגב, הגירסה כוללת את ממשק ה TouchWize. כמה אפליקציות עדיין לא עובדות בצורה תקינה ולכן תקבלו בהרצה שלהם Force Close. ייתכנו גם איתחולים לא רצויים למכשיר וייתכנו לאגים בממשק
הוראות צריבה:
1. אחרי שהורדתם את הקובץ ה RAR מהקידור תפרסו את התוכן שלו לתוך תיקייה. יש שם 4 קבצים (כדי לפרוס זיכרו להכניס את הסיסמה samfirmware.com)
2. הפעילו Odin והכניסו את המכשיר למוד Download ושם ביחרו את ה:
-קובץ I9100_APBOOT_I9100XXKP1_CL16459_REV02_eng_mid_ship.tar.md5 לשדה BOOTLOADER
-קובץ I9100_CODE_I9100XXKP1_CL16459_REV02_eng_mid_ship.tar.md5 לשדה PDA
-קובץ MODEM_I9100XXKP1_REV_02_CL1085642.tar.md5 לשדה Phone
(לא לשנות את ברירת המחדל באפליקצייה)
3. לחצו על Start ב Odin וחכו שהצריבה תסתיים
4. המכשיר יאתחל את עצמו, במידה והגעתם למוד הריקוברי, תאתחלו את המכשיר שוב
5. אחרי מספר דקות של המתנה אתם תגיעו למסך הפתיחה של ה ICS
6. כבו את המכשיר ואז כנסו שוב למוד Download (יש לנו עוד קובץ אחד לצרוב)
7. שוב תתחברו ל Odin ותבחרו את קובץ ה I9100_KERNEL_I9100XXKP1_CL16459_REV02_eng_mid_ship.tar.md5 בשדה PDA
8. ליחצו שוב על Start
9. המכשיר יאותחל ומייד תגיעו למסך הכניסה ל ICS (במידה ולא איתחל או שהגעתם שוב למוד ריקוברי אתחלו את המכשיר שוב)
יאלה להתחיל לשחק עם הרום החדש
הנה וידאו המציג קצת את הרום הזה על המכשיר:
הרום הוא הדלפה גרסה רשמית של סמסונג ל ICS שכמובן זאת לא גרסה סופית. זה ממש לא ברמה של רום שיכול להיות הראשי במכשיר, אבל ועוד איך אפשר להתרשם מה ICS שירוץ על ה SGSII בקרוב.
אחרי ההתקנה ומשחק קצת עם הרום הזה אלה הדברים שאני יכול להגיד שעובדים כרגע: SMS-ים, עברית מיושרת כולל רוב תפריטים (במידה ובוחרים בעברית), GPS, מצלמה, וידאו, שיחות טלפון, SMS-ים, Wi-Fi, שירות FacePass (זיהוי פנים), מרקט, ג'ימייל, דפדפן מובנה, גוגל מפות, חיפוש קולי (כולל עברית), מקלדת, ממשק ה TouchWize (שבחלקו הוא לא עברי, כגון החייגן), נגן מוזיקה, נגן וידאו, Google+ (אין כמובן עוד את הכפתורים הוירטואלים), טוויטר, גוגל Music ......... ת'אמת רוב הדברים עובדים אבל, יש לא מעט Force Close של אפליקציות והתחושה היא שהכל רץ לאט יותר. סה"כ נחמד מאוד לשחק ולהתרשם מהגירסה הזאת. אני בנתיים חזרתי כבר לרום הקודם שלי
אני מניח שבקרוב מאוד העסק ישתפר ויתייצב
אחרי ההתקנה ומשחק קצת עם הרום הזה אלה הדברים שאני יכול להגיד שעובדים כרגע: SMS-ים, עברית מיושרת כולל רוב תפריטים (במידה ובוחרים בעברית), GPS, מצלמה, וידאו, שיחות טלפון, SMS-ים, Wi-Fi, שירות FacePass (זיהוי פנים), מרקט, ג'ימייל, דפדפן מובנה, גוגל מפות, חיפוש קולי (כולל עברית), מקלדת, ממשק ה TouchWize (שבחלקו הוא לא עברי, כגון החייגן), נגן מוזיקה, נגן וידאו, Google+ (אין כמובן עוד את הכפתורים הוירטואלים), טוויטר, גוגל Music ......... ת'אמת רוב הדברים עובדים אבל, יש לא מעט Force Close של אפליקציות והתחושה היא שהכל רץ לאט יותר. סה"כ נחמד מאוד לשחק ולהתרשם מהגירסה הזאת. אני בנתיים חזרתי כבר לרום הקודם שלי
אני מניח שבקרוב מאוד העסק ישתפר ויתייצב
ו Chainfire כמובן מוציא קרנל CF-Root שמתאים לרום החדש של סמסונג (לגרסאות KP1 ו KP2):
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1103399
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1103399
אני כבר יומיים עם ics על המכשיר והסיפור עובד יפה מאוד עד עכשיו. על הרום של סינוגן cm9. כרגע זה הרום הראשי שלי
gamla77,
-הסוללה אצלי סבירה (מחזיקה לי קצת פחות מיום)
-צילום הוידאו לא עובד
-ניגון וידאו לא תקין
-הרזולוציה בצילום היא נמוכה יותר (לא בדקתי בכמה)
-הגלילה בדפדפן הוא עם לאגים (נסבל בעיני)
מעבר לזה הגרסה עובדת אצלי טוב מאוד
אני הפכתי אותה לגרסה היום-יומית שלי
-הסוללה אצלי סבירה (מחזיקה לי קצת פחות מיום)
-צילום הוידאו לא עובד
-ניגון וידאו לא תקין
-הרזולוציה בצילום היא נמוכה יותר (לא בדקתי בכמה)
-הגלילה בדפדפן הוא עם לאגים (נסבל בעיני)
מעבר לזה הגרסה עובדת אצלי טוב מאוד
אני הפכתי אותה לגרסה היום-יומית שלי