באירוע אקסקלוסיבי לחברי האתר, השיקה ניופאן את הקו החדש של הרסיברים של דנון לשנת 2012.
שרשור תגובות: ניופאן מציגה: השקת קו הרסיברים דנון לשנת 2012
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14354
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
תמיד תהיתי...מדוע דנון מתעקשים להמשיך עם הכיתוב הקטנטן בצגים של הרסיברים שלהם?
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14354
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
גם לפני עידן ה OSD הכיתוב בצגים של דנון היה באותיות מיקרוסקופיות...LiorDrZ כתב:כי יש OSDטלHD כתב:תמיד תהיתי...מדוע דנון מתעקשים להמשיך עם הכיתוב הקטנטן בצגים של הרסיברים שלהם?......
וממש "פרקטי" כל פעם שרוצים להציץ ולדעת איזה פורמט מתנגן להפעיל OSD ?...
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
הכיתוב על הצג לא היה כזה קטן לעניות דעתי, והאמת שה-OSD של המכשירים החדשים היה אחד הדברים הכי מרשימים שראיתי אתמול (והמבין יבין...)
- kuku1000
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 768
- שם מלא: ארי בן משה
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 34 פעמים
גם ה AIRPLAYepony כתב:הכיתוב על הצג לא היה כזה קטן לעניות דעתי, והאמת שה-OSD של המכשירים החדשים היה אחד הדברים הכי מרשימים שראיתי אתמול (והמבין יבין...)...
פיהוק זה הדרך של הגוף להגיד שיש לך פחות מ20% סוללה
- epony
- חבר במועדון 10K

מצטער, אני לא פאנבוי... 
AIRPLAY זה נחמד ומבחינות רבות בהחלט מרשים, אבל אני מעדיף אימוץ ותמיכה בפורמטים פתוחים שמתאימים ליותר מ-3 מכשירים...
AIRPLAY זה נחמד ומבחינות רבות בהחלט מרשים, אבל אני מעדיף אימוץ ותמיכה בפורמטים פתוחים שמתאימים ליותר מ-3 מכשירים...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46358
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5075 פעמים
- ronensud
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 634
- נתן תודות: 22 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
היו לי בעבר רסיברים של אונקיו, ימהה, מרנץ ופיוניר, כך שאין לי קנאה מותגית לאחד מהם, חושב שכולם עשו עבודה מצויינת.
יחד עם זאת, מהדנון האחרון שרכשתי לפני מספר חודשים -דגם 2310, אני נהנה במיוחד.
הוא דוחף בגבורה סט קדמיים של פרואק, לא עניין של מה בכך, ומעניק סאונד מאוזן ופנצ'י בסרטים. תענוג.
יחד עם זאת, מהדנון האחרון שרכשתי לפני מספר חודשים -דגם 2310, אני נהנה במיוחד.
הוא דוחף בגבורה סט קדמיים של פרואק, לא עניין של מה בכך, ומעניק סאונד מאוזן ופנצ'י בסרטים. תענוג.
לפי התמונות מהאירוע הדנו לא הלכו על יופי ברסיברים האלו
מבחינת עיצוב לדעתי הדנון מקום אחרון בעיצוב
מעניין איך הדנון נשמע במוזיקה וסרטים ..דנון הציגה את ה AIRPLAY ו DLNA לאיפון אייפוד
אבל העיקר זה האיכות עוצמה DAC איך דנון בעיניין הזה?
מבחינת עיצוב לדעתי הדנון מקום אחרון בעיצוב
מעניין איך הדנון נשמע במוזיקה וסרטים ..דנון הציגה את ה AIRPLAY ו DLNA לאיפון אייפוד
אבל העיקר זה האיכות עוצמה DAC איך דנון בעיניין הזה?
- epony
- חבר במועדון 10K

על הנייר עושה רושם שדנון השקיעו לא מעט ברכיבים, אבל לא ממש הייתה לנו הזדמנות להתרשם מהעוצמה והאיכות במו אוזנינו בגלל אופי האירוע (יותר שיווקי מטכני...)
מבחינת עיצוב הם לא נראים רע, אבל אני לא מת על ההתעקשות לדחוף כל מיני כפתורים על הפנל הקדמי - כמה אנשים כבר מבצעים פעולות משם..?
מבחינת עיצוב הם לא נראים רע, אבל אני לא מת על ההתעקשות לדחוף כל מיני כפתורים על הפנל הקדמי - כמה אנשים כבר מבצעים פעולות משם..?
כמו שדנון הראו הם נותנים יותר מאונקיו.
מעניין להשוות את דנון 1912 ואונקיו 609 עם אותם רמקולים במבחן עיוור ולקבל החלטה מי נשמע יותר טוב.
במידה ואוהבים את גוון הסאונד של דנון בסביבות אותו מחיר של האונקיו מקבלים יותר.
מעניין להשוות את דנון 1912 ואונקיו 609 עם אותם רמקולים במבחן עיוור ולקבל החלטה מי נשמע יותר טוב.
במידה ואוהבים את גוון הסאונד של דנון בסביבות אותו מחיר של האונקיו מקבלים יותר.
- epony
- חבר במועדון 10K

עם כל הכבוד, דנון בעיקר הראו שהם יותר לחוצים מאונקיו מאשר מכל יצרן אחר, מה שהוציא אותם קצת קטנים... בכלל, אם המציג היה יותר מחובר לשוק המקומי (שיחה של 3 דקות עם הנציג המקומי), הוא היה מתמקד ביתרונות של דנון על ימאהה ופיוניר, שהם שחקנים הרבה יותר גדולים בשוק המקומי, ולא מנסה לתקוע לאונקיו שוב ושוב (ושוב..!)DorM כתב:כמו שדנון הראו הם נותנים יותר מאונקיו.
במידה ואוהבים את גוון הסאונד של דנון בסביבות אותו מחיר של האונקיו מקבלים יותר....
לעניינו, ה-1912 הושק כמה חודשים אחרי ה-609, ובסופו של יום היתרון המשמעותי היחיד שלו הוא גרסת מערכת הכיול של אודיסי (ו-AIRPLAY לפאנבויז מביננו). נשאלת השאלה האם משתלם לשלם עליו 50% יותר בשביל זה - עפ"י המחירים כרגע באמזון, ה-609 עולה פחות מ-$370 לעומת ה-1912 שעולה $550(!), וגם בארץ כבר מדובר על פער בסדר גודל של 1,000 ש"ח אם לא יותר..!
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46358
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5075 פעמים
Analizer,
ההודעה שלך מפירה את תקנון האתר מכיוון שהיא מציגה דעה. אתה רשאי בתור עוסק בתחום רק לתת נתונים אינפורמטיבים.
אני מבקש ממך לערוך את ההודעה.
ההודעה שלך מפירה את תקנון האתר מכיוון שהיא מציגה דעה. אתה רשאי בתור עוסק בתחום רק לתת נתונים אינפורמטיבים.
אני מבקש ממך לערוך את ההודעה.
- epony
- חבר במועדון 10K

בניגוד למה שנאמר אתמול במצגת של דנון, ל-609 דווקא יש הגברה סיקרטית לכל ערוץ, יש לו כמה וכמה פיצ'רים שהדנון יכול היה להתקנאות בהם (שמעת מישהו מדבר על עיבוד וידאו אתמול?), ובקשר למאוורר, עוד לא שמעתי ולו תלונה אחת על רעש (פיזי או אלקטרוני) מאף אחד שיש לו את ה-608 או את ה-609, ולמעשה אמש הייתה הפעם הראשונה ששמעתי מישהו מציין את זה בתור דבר שלילי..!Analizer כתב:[interest]נערך על ידי ziv_r: הבעת דעה מעוסק בתחום.[/interest]...
אני לא היחיד ששם לב לתשומת הלב "המיוחדת" שהוענקה לאונקיו במצגת של דנון - פיוניר וימאהה הופיעו אולי על שני שקפים בקטנה בהשוואה כוללת של דנון מול שניהם ומול אונקיו. לעומת זאת, השם אונקיו (שלא לדבר על תמונות של קרביים של ה-309 או ה-509, שלמותר לציין שהם אכן נחותים מה-1912) הופיע הרבה יותר פעמים..!
אני לא מתעלם מהיתרונות של דנון, וציינתי את אלה הרלוונטיים והנכונים. מה שכן, אני בחרתי לבדוק את דבריו של מנהל המוצר של דנון אל מול עובדות קצת יותר מוצקות משקפים על לוגו של החברה שמוצגים באירוע שיווקי שמוקדש כל כולו אליה, וגם טרחתי לבדוק לא רק פיצ'רים, אלא גם מחירים (כולל אתמול מול מנהל המוצר של דנון).
בקיצור, מצגות ואירועים כאלה מומלץ בחום לקחת בעירבון מוגבל - על אחת כמה וכמה כשאתה מתקשר את ההצהרות הבומבסטיות של אנשים מטעם מותג כזה או אחר על איכות המוצרים שלהם ביחס למוצרים מתחרים!
נערך לאחרונה על ידי epony ב 14/12/2011 22:54, נערך פעם 1 בסך הכל.
- epony
- חבר במועדון 10K

ואני לתומי חשבתי ששאלת המפתח תהיה מי מהמותגים בארץ מתומחר הכי טוב ביחס למותגים האחרים בארץ...